Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tobe

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piri kiborult, mert a neszmélyi Hilltop borászat éttermében  "takarodjatok" stílusban kezdtek üvöltözni velük, amiért bevittek két kutyát. Piri nem azzal van baja önmagában, ha egy helyről a tulaj kitiltja a kutyákat, hanem a stílussal, bár azt sem érti, egy ilyen…..
Style & Budapest Johi, 26 2010.10.07 19:03:00
blézer, ing, top: H&Möv, nadrág, karkötő: Mangocsizma: turi Fotó: Farkas Évi (http://evafarkas.tumblr.com/)..
Végső UPDATE: lejárt a selejtező kör határideje, a szavazólapokat levettem. Előbb-utóbb jövök a döntő mezőnyével, természetesen új posztban.Mindenkinek köszönöm a szavazatokat. _________________________________________________________________________ Sziasztok,arra…..
Boldog  2010-et mindenkinek!Látván, hogy a tegnap éjjel utoljára berakott postra még egyetlen komment sem érkezett, biztos vagyok abban, hogy mindenkinek "kickass" típusú szilveszteri elfoglaltságban volt része, gondolom, azonbelül is leginkább a "buli"…..
Tobe 2010.01.01 16:25:03
Az ingatlan tulajdonjoga sajnos súlyos kötelezettségekkel is járhat, ezt ismerte fel időben az alábbi levél írója. Talán egyszerűbb megoldás lett volna, ha a hagyatékot visszautasítja. Kedves Zugügyvéd,  Alábbi esetben vagyok kissé tanácstalan, jó lenne nálam okosabbak…..
Tobe 2009.12.12 22:25:18
@Ládatündér: Én is elfogadnám.
 Igazi Zugügyvéd történetet küldött be az egyik kommentezőnk, aki tegnap találta a Népszabadságban.   Az ügyvédnek a   kamarai tagságát azért függesztették fel, mert nem volt irodája, ügyfeleit kávéházakban fogadta. A cikkett végigolvasva újra…..
Híres divatmárkák másolatait világszerte árulják az utcákon és piacokon, jobb és rosszabb minőségben, de sosem értettük, hogy ha valakiről már messziről ordít, hogy nem engedhet meg magának egy félmillás Vuittont, akkor minek hordja a pár ezres másolatát a pufidzsekhez?…..
Tobe 2009.03.26 16:31:33
@Tsabi: Te sem bírod ki, ha nem a tiéd az utolsó szó. Már többször írtam, hogy nem támogatom a bűnözést és nem gondolom úgy, hogy semmilyen büntettért ne legyen büntetés. Egy konkrét dologról volt szó, a postban szereplő oldalról illetve annak tulajdonosáról. Ha ezért vagy rólam ilyen véleménnyel azt elfogadom, de Te általánosítasz. Sehol nem írtam, hogy én szemet hunyok a bűnözés felett. A vitakultúrádhoz meg gratulálok. Ha elfogynak az érvek jön a popsi és a szarás. Ha olyan intelligens vagy akkor nem hinnéd azt, hogy a magyar rendőrséget nem lehet külföldről felhívni. Nem csak a 112 létezik, van külföldről hívható számuk is.
Tobe 2009.03.26 16:56:47
@Tsabi: Köszönöm! Örülök.
Laci átcímkézet szalonnáján nem csak az árat változtatta meg a Tesco, de a lejárati időt is. Utóbbi egy nem létező dátumra utal, ezek szerint a zsíros finomság soha nem veszti el frisseségét, talán ezért emelték meg az árát is.Minap a Fogarasi úti Tacskóban vettem…..
A Homár fennállása alatt már ígyis túl sokat foglalkozott a Parkolási Maffia Fantombírságaival, úgyhogy azt tudja javasolni az elkeseredett naiv ügyfeleknek, akik nem értik, jogállamban hogyan lehet egy önkormányzattól kiszervezett tevékenység nemlétező bírságait civilben…..
Tobe 2009.01.22 10:43:48
@Ingyen Online Stratégia játék magyarul: Akkor: EDE EDE EDE EDE EDE!
Tobe 2009.01.22 11:05:07
@Walter Melone: Neked köszönhetem, hogy mégis jó lesz a mai napom. El is olvasom újra az egészet. Köszi!
A miniatűr adagok a menő vendéglátóipari egységek sajátosságai és aki ilyen helyre meg, az megérdemli, ha éhen marad. Ám Vacska és társasága a Centrál Kávéházban nem ehhez szoktak, de az új séf úgy látszik egy másik iskolából származik. Egy olyanból, ahol extrém módon…..
Tobe 2009.01.21 17:05:11
@kisr: Miért gondolod, hogy a kisebb adag étel minőségibb alapanyagokból van? Mert hangzatos nevet adnak neki?
Tobe 2009.01.21 17:34:18
@kisr: Érdekelne, hogy melyik étterem amiről írtál. Ilyen helyre én szívesen járnék.
Tobe 2009.01.21 17:48:30
@kisr: Lehet. Pécs úgyis messze van tőlem.
Megkaptuk a Mango Hungary Kft. magyarázatát a titokzatos leértékelési módszerre. Ezek szerint az akciós címke alatti címke alatt egy újabb címke lapult az eredeti árral, Verának csak tovább kellett volna kaparnia. Utánajárás valóban nem volt, nem mentünk el a Mangoba kabátot…..
Tobe 2009.01.21 12:05:13
@Impega: :D A Fogyasztóvédelem? A Mango PR-osa azt írja, hogy szerintük jogtalan.
Törzsolvasóinknak nyilván ismerős Gábor, akinek beleégett. Aki nem ismerné, hősünk plazmatévét vett, és azt állítja, hogy bár rendeltetésszerűen használta, nem nézett vele állóképet, nem játszott számítógépes játékokat, az RTL Klub logója mégis kitörölhetetlenül ott…..
Tobe 2009.01.20 12:52:49
@Dr.Hátrányos Elonóra: Sajnálni kéne. Rendeltetésszerűen használta mégis elromlott. Én is vettem új tévét, amikor a régit már nem érte meg javíttatni. És nem is mondtam meg a szomszédnak.
 A nagy leárazások idején megszaporodtak a kamu árcímkék is, Vera egy ilyenbe futott bele a Mangóban. Az akciós kabát eredeti árát megemelték, hogy ne sokat bukjanak az árengedményen. Ezek szerint a tudatos vásárló akkor jár a legjobban, ha az akciós címkéket megpróbálja…..
Tobe 2009.01.19 15:58:24
@[imi]: Spanyol, de semmit nem gyártanak ott. Szinte mindent Kínában, Törökországban, Indonéziában stb. gyártatnak le. Nézd meg a belső címkét.
Tobe 2009.01.19 16:26:56
@ColT: Én nem akarok azon vitatkozni, hogy melyik minőségibb. Mindenhol gyártanak sz@rt (is). Vittem én vissza a Mangoba is ruhát, meg vittem volna a piacra is...
Tobe 2009.01.19 16:56:48
@Pimpa31: Én egyetértek Veled. Mivel a Duna Plazaban lévő Mango outlet, elég sok ronda vagy full műszálas ruha is van, amit a "rendes" Mangoban még a leárazáson sem tudtak eladni, de ki lehet fogni igazán jó cuccokat is. Példáául én 2 bőrkabátot is vettem ott igazán olcsón, meg cipőt.
Amúgy ettől az esettől eltekintve nagyon korrekt üzletnek ismertem meg a Mangot.