Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kristophoros

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó féléves használat után kicsit elkopott a borotvám éle! Eddig csak szíjon egyengettem, úgyhogy ráférne egy fenés. Először is vásárolni kell egy követ, majd meg kéne tanulni fenni. No, de milyen követ vásároljak? Ezen az oldalon…..
Peren kívüli egyezség keretében négymillió forintot és két éves kamatait, összesen 4,5 millió forintot fizetett a Rebisz jogutóda, a Készenléti Rendőrség Nagy Lászlónak. A korábban szakmunkásként dolgozó férfi bal szemére teljesen megvakult, miután 2006. október 23-án a…..
kristophoros 2009.01.16 21:17:42
Először is Üdv!

Spenótos: Ha tisztában lennél azzal, hogy kik is sérültek meg akkor, a rendőrök által, és kiket akartak koholt vádak alapján elítélni, akkor te is lehülyéznéd saját magad. Vagy szerinted Révész Máriusz is egy volt balhézó tüntetők közül, aki azért kapott a fejére, mert rátámadt a rendőrökre. De említhetném a jezsuita papot, vagy Lévai Attilát (magyar zászlóval bemenetelt a rendőrök közé, azok elverték mint a szart, aztán nyolcan tanúsították, hogy rájuk támadt sörösüveggel, de aztán előkerült egy videó-felvétel, ami mást mutatott) is. Számomra egyszerűen hihetetlen, hogy ennyi egyértelmű felvétel után is vannak akik azt hiszik, hogy akkor a rendőrök nem békés tüntetésről haza vonulókat ütöttek ott, ahol értek.

"minek ment oda, úgy kellett neki!" - és hasonló magasröptű kommentelőknek: Igazán sajnálom, hogy még mindig szájbarágósan kell lemagyarázni, hogy mi a demokrácia. Ugyanis demokráciában vannak bizonyos jogok, amik ha sérülnek, akkor maga a demokrácia sérül. Ilyen a gyülekezési szabadság joga is. Tehát aki békésen tüntet az a nem tesz mást, mint életben tartja a demokráciát, és a hatalomnak ezt minden eszközzel támogatnia kell. Jó, tudom ezt az agymosott kommunisták egyszerűen nem étik, mert a kommunizmusban a tüntető és a bajkeverő egymás szinonimái voltak. A tüntetés az nem egy extrém sport, ahol a résztvevő vállalja a kockázatot arra, hogy megsérül.
kristophoros 2009.01.17 21:56:02
Kőbunkó legalább a nevét önmagához hűen választotta meg (vagy már kiskorában hozzáragadt, és megszokta...)

A kedves elvtársaknak üzenném azt a nem elhanyagolható apróságot, hogy 2006 okt 23.-án a rendőrség(?) nem rendbontók ellen lépett fel, nem a demokráciát védte demokratikus eszközökkel, hanem levezette a feszkót. Ez a poszt lassan kezd "demokrácia szájbarágóvá" válni, és ez mondjuk elég nagy szégyen így 20 évvel a rendszerváltás után.

De azért megosztanám a kedves elvtársakkal, hogy a demokrácia épületének vannak bizonyos sarokkövei, amiket ha kiveszünk, akkor összedöl az egész. Ilyen a rendőrség is, ami azért van, hogy a rendet fenntartsa, és a rend nem azt jelenti, hogy a békesség kedvéért korlátozza az emberek szabadságát. A rend azt jelenti, betartatja a törvényt. Ha tetszik a törvény keze. Vagyis elvileg a rendőrségen kellene azon őrködnie, hogy biztonságban, állampolgárként élhessünk, mert ha nem őrködne a demokrácia fölött senki, akkor borulna a civilizáció, bandák és erőszak uralkodna a világon. Tehát ha a demokráciát őrző társaság testületileg tapossa sárba ezeket az alapelveket, akkor ott a demokráciának vége, és a mi azután van, az csak hasonlít rá.

Mert mi is történt okt 23.-án? a rendőrök tüntetésről hazaindulókra támadtak, ekit el tudtak kapni, azt elkapták, majd össznépi hamistanúzással húzták rájuk, hogy rendbontók. Sajnos az elvtársak efölött az apróság fölött rendre elsiklanak.

"a demokrácia-felfogásomba meg mondjuk az is benne van, hogy aki sállal, maszkkal takarja az arcát, az nem tüntető, hanem bünöző, akit azonnal el kell fogni" - és aki maszkban, azonosító nélkül randalírozik, az micsoda?