Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kurpulio-bongo

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Művelt Alkoholista Rozé update 2012.05.22 10:20:00
Annyiszor írtam már le, hogy a rozé lepereg rólam, vagy én pattanok le róla, hogy a rosszul leplezett önismétlés helyett inkább linkelek. A memóriámban összesen három gyorsan előhívható rozé-adat található: (talán) az első (fában eltett) St. Andrea rozé, amiből kiderült,…..
Vajon hogy fér be egy nagyon magas ember az autókba? Egyáltalán, be tud ülni? Tud vezetni? Mi a minimum? Teszt a használttelepen. Mai cikkünk blogposztja...
kurpulio-bongo 2012.01.17 10:24:09
@victor vacendak:
Pedig a Colt Z3-ban pont van bőven hely elöl-hátul!
Nem véletlenül: Hollandiában gyártják ott sok a magas ember!
Többen panaszkodnak a középső műanyagra vagy pohártartóra hogy nyom. Nem tudom szerintem rosszul állítják be az ülést, engem nem zavart...
- Te, figyelj, van egy kis gond a papírokkal. Szívemben nagyot moccant a rozsdás kés, a következő pillanatban pedig éktelen harag öntött el. Most ülök autóba, verem pépesre a szemétláda fejét, kicsinálom, ütöm, amíg meleg, megtaposom, a korláthoz csapkodom... Nyugalmat…..
kurpulio-bongo 2011.03.14 22:53:12
@RoFä:
az agyhalott trollok aránya a társadalomban magasabb :-(
, mert többségük ide sem tud írogatni :-D
Az egyetlen dolog, amit nem fényképeztem le, szerencsétlen Corsa volt. Meccstúrán jártunk Spanyolországban, ami egy madridi érkezést jelentett, onnan azonnali autóbérlést követően egy bilbaói utat bő 400 kilométerrel, aztán Bilbaóból Pamplonán át vissza Madridba, összesen…..
kurpulio-bongo 2011.02.15 01:55:43
@raktár kandúrja:
szerintem nem tudod mit beszélsz
A dízel chiptuning iparággá fejlődött, de vajon mi lesz a vége, tüdőrák vagy szétrobbant motorblokk? Ha okosan csináljuk talán egyik sem. Vélemények az azonos című írásunkról...
kurpulio-bongo 2010.12.03 12:59:52
@TDIClub.hu:
remélem egyszer benő a fejed lágya és nem a lámpától lámpáig élvezkedsz, hanem gondolsz a környezetszennyezésre is és az ott lakókra is! a város nem erre való ember!
kurpulio-bongo 2010.12.03 16:11:28
@JettaTDI: csak az általad említett tankhajó nem közvetlenül a lakókörnyezetedet szennyezi,
amit a környezetszennyező járműved kibocsát azt a mögötted haladó szívja be, a kerékpáros akit kikerülsz valamint a járdán a gyerek a babakocsiban, stb.
ez a nem mindegy.
kurpulio-bongo 2010.12.03 16:57:43
@JettaTDI:
sokminden szennyezi a környezetet.
de ami különösen veszélyes mert rákkeltő az a korom. a korom kibocsátásért a dízel járművek a felelősek.
minél kisebb a részecske annál veszélyesebb mert esélytelen hogy megszűrd légútjaidon, a tüdőből közvetlenül a véráramba jut.
olvass utána, érdemes!
Múlt héten félbehagytam a rozébeszámolót, pedig a kóstolást még egy lendülettel sikerült letudnunk. Nagy meglepetéssel a második nyolcasban sem találkoztunk, mégsem fáradtunk bele annyira, mint előtte tartottunk tőle. A kitartóbbak (vagy türelmetlenül legörgetők) a poszt…..
Belsőség Budai polgár rohadj meg 2010.05.05 09:05:44
  Szar önti el az agyamat, ha rá gondolok, kötélen lógva szeretném látni azokat, akik ezt így kihozták. Vélemények az azonos című írásunkról...
kurpulio-bongo 2010.05.05 22:37:20
@Stock:
az volt a kérdés, hogy miért lehetetlen közlekedni?
mert túl sokan vannak a bejárók/ingázók/átutazók és mindenkinek autó nőtt a sejhajához... ezért.
erre tettem javaslatot,
mindennek ára van,
aki kikültözik (pl a gyerek(ek) miatt) gondolom felmérte hogy mit miért tesz és milyen anyagi és időbeli vonzata lesz, nem?
meg kell osztani a terhelést, ennyi
kurpulio-bongo 2010.05.05 23:02:10
@Stock:
én másban látom a lényeget: a közlekedők egymást lehetetlenítik el
(ezexerint te is benn vagy a játszmában)
ha mindenki vállal áldozatot összességében jobb lehet, de az egyének szintjén van leragadva többség
  Autópályán a legkönnyebb közlekedni. Az ember csak tartja a gázt és a kormányt, és nem történik szinte semmi, de mi képesek vagyunk rá, hogy még itt is veszélybe sodorjunk másokat. Vélemények az azonos című írásunkról...