Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KisCsirke

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szixi News Online Gólyabál II. 2009.02.23 23:31:00
Mióta ezen a helyen vagyok, attól félek, hogy egyszercsak valakinek elfelejtem megköszönni a munkáját, teljesítményét. Hát most sikerült is! Kedves Ambruzs Péter és Balogh Imre Tanár Urak és Huszár Peti! A diákok és szülők nevében is nagyon köszönöm a bál minden…..
Szixi News Online Szalagavató 2009.02.14 19:52:00
Iskolánk február 13-án, pénteken tartotta meg a hagyományos Szalagavató bálját az almásfüzitői kultúrházban. Ezen az estén a végzősökre és az osztályfőnökeikre az iskola igazgatónője ünnepélyes keretek között feltűzi a szalagot, amely jelzi a világnak, hogy Ők…..
Iskolánknak tegnap délután több hónapos álma teljesült, amikor a korszerűtlen hatos számú gépterembe új számítógépek érkeztek. A beruházás a megszokotthoz képest szakmailag és anyagilag is nagyobb súlyú volt, mint a korábban megszokottak. Az iskola vezetése és a szakmai…..
Szixi News Online Zene nélkül? 2008.12.30 12:15:00
Van egy kis csapat az iskolában, akinek a tagjai közt tanár és diák is van. Mindenki önkéntesen. Sőt egy-egy műsorra szegődnek hozzánk alkalmi énekesek is. Nevezzük énekkarnak, bár a létszám, a repertoár, s talán az összetétel sem a szokásos.Szerdánként összegyűlünk, hogy…..