Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pepperoni

14 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy úr a pokolban is úrSoros György már megint mindent előre tudott. Néhány hónap alatt készpénzre váltotta 25,5 milliárd dollár értékű befektetéseinek (a neves Quantum hedge fund eszközeinek) 75 százalékát, majd bejelentette, hogy visszavonul. Jól tette, könnyen lehet, hogy…..
Subba No comment: Like baby 2011.05.17 12:52:59
Like keresztnevet kapott egy izraeli lánygyermek. Lior Adler, és a felesége Vardit modern, és újító nevet szerettek volna gyermeküknek. Nem mindennapi lesz a szopatás, ami elé a gyermeket állították, rendes szülő. ..
Pepperoni 2011.05.23 12:35:30
2010. december 28-án, kedden a Szeparéban lép fel a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb magyar rockzenekara, a Warpigs. Az idén 15 éves zenekart talán a Monte Carlo című sláger miatt ismerik leginkább, az ironikusnak szánt Riviéra-életérzésről szóló számot a mai napig…..
Nagyon hosszú várakozás és a legutóbbi félbemaradt turné után végre hazánkba látogat a '90-es évek egyik legjobb leghallgathatóbb popzenekara, a svéd Roxette! Kiváncsi vagyok, Viktorék tiszteletüket teszik -e az eseményen, hisz anno a Listen to your heart-tal kampányoltak az első…..
Pepperoni 2010.11.16 16:29:49
Izrael hadserege nemzetközi vizeken megtámadta és meggyilkolta a Szabad Gázát Mozgalom (Free Gaza Movement) jogvédő szervezet által indított hajóflotta 16 utasát. A flotta segélyszállítmányokat akart a Gázai Övezetbe juttatni, mindezt a 2007 óta tartó izraeli blokád ellenére. Az…..
Mit tegyen az ember, ha a világ legjobb reklámügynökségeinek egyikébe szeretne bekerülni, lehetőleg minél hamarabb és minél kisebb erőfeszítéssel, és a szokásos lépcsőfokokat kikerülve? Keresse meg közvetlenül a kreatívigazgatókat, és mutatkozzon be nekik. Ja, hogy ez nem…..
Mostanában számos panasz látott napvilágot az Artisjus tevékenységével kapcsolatban, ezért úgy döntöttünk, hogy a Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesületet a Bünti blog ítélőtáblája elé idézzük. A vád: haszonszerzésből elkövetett rosszhiszeműség. Az egyenlő esélyek…..
A 20+15 milliárd állami pénz sorsáról a titokzatos, máig ismeretlen hatástanulmány után döntött a kormány. A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) egyik névtelenséget kérő vezető munkatársa az origonak: "A hatástanulmány készítéséről szóló szerződést mindhárman…..
Remélem, hogy mindenki követte a sávolyi "Balatonring" történetét. Egész egyszerűen elképesztő, hogy lett a tisztán magánberuházásból 35 milliárdos állami támogatásból épülő motoros versenypálya ...Az éves állami össz-sporttámogatás tokkal-vonóval, olimpiai…..
Ahányszor megszólal mostanában Ferenc testvér, a forint azonnal zuhanni kezd. A hétvégén sem volt ez most másképp, egyelőre -3%-ot ért el sportolónk.Miközben az utóbbi időkben Orbán keveset beszélt, így pártja meg az egekben van a választások előtt egy évvel.Szóval nálunk a…..
Gyurcsány lemondott:- Gyurcsány maradni fog. Ez megint csak egy szokásos gyurcsányi fordulat és duplablöff. "Meg lehet próbálni nélkülem is", de igazából mégse. Ferenc nem tudja elengedni a kormányrudat. Az egyénisége nem engedi, így maradni fog még velünk egy kis…..
Ezt utálom ebben az országban. Itt van ez az öreg trotty. A nevéről a következők juthatnak csak eszünkbe: milliárdok, top 100 gazdagság, orosz államadósság lebontása, áram.MSZMP központi bizottság tagsága után ahelyett hogy csöndben maradna és örülne hogy nem sodorta el a…..
Orbán Viktor nem fogadja el a Reformszövetség javaslatait, mivel azok "egyáltalán nem illeszkednek a Fidesz programjába". Szerinte nem megjavítani kell a gazdaságot, hanem újat építeni. Na vajon mi az a legeslegfontosabb kérdés, amit ez a két mondat felvet?Nem, nem az, hogy…..
Ha van Isten, ne könyörüljön rajta: Veréshez szokott fajta, Cigány-népek langy szivű sihederje, Verje csak, verje, verje.Ha van Isten, meg ne sajnáljon engem: Én magyarnak születtem. Szent galambja nehogy zöld ágat hozzon, Üssön csak, ostorozzon.Ha van Isten, földtől a fényes égig…..
Milliárdok, milliárdok Jóslat 2009.03.02 16:05:00
Közelednek a választások. Még egy év meg egy kicsi. gyurcsány hátránya behozhatatlannak tűnik.Valamit tennie kell, ha nem akar a süllyesztőbe kerülni.És mit tesz ilyenkor?Lassan ideje lesz újra előhúzni a már anniyszor bevált rasszista kártyát. Az örök jolly jokert. Csak a nagy…..
w Zárt osztály 2009.02.21 06:00:00
Patrióta gazdaságpolitika lesz mostantól; eddig ugyanis valamiért nem az volt, de majd most megpróbáljuk. A patrióta politika pedig olyasmi, hogy megmondjuk a Tescónak, mától nyolcvan százalékban áruljon magyar élelmiszert. Az még majd eldől, hogy ezt méterben, értékben vagy…..
Nem lehet mindig csak keseregni. Számolgatni, végeredményre osztani, megijedni, reszketni, érezni, hogy mennyire kiszolgáltatottak vagyunk ismeretlen erőknek, bólogatni, megalázkodni, mindig csak elfogadni, elszenvedni, átélni, megélni. Örülni kell a kicsinek, a szépnek, a hasznosnak.…..
Hetekkel ezelőtt ez persze még 1,20 € lett volna fejenként, de hogy ne tűnjön ez ilyen soknak, hazavágták a forintot.Csak hogy érezd a nagyságrendet, hirtelen a válság közepette a Lantos családnak adtunk ajándékba, egy:- Debreceni Főnix Csarnokotvagy- máfélszer annyit, amit…..
http://index.hu/gazdasag/magyar/tarolo878/A gáztárolónk, amit még akkor sem nyitunk meg, amikor már napok óta nem jön a gáz onnan, ahonnan kellene. Végülis benne van a nevében, ez tároló, semmi több.Na ez minden négyfős családnak 200 000 forintjába kerül, konkrétan meg is…..
A nyomozás eddigi adatai szerint az erzsébetvárosi önkormányzatnak összesen mintegy 970 millió forint kárt okoztak, és további 1,6 milliárd forint kár okozását kísérelték meg.  Helyi lakosok száma :59.877 főOsszunk egyet, mégiscsak látni szeretnénk a nagyságrendet:Ez…..
2002 májusában 8.280 milliárd forint volt a Magyar állam tartozása. Ez fejenként kb828 000 forint volt.Ezt főleg Kádár, no meg a váltás után Antal, Boross, Horn és Orbán hozta össze.Mindez mára elérte a százmilliárd dollárt, ami mai árfolyamon számolva kb 23.000 milliárd…..
nem komoly összeg, mindössze 73 egység.Te is beledobtál 25 000 forintot, mint mindenki más is akinek van autója. Azaz fél évig Te is ingyen használhatnád az összes autópályát. De ez sincs így.Összehasonlításképpen: falun átvezetve körülbelül 3 milliárdba került volna ez a…..