Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lede

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
giskard szobája Süni 2007.07.02 23:56:07
Ma este az utolsó buszhoz rohanva az egyetemről, ahol elvileg a holnapi vizsgámra tanultam, a sétány melletti bokros részen zörgésre lettem figyelmes. Odamentem, természetesen egy süni volt, mint már oly sokszor. Viszont valahogy igencsak megörültem ennek a kis állatkának, és úgy…..
Vannak a szerelemben íratlan szabályok. Ilyen például, hogy nem ismerkedünk a bőr és nemibeteg gondozó várótermében. Tegnap elevett a fene a bőrgyógyászatra. Van a kezemen ilyen hámlás, a rák tudja, mitől. Gombára gyanakodtam, de azért gyanús volt, hogy harmadik éve jön elő,…..
pityu agyszelvénye finito miracolo 2007.06.26 16:43:04
meglett a pepszim is, ezennel fordítottam a vizsgaidőszak szánalmas kimenetelén - de ezt csak szűk értelemben: éppen hogy nem szánalmas. Ezennel nothing on my back! Sőőt, mivel túl vagyok az utolsó vizsgámon, lejárt a fogadalmam, hogy nem iszok alkoholt. Az alábbi képen Bo…..
pityu agyszelvénye Bejelentés 2007.06.20 11:05:00
[ez most ilyen bejelentés-féle, elvégre hol máshol... iwiw-üzenőfal?]Tegnap voltam a bölcs nagybátyámnál, elétártam a helyztet, aztán véleményezte, aztán végső soron úgy döntöttem, hogy ezt a Nyúz-dolgot jövőre rovatvezetés és cikkírás szintjére csökkentem (meg…..
Az alkotmánybíróság döntése alapján lehet népszavazást tartani a tandíj kérdéséről. Az 465/H/2007. AB határozat megsemmisítette az ezzel kapcsolatos OVB állásfoglalást és új eljárásra kötelezte a Választási Bizottságot.(Nagy Zoltán HÖOK alelnök)..
Elvesztettük a szájberháborút, teljesen letör, bár földrajzban is "per kopf" mutatók alapján rangsorolunk, úgyhogy a 12,5 klikk/fő magyar, 4 klikk/fő japán eredménnyel záruló versenyben nem vitás, hogy Magyarország a bolygón páratlan pihentagyúságot vívott ki…..
Emelkedett a szar piaci ára. Vállalatközeli forrásból tudom, hogy a "fos MÁV" és a "szar Volán" ára bedrágult a diákok számára, mert a szarra járó 67,5%-os kedvezmény 50%-ra csökkent.Kezdem a legjobbal: IC jegy, Budapest-Szombathely, teljesárú, 2. osztály:…..
Terepgyaknak vége (és a Nyúznál minden a legrosszabb rendben halad, de azt hiszem most már elszakadt a cérnám), jó kis móka volt. Jó volt látni ingnimbritet a hegytetőn, de a buszból is elhittem volna, és ott is meghökkentem volna, hogy hegytetőn van ingnimbrit. Ráadásul…..
Furdal a lelkiismeretem. Van egy történet, szerintem valamelyik filmben volt: egy ember elütött valakit, de nem állt meg, hanem továbbhajtott. A bűntudat viszont addig emésztette, amíg öngyilkos nem lett. Csakhogy akiről azt hitte, hogy elütötte, valójában nem is halt meg. Én…..
Érdekes fajta a szociológusé. Viselkedés- módja teljesen elüt a lágymányosi faunában megszokottól, ami nem is csoda, lévén betelepített, úgy is mondhatnánk, behurcolt fajról van szó. Bár eleinte növelte a biológiai változatosságot, mára egyre inkább úgy tűnik, káros…..
lede 2007.03.11 22:02:08
Először is fontosnak tartom leszögezni, hogy alapjában véve semmi bajom nincs a szociológuspalántákkal, de azért van abban némi igazság, amit ilyen frappánsan leírtál! Én is tapasztaltam már, hogy füstölögnek ezerrel, a lépcsőházakban és a folyosókon ülnek, és teljesen külön kis milliőt hoznak létre maguknak, amelyekből kinéznek minket őshonosokat! Pl nekem eszembe sem jutna széket odacipelni és kiülni egy folyosóra, amikor az szép üres és mindenki járkál rajta mégha vizsgázom is...
A múltkor egyszer arra tévedtem egy ismerőssel és néztem, hogy milyen kis frankó társalgó van kialakítva a pinyóban, láttam a fürkésző szemeket, hogy mit is keresek én itt... mintha eleve látszódott volna rajtam, hogy én nem vagyok oda való:(
Én is furcsállottam, hogy mennyire nem is próbálnak beilleszkedni közénk... Bár lehet ez jobb is így:)
Semmi baj velük, csak más az életstílusuk és ha próbáljuk elkerülni az összeütközéseket, akkor nem lesz gond:)
Tanultam egy érdekes dolgot településföciből tavaly, ha egy településen a feketék száma eléri a 25%-ot, akkor a fehérek elkezdenek tömegesen elköltözni, pedig ez csak azt jelenti, hogy az utcán minden negyedik szembejövő ember fekete.
Persze nem akarok párhuzamot vonni a szociológusokkal, mert őket ilyen alapon azért nehéz lehetne megkülönböztetni, de azért kíváncsi lennék, ha mindenkinek a nyakában lógna egy tábla, hogy TTK, IK és TÁTK, akkor mennyire tűnne ez fel nekünk... és mi lenne a következménye...