Regisztráció Blogot indítok
Adatok
'cos_am_free

0 bejegyzést írt és 270 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fesztiváldepresszió és fájdalom sújtotta testemet alig tudtam rávenni, hogy megírjam a 2011-es Sziget fesztivállal kapcsolatos érzéseimet.Mondjuk egyáltalán van-e erre szükség? Hiszen nyilván mindenki el tudja dönteni, hogy jól érezte-e magát, a nagyszínpados műsor…..
Olvasónk -aki polgárőr- eddig nem igazán hitte el, hogy a blogon olvasható történetek valósak. Szerdán viszont ő is egy történet szereplője lett,  így a saját bőrén is megtapasztalta milyen az, amikor egy ellenőr kikel magából. Történt, hogy egy női utasnak nem volt…..
'cos_am_free 2009.08.28 14:22:45
@olccsi: olccsi 2009.08.28. 11:48

"Mit csináljon szerencsétlen, amikor egy nap, már a 20-ik bliccelő utas csinálja vele ezt, hogy csak elsétál mellete??? Nem tehet semmit, ha meg elengedi, akkor azért lesz megbüntettve, mivel nem jól végezte a munkáját... "

1)Pszichológiailag ha nem felel meg egy ilyen jellegü munkakörnek az ember, akkor keressen más melót!
2)Egyre több bliccelő lesz, mert a BKV bérlet ára a minimál bér 1/5-e...az barátom nagyon sok pénz...
3)Amig a BKV-nál a nagy büdös semmiért milliókat osztanak ki puszira, a jegyautómaták 70%-a csak nyeli a zsozsót, de jegyet nem ad, a mellékelt telefonszámon meg egy robot közli, hogy bocs, de ez nem a mi hibánk, majd lesz valami...és a buszsoför tanácsolja, hogy bliccelj, mert sosem jönnek ki és kártérités sem nagyon van...addig sztem érthető a "lógós" emberek hozzáállása!

Mellesleg megjegyezném, hogy estefelé gyakran látok olyant is, hogy már ittasan elterpeszkednek a BKV ellenőrök a 7-es vonalán zötyögő buszok valamelyikén és azon röhögnek, milyen jól átverik a főnököt, mert ők most nem dolgoznak.... hát ennyi
John Isner mononukleózis miatt visszalépett a Roland Garrostól. Tudjátok, ilyen volt Áginak és Rogernek is, úgyhogy nem éppen vidám a történet. Isner kapta az amerikai szabadkártyát, aminek elnyeréséért a USTA tornát is rendezett. Visszalépésével valószínű valamelyik…..
Alapvetően nem haragszunk ha most egy hangos hogymiiiiivan? hagyja el a szátok, majd csütörtökön úgyis meglátjátok. Illetve csütörtöktől, egész pontosan. Hiszen három napos rendezvényről van szó. A párizsi Cuntry Club-ban ugyanis mindössze Safin, Blake, Haas, Wawrinka,…..
'cos_am_free 2009.05.19 17:00:55
Ma visszatér.14.30 Eurosport...
'cos_am_free 2009.05.18 21:27:44
@Mlada Bosna:
Húh... bőbeszédü vagy:)
Senki nem orrolt volna rád, ha nem sértődsz meg olyan drasztikusan, ahogyan azt tetted...
Szóval a kamiont Novak Djokovicnak és Roger Federernek hívják. Együtt. Ketten együtt megverték Rafát. Nadal nagyon fáradtan mozgott, pontatlan volt, szerintem mentálisan is kimerítette őt a tegnapi meccs. Roger meg kihasználta. Mondjuk, azért ez nem kevés ám, hiszen egyfelől…..
'cos_am_free 2009.05.18 14:37:02
@Turambar:
Mitől lehet 2 történetként tárgyalni?
4 órán át szaladozni a salakon kva kemény meló.
Én 2 óra után 3 napig reinkarnálódok, pedig pici korom óta versenyzek:)
Nadalnak 17-18 órája maradt arra, hogy összeálljon egy döntőre. Ha ez egy Garros döntő lett volna, akkor vszeg addig megy amíg ki nem nyúlik, de ez egy 1000-es döntő volt.
Miért érdekes ez?
Mert ezt a RG-on is simán el tudják vele játszani. És az nyer aki nem az Ő ágán van. Szal megnőtt sztem az esély a trónfosztásra:-))))
Ha ebből az aspektusbó elolvasog Gábor "buta postját" akkor valszeg kiderül, hogy nem is oan buta;)
'cos_am_free 2009.05.18 14:40:09
@Sztrego:
:-)) Ha ezt a RG-t is hozza akkor egy igazi élő isten.... De gyanítom, hogy Nole, Roger, Mőri a zsolozsmával együtt fognak imádkozni, hogy ne Nadal ágára kerüljenek, mert úgy győzelmi esélyeik vannak.

Ne feledd! Federert is el tudták kapni...pdig 2 éve ezen harsányan mosolyogtunk volna...
'cos_am_free 2009.05.18 21:22:45
@Sztrego:
Nem állítottam, hogy Federer lehet az aki esetleg "megszorongatja" Nadalt a RG-on;)
Sőt! Federernek erős Nadal parája van... Nole elég szenvedélyes és jó agya van a teniszhez. Sztem Nole lehet az, aki esetleg csodát tehet. DE! Ahhoz a csodához kell vmi olyan természeti csoda is amit Te leírtál. :-)

Fedrert amolyan példaként hoztam fel. Füvön évekig azt gondoltuk, hogy lehetetlen:)
... volt 1 éve, hogy bejelentette visszavonulását Justine Henin. ..
'cos_am_free 2009.05.15 15:56:46
@sylar_88:
:-D Hát alaposan megrázta a mezőnyt a hirtelen döntése... Azóta sem tudom elképzelni, hogy van olyan lány aki egyenletesen képes hozni olyan formát, ami méltóvá teszi őt a trónra. Elég "idegbajosak" a csajok. Azarenka lehet egy hasonló csillag, de amíg ennyire nagy az arca és ennyire nem tud uralkodni a hisztériás stílusán, addig csak egy halovány TALÁN az Ő neve is.
Azért csak van valami jó is abban, hogy a franciák alá tartozunk:) Pénteken 13 órától Szávay Ági-Amélie Mauresmo negyeddöntő élőben az Eurosporton!..
'cos_am_free 2009.05.15 12:26:06
@Rita0920: Nem lehet, hogy vmi mélyértelmü brazil szutyokopera fórummal kevert minket össze? :-)
Lehet Ő a sorozat időpontját nézte... De az is lehet, hogy Safina lepötyögi neki a meccsét 4 órával később...hamár így vörös fan
'cos_am_free 2009.05.15 15:47:01
@Mlada Bosna:
Sztem az első hsz-ed után itt senki nem akar téged befolyásolni:D Csak csodálkozunk mint ribizligizi a 9. hónapban:D

Azért hadd írom'mán le, hogy drukkolni lehet intelligensen is! Nem erősíted a "kedvencedet" azzal, hogy belemászol mások érzéseibe!
Dinara 11 tornadöntőt játszott az elmúlt egy évben, ami rettenetesen sok. És bár kétségtelen, hogy két Grand Slam és egy olimpiai döntőt elbukott, de a mai volt az ötödik tornagyőzelme Berlin, Los Angeles, Montreal és Tokió után. A neheze azonban most jön, hiszen a jövő…..
A l'Equipe szerint a doppingvétséget a Francia Tenisz Szövetség is megerősítette, úgy tudják egy akkreditált laboratóriumban a megengedett érték közel háromszorosát mérték. Richard nem járult hozzá, hogy hajmintát vegyenek tőle. Ebből azt is meg lehetett volna állapítani,…..
Mondjuk, sosem volt egy egyszerű eset, de ha azt meg tudná nekem valaki magyarázni, hogy azok után, hogy valaki tulajdonképpen simán veri Serenát, hogyan lehet kikapni 6/3 6/0-ra egy Kanepitől, azt megköszönném. Ps.: Tudom, hogy az észt is húszban van és kiemelt.  ..
Salakblog - Minden, ami tenisz Mese 2009.05.07 18:43:00
Ezt a szép embert letartóztatták tegnap Szerbiában, amiért megfenyegette az ausztrál nagykövetet.Azt mondta, felrobbantja a kocsiját.Ha csak a nagykövet úr nem tesz valamit.Nem reagál.Arra a vádra, amivel ezt a szép embert illette a saját tulajdon lánya, egykoron egyébként…..
Q: Serena sat here about an hour ago and said, We all know who is the best player in the world and quite frankly it's me.  Dinara Safina: (Laughter.) (Patty Schnyder def. Serena Williams 6/2 2/6 6/1)..
A helyzet az, hogy Woznackitól salakon ki lehet kapni. Kettőben is. Mondjuk az öt megnyert játék nem valami sok, de ez tök mindegy. A gond az az, hogy Ági pillanatnyilag csak 30. a világranglistán, tehát egy ilyen tornán, ahol majdnem mindenki elindul, ez kevés a kiemeléshez. És így…..
'cos_am_free 2009.05.04 21:22:42
@Emica:
Szerintem túl nagyot csalódtál Ági veresége miatt! Kicsit gyermeteg módon dolgozod fel a bánatodat...
De ha csak a figyelmet akartad magadra felhívni, akkor az tutira sikerült.
A műveltségedről is képet kaptunk....(vagy a géped billentyűi döcögősek)
Hát 'sten hozott:-D
"Dinara megdolgozott a világelsőségért, ez nem csak úgy az ölébe hullott. Megérdemli, mert jól játszott és jó eredményeket ért el... Ez óriási teljesítmény. Szívből gratulálok, Grand Slam győzelemmel vagy anélkül, ez hatalmas dolog."Jelena Jankovic…..
Salakblog - Minden, ami tenisz Off 2009.05.05 12:41:00
Sokszor írtuk már, hogy ez nem egy énblog, de akadnak néha dolgok. Gondolkodtatok már azon, hogy kinek vagy minek köszönhetitek azt, hogy elkezdtetek teniszezni? Hogy megszerettétek vagy megismertétek a teniszt? Gyerekkorom egyik legmeghatározóbb emléke, ahogy állok a balatonfüredi…..
'cos_am_free 2009.05.05 14:34:58
Ahhoz képest, hogy az elmúlt egy évben alig játszott, Ahhoz képest, hogy az elmúlt fél évben szinte egyáltalán nem, Ahhoz képest, hogy egyes pletykák szerint már nem is fog, Ahhoz képest, hogy szerencsére ritkán látjuk make-up nélkül, Ahhoz képest, egész jól elvan Maria…..
Azt hiszem elég sokszor megszólaltunk az utóbbi időben Dinara kontra Serena ügyben, úgyhogy nagy hirtelen azt sem tudom, melyik írást linkeljem be. Éppen ezért nem linkelem inkább egyiket sem. Azt is sokszor megírtuk már, hogy szerintünk a világ legjobb teniszezőnője Serena…..
'cos_am_free 2009.04.09 22:26:53
@FedererRafa:
Úgy ám! Henin a legjobb (remélem visszajön)
Sajnos sokan nem tudják, hogy a tenisz az nem szépségverseny:D
'cos_am_free 2009.04.10 20:47:32
@szabi0713n:
Monnyuk nőként a nőkről ezt mondom...
...da ha látom Lopezt, Verdát játszani:-P akkor is nekik drukkolok, ha Rozser ellen meccselnek, pedig egyik kedvencem a svejci:-D
Serena kikapott a marbellai torna első fordulójában Klara Zakopalovától 6/4 3/6 6/1 arányban, a meccsen amúgy sérülten játszott. Ennek a vereségnek azonban az a következménye, hogy Charleston után, április 20-tól Dinara tuti világelső. 1 héttel a 23. szülinapja előtt éri el a…..
'cos_am_free 2009.04.09 22:40:14
@FedererRafa:
Jobb ha nem ismerjük a választ:-D
Egy körnek sosem fogod tudni megmagyarázni mi a gömb. Neki sem fogod soha megmagyarázni, hogy a hsz-i alapján értékelhetetlen ember.

Egyébként Én sem szeretem a játékát.
De grat neki, megdolgozott érte.
Kim Clijsters visszatér, ez már hivatalos. Egy belgiumi sajtótájékoztatón jelentette be, hogy idén nyáron három WTA tornán is szeretne elindulni, ott lesz Cincinnattiben, Torontóban és a US Openen. Előtte bemutató mérkőzéseket fog játszani (Wimbledon, Rosmalen, World Team Tennis),…..
Hát amikor az egész balhé Shahar Peerel kirobbant, magyarul, amikor úgy döntöttek Dubaiban, hogy nem adnak neki vízumot, szerintem nem sejtették, hogy ilyen rosszul jönnek ki a buliból. Bíztak a pénzben, ami mögöttük állt, és ez nem is tünt alaptalan várakozásnak. Fel nem merült…..
'cos_am_free 2009.02.21 11:09:02
@captain Aaron Maiden:
1)Szerintem a sportnak pont semmi köze ne legyen a 2 állam közti unintelligens diplomáciai kapcsolatához.
2) Nehogymár a sportoló variálgassa a 2ős állampolgárságát a származása miatt..
3) "haha. vicces h az emberek nem értik Dubai -ban miért nem akarnak egy izraelinek vízumot adni."... szerintem ebben semmi vicces nincs..
'cos_am_free 2009.02.21 20:21:22
@Geysap:

Igaz! A 2018-ost elbukták!

De Téli Olimpiára pályáznak.... monnyuk ez vicces.

DUBAIBAN pedig már egy lehetséges olimpiai pályázatról beszélnek, s ami még ennél is megdöbbentőbb, komolyan foglalkoznak a TÉLI olimpia megrendezésének lehetőségével is

ez ugyan 2008-as cikk, de nem AE-ok van kiemelve, hanem DUBAI...és az Olimpia;)

www.origo.hu/utazas/20080918-dubai-abu-dhabi-versenges-olaj-befektetes.html

'cos_am_free 2009.02.21 20:21:52
Ez itt Venus és Serena egymás elleni mérlege volna, elég brutál. 11 év alatt volt itt minden. A H2H-nek különösen a közepe az érdekes, amikor sorozatban 5 Grand Slam döntőt játszottak egymás ellen, úgyhogy szerintem Richard és Oracene egy ilyen dubai elődöntőre már fel sem…..
Ha egy teniszező, aki szeptember 28. óta nem nyert mérkőzést, azt gondolja, hogy sínen van, csak azért, mert megnyerte az első játszmát simán, és breakelőnye van a másodikban, az megérdemli, hogy kikapjon.Ha egy teniszező nem gondolja ezt, pusztán csak megijed a világranglistán…..