Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Unique Single

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barack Obama megtarthatta Blackbarryjét, bár a titkosszolgálatnak eleinte nem tetszett az ötlet. Az amerikai elnöknek azonban annyira hiányzott mobilja, hogy visszakönyörögte azt. Ráadásul a CNN szerint egy új, a forgalomban nem kapható Blackberryt kapott, mellyel egy gombnyomással…..
Unique Single 2009.01.24 21:47:53
Félrefordítások Náthakiütés 2009.01.23 18:00:00
Tamás küldte:http://hvg.hu/egeszseg/20081208_herpeszgyogyszer_alzheimer_kor.aspxA Manchester Egyetem kutatói arra jöttek rá, hogy elsősorban a náthakiütést okozó herpeszvírus a felelős a proteinplakkok kialakulásásért, amelyek felszaporodnak az Alzheimer-kóros betegek…..
Nemrég érkezett a következő kis történet Annus75-től, akit főnöke arra kért, legyen a szeretője. Kellemes hétvégét Mindenkinek, olvasói levéllel legközelebb hétfőn jelentkezünk!*UPDATE: Miel nevű olvasónk hívta fel a figyelmemet arra, hogy ez a történet szinte szórol szóra…..
Emelt hangú anyázással végződő történet a Centrum jóvoltából: majd másfél órával a parkolójegy lejárta előtt bírságot kapott a Homár-közeli autós. Miközben a Centrum Parkoló hibájából sorbaállt és ügyintézett, ismét megbüntették, bár beígérték neki, hogy erre…..
Ünnepélyesen összevarrnak egy elvágott nemzetiszínű szalagot, majd letakarják a biciklitáblákat. Ezzel jelzi január 27-én a Dráva utca-Kárpát utca sarkán a Magyar Kerékpárosklub Észak-pesti szervezete, hogy mitt pár hete itt átadtak, az szerintük nem igazán nevezhető…..
Minap egy kedves megoldású kerítésre bukkantam Középső-Ferencvárosban. A Thaly Kálmán utca 36. alatti valamikori kisdedóvó 1892-es földszintes épületét lebontották ugyan a tömbrehabilitáció során, de a néhai házikó homlokzatát kerítésként megőrizték, és az…..
Unique Single 2009.01.23 00:15:05
A hétvége közeledtével talán megengedhető egy kis lazaság. A beágyazott videóra igazán nem mondhatjátok, hogy nem félrefordítás! Nagy köszönet eltironnak a beküldésért. Innen van: http://www.youtube.com/watch?v=saOcunGi1a8Jó, én is tudom, hogy szándékos félrefordítás,…..
Unique Single 2009.01.22 22:04:56
Félrefordítások Telefonhitel 2009.01.21 11:25:00
hu_neutrino, törzskommentelőink egyike most egy képet küldött:Egy kártyás telefonra kiragasztott használati útmutatón mosolyogtam a minap, aztán visszatértem a színhelyre lefotózni a blog olvasói számára a dolgot. Csatolom a megfelelő képet. A félrefordítás könnyen tetten…..
Unique Single 2009.01.21 16:16:51
Unique Single 2009.01.21 22:23:15
Bucsi megszívta, mint oly sokan, akik írnak nekünk. Egy előzékeny furgonos maga elé engedte, ám azzal a lendülettel egy kevéssé figyelmes polgártárs ki is lökte onnan. Hozzátok fordul segítségért, ilyenkor ki a hunyó és mit tehet az igazának bebizonyítása érdekében?A minap…..
hu_neutrino ezennel előlépett RJB-vé:Éppen most nézem a Vissza a jövőbe II DVD változatát, ahol mikor minden problémát elrendeztek, örömmel látják a kezükben levő újságokban a rémisztő szalagcímek megnyugtató változását.- That means everything's back to normal, right?-…..
Ki hitte volna, még be sem iktatták, és máris itt van vele kapcsolatban az első félrefordítás, -akiss jóvoltából:Úgy látom, hogy a blogon a legtöbb félrefordítás filmekből származik, de én most egy klasszikus, nyomtatott sajtóból származó leiterjakabot osztanék meg Veled.…..
Félrefordítások Sült bab 2008.10.31 13:00:00
-A találta:A viasat exploreren hallottam valami katonai-túlélős műsorban:"A feleségem viccből küldött nekem egy doboz sült babot. Egy doboz sült bab persze kevés négy embernek..."Feltehetőleg itt eredetileg baked beans szerepelt, amit magyarul babkonzervnek lehetne…..
Unique Single 2009.01.21 00:41:07
Szegénység blog Ingyenkávé 2009.01.20 10:30:00
Most kaptam az infót, hogy ma ingyen lehet kávézni a Szent István téren tegnap nyitott California Café kávézóban. :)Köszi, Cé! :)..
Bojtárok Ügyvédek és mobilitás 2009.01.19 00:01:00
A következő már nem vicc:  Drogosok ügyvédje:   mozgó bűnözés, mozgó ügyvédség:Update:..
És íme a vége.(16.) Bent nem deríti túlságosan fel fia viselkedése:BEN: Hmm, you're not a warm person, are you? BEN: Figyelj, te nem vagy "meleg", ugye? (17.) Susan a halálról mereng.SUSAN: At any time we could be snuffed out, like a candle. SUSAN: Mi is bármikor…..
Jópofa dolog ez az időzítő, ameddig én az ügyeimet intézem, megjelenik magától a következő post. Tessék hozzászólni! Szép napot Mindenkinek!Üdv! Én egy 1100 főt foglalkoztató cégnél dolgozom lassan egy éve. Kezdetben nagyon tetszett a munkahelyi körülmény, de most egy…..
Hétfő van és egész nap rohangálnom kell (önkrományzat, megbeszélések, stb.), alig várom... Gyorsan be is fejezem ezt a kis bevezetőt, lássuk inkább Napocska levelét. Kedves Despota! Először is gratulálni szeretnék az oldalhoz. Nagyon tanulságos és ugyanakkor…..
Ugye volt ott más Homár-olvasó is? Megveszünk, hogy többet megtudjunk az Arénában a vevőjét lehülyeribanckurvázó eladónőről és az egész esetről. Részletek alant. A budapesti ARÉNA üzletház CSERÉPVÁROS nevű boltjában az eladó nyomdafestéket nem tűrő mondatokkal kirakta…..
Unique Single 2009.01.19 00:57:59
Melyik az a hely Budapesten, ahol a belépéshez nevet, címet, telefonszámot és mailcímet kérnek, majd le is fotózzák az embert, miközben minden be van kamerázva? Naná, hogy egy squashklub. Vérbeli titkosszolgálati sportsztori, arcképes adatbázissal színesítve, a hajtás után. Ezen…..
Unique Single 2009.01.19 00:56:18
Mivel vasárnap van, ma nincs levél, csak egy kis "humorbonbon" vár rátok. Holnap ismét olvasóink történeteivel jelentkezünk. Kellemes hétvégét Mindenkinek!Talicskatoló - Egynyomvonalú kézierőgép-kezelő technikus.Takarítónő - Higiéniai manager asszisztens.Ablakmosó -…..
Unique Single 2009.01.18 22:17:39
Még mindig ehhez a korábbi poszthoz kapcsolódva, most Ponindex beküldése:Talán nem olyan nagy félrefordítás, amit az elmúlt napokban többször is hallottam, de nyelvi pongyolasága annyira zavar, hogy megosztom veletek. Mostanában délutánonként háttérzajnak beüzemelem a tv-t. Ebben…..
Szombat van és szombat a rövid postok napja. A történet megdöbbentő és elkeserítő... Én meg még mindig beteg vagyok... Kellemes hétvégét Mindenkinek, legközelebb hétfőn jelentkezünk.Én 30 éves koromig 'szingli' voltam, ez a munkahelyemen azt jelentette, hogy reggeltől estig…..
guLi egy érdekes filmcímet talált:az imént futottam bele egy idei (minden bizonnyal zsé) filmbe imdb-n, ami nemes egyszerűséggel a "death toll" nevet kapta a keresztségben. a death toll kifejezés a halálozások, a halálos áldozatok számát jelenti, ezért is néztem…..
Unique Single 2009.01.17 13:58:43