Regisztráció Blogot indítok
Adatok
martusa

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha minden igaz, szarban van a Class FM Morning Show című műsora, illetve a műsor miatt a három műsorvezető, illetve a műsor és a műsorvezetők miatt a Class FM. Az NMHH ugyanis valamiért kinézte magának Simicska Lajos rádióját, pontosabban a Morning Show december 30-i és január 4-i adását, és…..
Május 4-én felborítja műsorrendjét a Tv2, hogy beszuszakolják a programba az újrainduló Áll az alkut. A megváltozott szabályrendszerrel újra támadása lendülő vetélkedőt ezúttal a Popdarálóból ismert Kovács Áron vezeti majd minden hétköznap 19:05-től.Ezért hosszabb…..
Neki átlagos ember kell átlagos külsővel. Eldöntöttem hogy tudomásul veszem de  azt is hogy küzdök ahogy tudok. Egy évig ment a se veled se nélküled.  Elmondta hogy a külsőmmel sok gondja volt. Hát azzal nekem is ezáltal lökést adott hogy változtassak. A kép…..
Kérdőre vont olyan dolgok miatt pl. hogy miért van nálam otthon óvszer, a „Mert jó ha van.” válasz után újabb sértődés.A kép innenKedves Szakítós blog!A következő iromány egy 6 hónapos se vele se nélküle kapcsolat története. Hosszú lesz, ezért a könnyebb…..
A szerelmet mindig megölik az olyan apró részletek, mint a fül, a hát, az orr vagy a test maga. A történet időbeni átfutása 3 hónap. Megismerkedtem Imrével. Elbaszott egy neve van gondoltam. És akkor még nem tudtam a vezetéknevét: Lukas. Lukas Imre. Így hívták. Vagy legalábbis…..
martusa 2009.02.06 14:24:34
@Panda1500: Azt hiszem ezen az érzésen mindannyian átesünk egyszer,de sebaj,ilyenkor jöhet az a remek közhely,hogy "nem a külső számít!",amit gondolom egy roppant" dekoratív " ember ejthetett ki először a száján!:-)