Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kihasználta:derivált töröttvonal szögpontjaira von

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Öt percen múlt csak, hogy ne kiáltsuk már most ki bajnoknak a Manchester Unitedet. Aztán Torres kettőt villant és visszahozta meccsbe a Liverpoolt. A hétvégén, a számtalan bírói bakin kívül, sok minden megütötte a szemünket. Robbie Keane még a padra sem ülhetett le, a Spurs…..
kihasználta:derivált töröttvonal szögpontjaira von 2009.02.03 18:33:45
@zotya72-ből: Azért vegyél vissza...megnézheted az általa elért egyéni eredményeket, díjakat. Amúgy, meg, ha ezen a komoly blogon állandó téma Ashley Young, akkor Arsha akár a fejlécre is nyugodtan kikerülhetne. Ahhoz képest, hogy az AV már hosszú évek óta semmit nem ért el a futballban, elég nagy lett odaát az arc- pedig még ennek a szezonnak sincs vége.
Persze, tudom, MON az isten és Ashley a következő aranylabdás...csak ez egyelőre még nem realizálódott eredméynek tekintetében.
kihasználta:derivált töröttvonal szögpontjaira von 2009.02.03 18:36:13
Akit csak ennyi érdekel, annak megmondjuk csípőből: hatszor. Cirka harmincból.  Vasárnap délutánig úgy nézett ki, ez nem a nagyok fordulója lesz, de aztán az egyik nagy úgy határozott, ha már mindenki az ő boldogulásukat tartja a legfontosabbnak, nem hagyják…..
Majd egy napig gondolkodtam ezen az ötödik játszmán.Felmerült több megoldás is, nevezetesen:- Roger megint megijedt- Roger elfáradt- Mindkettő- Egyik semAztán ma felhívtam Mariannt, aki nagyon ért az ilyen dolgokhoz, vívóként sokszor megélt hasonlót, (legtöbbször mondjuk a másik…..
Könnyfátyolos szemmel, de atyai büszkeséggel integetjük el Huszti Szabolcsot – a fiunk egyetemista lett. Huszti körül hónapok óta nagy volt a bizonytalanság, kinőtte a Hannovert, már tavaly is volt rá esély, hogy továbbálljon. Azt hittük, a Hamburg és a Celtic…..
Véget ért az Ausztrál Open, de ezúttal nem köszönünk el. Mint már írtuk év elején, idén szeretnénk egész évben vinni a blogot. Tudjuk, hogy a Grand Slam tornák a legizgalmasabbak, de azért reméljük, hogy két GS között is visszajöttök hozzánk, és olvasgattok, beszélgettek…..
kihasználta:derivált töröttvonal szögpontjaira von 2009.02.01 21:59:16
@ettumifilii: Ehh, olyan jó volt ez a két hét Kaplár nélkül...
1. Ez lesz Rafa és Roger hetedik egymás elleni Grand Slam döntője.2. Ez abszolút rekord, hiszen Agassi és Sampras, valamint Lendl és Wilander ötször-ötször, Borg és Connors, valamint Borg és McEnroe négyszer-négyszer csaptak össze GS döntőben.3. Ez lesz a 19. egymás elleni…..
kihasználta:derivált töröttvonal szögpontjaira von 2009.02.01 20:49:23
@Maad81: Ehh, azért az Agassi-féle mélységeket ne hasonlítsuk már a Fedszerű visszaesésekhez, van egy kis különbség.
Salakblog - Minden, ami tenisz No.1 2009.02.01 19:00:00
Valamikor a héten azt írtam, hogy az a Roger, akit látunk, a világelső Roger, és hogy mostantól az a kérdés, vannak-e világelsőbbek.Vannak.Illetve van.Rafa 3 Grand Slamet nyert, mindháromszor Federert verve a döntőben, plusz egy olimpiát.Nincsen helye vitának...
kihasználta:derivált töröttvonal szögpontjaira von 2009.02.01 20:44:50
@McKracken: "Mostantól mindenhol ő a legesélyesebb." - És épp ez lehet a jövőben Fed egyik legnagyobb fegyvere. A kérdés, tud-e élni vele valamikor...

@ettumifilii: Bebizonyosodott? LOL, s mégis mi alapján?
Az első tavaszi forduló már régen nem azt jelenti, amit régen. 2009-ben nem beszélhetünk téli felkészülésről, a csapatok nem  újra belevágnak a küzdelmekbe, hanem "csak" folytatják, amit pár napja abbahagytak. Ha jobban is koncentrálnak, az mindössze azért van,…..
kihasználta:derivált töröttvonal szögpontjaira von 2009.02.01 20:05:26
@Tika_: :-) Nincs harag...akkor ezek szerint értetted, mi a felvetésed általam kétségbe vont problematikája. A jó hír, hogy Ribery még lehet világsztár.:-)
kihasználta:derivált töröttvonal szögpontjaira von 2009.01.31 22:56:15
@Tika_: "Henry és Alves NEM "befutott, komplett világsztárok" (lásd följebb). Benzema sem az. Ribery és Villa igen."

Ribery befutott világsztár. Henry pedig nem. Mesélj még, Mágus...
Persze nem úgy, ahogy Olaszországban szokás, de akkor is. Midőn a Hoffenheim egy veszélytelennek látszó edzőmeccsel térden lőtte magát és Ibisevic szezonjának vége szakadt, ott a bajnokságot is le lehetett zárni, jöhet az eredményhirdetés, tus, salátabár. Ezek után –…..
kihasználta:derivált töröttvonal szögpontjaira von 2009.02.01 19:52:03
@Nerazzurri: Forrás?
kihasználta:derivált töröttvonal szögpontjaira von 2009.02.01 19:55:54
Még meg sem száradt a tinta az összefoglalón, még el sem érte csúcspontját a Pool-MU vita a kommentek között, máris robog tovább a Premier League. A 24. forduló érdekes meccseket ígér a táblázat elején és végén is. Kiemelkedik a Chelsea vendégjátáka az Anfield Roadon, de…..
kihasználta:derivált töröttvonal szögpontjaira von 2009.02.01 01:24:18
A legutóbbi fordulóban rácsodálkoztunk, hogy talán a Milan a bajnokság legnagyobb esélyese, de az Inter azonnal a segítségünkre sietett. Amit nem tud sem a világválogatottként fungáló Milan, sem a Wagner-sorozatnál is unalmasabb Juventus, azt az Inter edzője nélkül, gyakorlatilag…..
kihasználta:derivált töröttvonal szögpontjaira von 2009.01.31 22:47:30
@giacinto: Szerinted.
kihasználta:derivált töröttvonal szögpontjaira von 2009.01.31 23:26:12
@sh4d0w: Én is így tudom, Senderos fejel 3-mat.
kihasználta:derivált töröttvonal szögpontjaira von 2009.02.01 01:22:33
@calciomax: Az emberi félelmet általában bizonytalanság szüli. Tehát...vagy biztosra veszed, hogy ezt a kockafocit játszó 'Sea-t legyalázzátok vagy tudatosult benned, hogy szemernyi esélyetek sincs.:-)
Hát wimbledoni döntő aligha.Nem azért, mert ez a két ember ne tudna ilyet bármikor, vagy az egyik nincs formában, vagy valami hasonló, hanem mert olyan csak egyszer volt.Jó, kicsit jobb azért éppen lehet:)De azért valószínűbb valami egyszerűbb meccs, ha annyira talán nem is…..
kihasználta:derivált töröttvonal szögpontjaira von 2009.01.31 19:37:43
kihasználta:derivált töröttvonal szögpontjaira von 2009.02.01 01:06:30
Serenát egy Grand Slam döntőben csak úgy megverni nem lehet. Ahhoz valakit Venusnak kell hívni, esetleg Sharapovának. Vagy annyira pimaszul teniszezni, mint Marat tette, 2000-ben a US Open döntőjében, bizonyos Pete Sampras ellen. De Dinara nem Marat, Dinara Dinara.Ha Marat lenne, nem lenne…..
kihasználta:derivált töröttvonal szögpontjaira von 2009.01.31 18:27:41
@dagadtos: Csak nem a kolléga az ophu-ról?
- Aki nyer, az lesz a világelső. - Eddig hatszor találkoztak, Serena 5-1-re vezet, Dinara egyetlen győzelmét tavaly Berlinben aratta salakon. - Grand Slamen eddig négyszer találkoztak, tavaly a US Open elődöntőjében utoljára. (4-0 Serenának értelemszerűen) - Ez lesz Serena 13. Grand…..
kihasználta:derivált töröttvonal szögpontjaira von 2009.01.30 18:39:20
Namármost. Fernandónak van egy jellegzetes győzelmi öröme, mostanában elég sokszor mutathatja be. Kinyújtja a kezét előre, mintha azt mutatná: 5, és ordít hozzá. Tudja valaki, hogy ez mit jelent, vagy miért csinálja?Ezek után ellágyul a tekintete, és küld egy puszit valakinek,…..
kihasználta:derivált töröttvonal szögpontjaira von 2009.01.30 18:38:00
@Fulmi: Mekkora szerencsétlen vagy Te...
Azt tudtuk, hogy a Roma-Milan jó meccs lesz, de hogy a Cagliari a Meazzában ugrik az Inter torkának, Firenzében tesz ugyanígy a Lecce és a hajráig tartja magát Nápolyban a Chievo (és még annál is jobban a Catania), azt nagyon hunyorítva sem sikerült kiolvasnunk az üveggömbből.…..
Az ember nem is gondolná, hogy milyen sok találkozási pont van a Franz Ferdinand nevű zenekar és a Real Madrid futballcsapatának történetében. Egy tökéletes világban talán soha nem is tűnne fel az embernek az európai kultúra két igencsak távoli szereplője közötti kapcsolat,…..