Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elégikus

10 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pollner odaát mereng azon, hogy vajon Steve Rubel váltásával vége van-e a blogkorszaknak. Rubel ősbloggernek számít. Nem csak régóta blogol, de nagyon sikeresen is. Nagyon népszerű és nagyon klassz blogot írt az elmúlt években. Nemrégiben megírta, hogy blogját, a Micro…..
elégikus 2009.06.29 18:43:49
"Összeültünk vl-lel, és arra jutottunk, hogy most annyit fogunk nyaralni, fesztiválozni, pihenni, hogy a szakítósblogot is csökkentett módra kapcsoljunk. Nem tudnánk együtt élni azzal a tudattal, hogy míg az egyikünk a horvát tengerparton tesped, a másik nyomatja a szuper…..
elégikus 2009.06.29 18:39:15
Mióta világ a világ, lesznek, voltak és vannak gyerekek. Utóbbi fogalomhoz pedig ugyanilyen természetességgel kapcsolódik Halász Jutka neve és zenéje, melyre a felnőttek mindig jobban megőrülnek, mint a kis lurkók. A művésznő legutóbb az ötkeres fesztiválon lépett fel,…..
Itt a nyár, lassacskán mindenkihez beköszöntenek a jó kis bűzök, orrfacsaró illatok. De idén ez speciel nem lesz ciki, sőt a Balaton Music Wave-en erre a területre szakosodott versengés is lesz. Az esemény sajtótájékoztatóján celebjeink összemérték test- és lábszagukat, és…..
Lassacskány Budapest is azon menő városok közé fog tartozni, ahol a fiatalok már nem arra a sémára szórakoznak, mint ötszáz éve: megy a zene és akkor tánci. Az ingyenes belvárosi feszt keretein belül igazi spangliszagú party hódított ismét a silent disco, ahol new wave chill out…..
A technoforradalom egyik nagy vívmánya még ma is kérdéses szociológia szitukat szül, hogy most akin röhögön a tévén keresztül, az akkor milyen pozit is tölt be valójában a szórakoztatásban és az életemben...Egy gombnyomással az enyém lehet, de kilépve ebből az…..
Lassacskán tré lesz, ha egy celeb "véletlenül" kivillant ezt-azt, de ilyenek már nem is nagyon történnek, csak az új vágású gyerekmesékben, "mint" a Lady Chatterley történetei :) De hogy mi nem vagyunk ilyen ódivatúak, íme egy kis összeállítás egy ingyenpiás…..
Az élet nem a törött végtagúak komfortzónája, én speciel a cipőmet sem tudom bekötni "azokon a napokon". Kis melankóliámban azonban új példaképet szereztem, miután szem és fültanúja voltam Bajor Imre azon kijelentésének, hogy ő törött lábbal(!) még szexelni is…..
Egy frame, de még egy élet is kevésKényelembe férkőzni,Fizika, kémia, biosz sok ismeretlennel Számolni vadidegenekkel Angol teadélután a vadonbanKontradikciók és addiktív félelemIngyen és mindig ott vanMenekülni előle drága,KonvenciózusMeggyújtjuk, megisszuk, megnézzükMi…..
 És nem vágjuk fel a kezünket, nem izzadunk, nem, nem. Kedves Szakítós! Íme egy kis összefoglaló egy hagy ne mondjam milyen pasiról... xD Miután az első nagy szerelmemmel végetért a kapcsolatunk 2006 augusztusában, akkor még nagy chatelőként már szeptember közepén…..
Pillanatnyi preventivitás, majdIntenzíven primitív vagyokHagyom áthatását a fülledt-tompulásnak,Hogy kisétáltál az életemből. Sorsom (?) szálai alám ásnak,Kihántják alólam a levegőtÁkombákom trónom kiradíroztatotts most ceruzával rajzolom a szeretőt. Rebbenésnyi félkarú…..
mentett msn beszélgetések - a DOLOG, amihez soha ne nyúljunk, mert mindenkinek szüksége van magánéletre. Hosszú de így teljes. Megismerkedtünk, összejöttünk, szerelem volt. Az én részemről biztosan. Szépen alakultak a dolgok. Én úgy éreztem. Férfi létemre a harmadik év…..
Egy nap enyém lesz az egész boldog világ…Fantáziám méhében fogantatva csíp meg a lódarázs közhangulat:takarodj vagy takarj el!Optimista opciók opponálják az osztályteremhelyes boldogságát,szárnyaló ordas szavakóvszer papírrepükők15 évesek formálják a mocsok…..
Minden tűntető boldogtalan. Ez pontosan olyan abszolút kijelentés, mint hogy aki árpádsávos, az nem zsidó, de jár tüntetni, így egy mondatban háromszor három szóismétléssel eljuthatunk odáig, hogy aki zsidó, az boldog, mert nem tüntet, aki pedig nem zsidó, az lehet boldog is meg…..
A magányos embereknek kevésbé aktív azon agyi területük, mely normális esetben működésbe lép a jutalmazás esetében. Az nem tiszta, hogy a társas elszigeteltség csökkenti az agy jutalmazási válaszát, vagy pedig ezen terület kisebb aktivitása következtében hajlamosabbak az…..
A Gmail és ezáltal a Homár levelesládájának átmeneti halála miatt keletkezett feszültségeket Tímea archív felvételével vezetjük le. Vajon egy új típusú használati utasítás félresikerült bétatesztjét sikerült elcsípnie vagy valaki gondosan visszacsomagolva visszahozta?2007.…..
 Fejbekólintó élményben lehet része annak, aki ma (február 20-án, pénteken) lemerészkedik a Gödörbe, hazafelé biztos taxival fog menni, mivel össze lesz csavarodva a lába. A magyar világzene nehéztüzérségének három osztaga fog ugyanis úgy a lábak közé lövöldözni,…..
elégikus 2009.02.23 23:12:30
Varsóban született, jelenleg pedig New Yorkban tevékenykedik Justine Kurland, akinek egyik legnagyszerűbb munkája az “Of Woman Born” című sorozata. Hátborzongató és egyben gyönyörű hatást keltenek fotói, amin anyaszült meztelen emberek alkotnak kommunát a…..
elégikus 2009.02.23 22:36:03
Saját verseim 7A 2008.10.17 13:28:52
Cigány srácok ragasztóztak hetes á buszonHogy boldogok, vagy sem, sajnos nem tudom...