Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fahéj és Feta

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy három héttel ezelőtt egy reggel bementem a fürdőszobába, és már az ajtóban megéreztem a szoba közepére dobott pisis pelenkát. Mi több, majdnem rá is dobtam a taccsot.Még aznap elmentem a gyógyszertárba, és vettem három terhességi tesztet. A nő el akarta magyarázni,…..
Az ötödik íz Galaktoboureko 2010.08.12 09:00:00
Ez egy alapvetően fehérje- és zsiradékorientált blog, ahogy így végigtekintek rajta, nem is tudom így hirtelen, hogy a ravanin meg a tarte tatin-en kívül volt-e már szó édességről. Ja igen, volt a halva. Na mindegy, most mindenesetre tolunk egy kis édeset. Vagyis egy nagyot. A…..
Az ötödik íz Obskúrus nedvek 2010.05.28 11:02:00
Villámposzt írni jó, mert gyorsan megvan. Ezt a hülye nevet ráadásul nem én találtam ki, hanem blogalapító, henyélő, lemezcsináló Tomi, tehát gátlástalanul használhatom. Összefüggés? Hát hogyne. Egy ásatag mirelit pizza volt egyik nap az ebédem, lehet dobni a köveket,…..
Kivettem egy kis lakást egyedül. Most fogok életemben először tényleg egyedül lakni. Ilyenkor lakásavatót kell tartani, azt mondják. Házibulihoz kicsit kicsinek tűnik a kecó, ráadásul a szomszédban kisgyerekes család lakik, tehát legyen inkább lakásavató vacsi. Mivel a kaució…..
Balzsam- a gasztroblog Ha én... 2009.02.17 08:37:00
Fahéj és feta gurította hozzám a körkérdést, miszerint Mi lennék ha? Köszönöm neki, és hát íme a válaszok: Ha hónap lennék:május...a nap egy időpontja lennék: este hat óra...bolygó lennék: nap...tengeri állat lennék: delfin...berendezési tárgy lennék: Fonott szék…..
Fahéj és Feta 2009.02.17 12:37:08
 Egy kis olvasnivaló keddre, bár valószínűleg a J.O. fanok már ráakadtak, és rongyosra klikkelték a webes példányt.... kattintásra lapozgatható :-)..