Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Édendj

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az akkreditáció intézménye a gyakorlatban – nálunk – a kilencvenes évek egyik legnagyobb bulija volt. Többé-kevésbé hozzáértő szervezetek, erős politikai lobbiháttérrel rátelepedtek egy-egy rendes szakmára és tanfolyamokat, vizsgákat kezdtek el nekik szervezni jó…..
Édendj 2009.01.19 23:09:28
@Dr. Jekyll és Mr. Hyde:
Ez baromi jó! :D:D:D
Édendj 2009.01.19 23:08:57
@max_headroom:
Mitől fontosabb bármely DJ is?
Nem szerv...egyesület!
Demagóg butaság?? :D:D:D Nézd, kritizálsz egy kezdeményezést, ami cc.500 embernek hasznos/fontos/jó/kényelmes, ez az 500 ember válaszott egy elnököt, Te aki nem fogadod el ezt a szervezet és az elnökét sem, akkor minek kínzod magad órák hosszat, hogy beleverd mindkettőbe a csúfot?
Nekem sem tetszik minden megoldás, de a szervezeten belüli fórumokon hangot adok neki, ha többen érdemesnek tartják a változtatást, akkor megtörténik, ha nem akkor vagy elfogadom a döntést vagy kilépek.... ennyi!
Jelen pillanatban elégedett vagyok az egyesülettel, a letöltős oldal elég jó zene forrás, a lemezeim miatt nem kell paráznom, mert le vagyok védve! És persze tudom, most jön az, hogy ez lehúzás... Ugyan kezdjél már el árulni másolt Nike pólókat a Westend előtt... szerinted a zene készítője nem ugyanúgy jogtulajdonos mint e Nike?? Ez egy baromi leegyszerűsített hasonlat, de erre találták ki a szerzői jogok védelmét, a márka védelmet...