Regisztráció Blogot indítok
Adatok
becher

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több, mint két esztendeje utazom rendszeresen a MÁV-al. Nem szeretném sem a járatot, sem a gyakoriságot, sem a nevemet megadni. Mondjuk azt, hogy Ibolyának hívnak és egy vidéki városból utazom, mégpedig úgy, hogy normál személyvonatot és IC-t is használok.Összességében…..
Modorosblog A lánybúcsú 2011.03.08 06:00:00
Sziasztok Csajok!Pénteken találkoztunk néhányan és megbeszéltünk nagy vonalakban (sőt elég részletesen) Kinga leánybúcsúját. Akik nem tudtak eljönni azokat most tájékoztatom néhány dologról.Március 12-én lesz 16.00-tól Vonhinten Helgusnál (Párisi u. 12. Ferenciek tere),…..
becher 2011.03.08 09:57:02
@lárvalányhaj: Hehe nálunk a férjem közölte, hogy a családból nem lehet ott senki, mert jól akarja magát érezni. Végül meggyőztem, hogy anyáinkat nem hagyhatjuk ki, meg igazából az a mx. 10 ember elfér, de 18-kor koccolniuk kell, hogy jól érezzük magunkat. Így is lett.
Lánybúcsú meg nem volt, vagyis zöldre ittam magam egy barátnőmmel és a két kutyával. Remélem ez nem modoros :)
Amúgy én is ismerek ilyet, többet is és hát...
Zsófi, a felbőszült kismama lenti panaszát elküldte a CIB banknak is, sőt még egy fórumot is indított a békásmegyeri fiók ügyében, ahol úgy tűnt, szándékosan toltak ki vele. A nyitás előtt szöszmötölő alkalmazottaktól ugyanis hiába kért egy széket, hogy kivárja az ATM…..
Soha nem tudtam megérteni, hogy olyan esetekben, amikor tudott a nagyobb forgalom egyes állomásokon, miért nem lehet több pénztárost beállítani? Mondom én nem kell ide sztrájk ahhoz, hogy ne tudjon az utas A-ból B-be eljutni.... PffffTisztelt Megint Állunk Vazze! Felháborító, hogy…..
becher 2009.10.27 10:33:16
@Adani: Most már értem, hogy mikor a BKV bérletem lejár és a Délinél felszállok - mert vonatbérletem még érvényes, de csak a közig határtól - a kalauz miért ad jegyet mindig máshonnan :). Ettől függetlenül tudom mennyi a viteldíj és azt adom oda neki.

Más. Nem tudja valaki, hogy ha az állomáson nincs rendes világítás ki a felelős? Velencefürdőn - igen ott szállok le - feltúrták a sorompó felé vezető peront, tehát arra nem lehet menni. Van felüljáró, de nincs kivilágítva és bevallom a fa lépcsőivel még világosban is életveszélyes - bár olyankor arra megyek. Tehát a népek ugrálnak át a síneken - ami szerintem szintén nem életbiztosítás. Tehát kinek lehetne szólni, hogy mivel már lassan 4kor sötétdeik tök jó lenne ha vennék a fáradságot és lenne fény (valszeg az építések miatt történt valami, mert korábban volt világítás). Megjegyzem ott nincs pénztár semmi, már rég megszüntettek minden MÁV-os dolgot.
Panka belefutott egy felsővezeték szakadásba a Nyugatiban. Az utasokat nem tájékoztatták, a MÁV-Direkt is csak a bizonytalan ideig szünetel dumát mondta, ahogyan később a Nyugati hangosa is. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy mi a büdös sünseggéért nem lehet időben…..
becher 2009.10.02 10:12:07
@Cifu78: Itt nem erről van szó. Hanem arról, hogy egy irányba megy a két vonat. Miért nem egyet indítanak, amit kiegészítenek plusz egy kocsival - gondolom ezek végtelen számíig összeköthetőek, max nem bírja elhúzni - és ez költséghatékonyabb, meg ésszerűbb is lenne. Ráadásul ha arra járnál látnád, hogy a martonvásárin alig vannak, hiszen sokan vannak akik úgy gondolják a fehérvári gyorsabb - hiszen gyorítottnak van kiírva míg a másik személy - és arra szállank fel. Aztán hamarabb beér a másik. Tegnap is voltak a vonaton akik Martonvásárig mentek és néztek mint borjú az újakpura, mikor bevárta a másik vonatot és az hamarabb ért be. Én csak ésszerűltennek találom ezt a megoldást. Ha már spórolni kell...
becher 2009.10.02 12:24:46
@Cifu78: Te meg tanulj meg értelmezni.
becher 2009.10.02 12:30:38
@sirocco: Azt azért sejtem, de plusz egy kocsi gondolom nem oszt nem szoroz a fehérvári vonalon :).

Amúgy múltkor amikor a Déliben bemondták, hogy változások lesznek a vonalon, senki nem adott pontos információt, nézzék meg a táblán. Csak hogy a jelölésekhez nem adtak megoldó kulcsot és többen is értetlenül álltak előtte. Mikor meg a kalaúztól megkérdeztem, hogy tud-e vmit a változásokról annyit mondott, hogy sajnálja, de őket nem tájékoztatják. De kérdem én a tudatlan utas nem a kalauztól próbál információt szerezni? Hiszen talán ő legkommunikatívabb a MÁV-nál.
Most, hogy nyugat felől a 35 helyett jött a 15 fok, nem éri meg kinti programot szervezni. Ezért is segítünk most, hogy ne unatkozzatok. Zsuzsanna kalandja a mostanában valahogy kevésbé szidott kétkerekű járművön, kerékpáron ülő lányhoz fűződik, aki sok társához hasonlóan…..
becher 2009.08.30 09:27:38
@gyík: Ez a zebrán áthajtok mindennapos és nagyon bosszantó ha gyalog, ha kocsival van az ember. Régen naponta autóztam Pesten de most vidékiek lettünk :) és van, hogy bicajjal megyek a közértbe. De eszembe se jutna a 7-en zebrán áttekerni. Szépen leszálok és áttolom. Egyes biciklisek meg úgy néznek rám mint a véres rongyra.
Szóval mindenhol vannak akik nem tartják be a kreszt, de a biciklisek között halmozottan magas számban fordulnak elő.
becher 2009.08.30 09:37:18
@gyík: Ez a zebrán áthajtok mindennapos és nagyon bosszantó ha gyalog, ha kocsival van az ember. Régen naponta autóztam Pesten de most vidékiek lettünk :) és van, hogy bicajjal megyek a közértbe. De eszembe se jutna a 7-en zebrán áttekerni. Szépen leszálok és áttolom. Egyes biciklisek meg úgy néznek rám mint a véres rongyra.
Szóval mindenhol vannak akik nem tartják be a kreszt, de a biciklisek között halmozottan magas számban fordulnak elő.
-Helló apám, minden okés? -Simaliba. Szigetre mentek idén is? -Á, idén már nem. Nagyon gagyi lett szerintem, és elszednek egy rakat pénzt, rablás, ami ott folyik. Sok bóvliárus, Töki Pompos, vizezett fesztiválsör ötszázért, ebben én már nem veszek részt. Nem ennek indult a…..
becher 2009.08.12 14:02:12
@szuperapu: Ne emlegesd, hogy öregszem :)).
becher 2009.08.12 15:23:23
@One Bad Habit: Visovicében mi is voltunk. Igaz mi már csak olyan sznobok vagyunk ha nincs jó szállás, nem alszunk ott :). Bár annó szigeten se aludtam kint HÉV-vel vhogy hazatámolyogtam majd napközben aludtam :). Visovice egyetlen hibája, hogy sok ember kishelyen - bár tudom ha jók... viszont hogy egy pálinkafőzde kertjében van az nagy flash :)).
becher 2009.08.12 15:26:42
@p.i.g: Hát ez bosszant a legjobban: hogy én itt ülök a gép előtt, ahelyett hogy csomagolnék :).
Újdonsült kutyásként még érzékenyebben érint a most következő téma, mint korábban, de talán ennyire durva állat ellen elkövetett tettről nem is adtunk hírt sosem. Felmerült bennem az is, hogy baleset volt, a kutya meglátott valamit és gondolkodás nélkül utána ugrott, de…..
Minimum a hónap kalandja esett meg Gergővel. Olvasónk - magyar internetezők tízezreihez hasonlóan - nemrég belebotlott az Aranylinkbe, ami alatt Horálki János extrém túravezető weboldala lapul. Ha nem ismernék véletlenül, János, a netes híresség olyan komplex túravezetést kínál…..
becher 2009.07.08 10:46:52
Ez k...a jó volt és ha Gergő feljelenti egy szarrágó f@sz. Ha egy nővel ment volna lehet többe került volna: mert bokaficama miatt le kell cipelni a hegyről, taxit kell hívni, orvoshoz vinni, vacsoráztatni mert szegény lábra se tud állni :).
Jogos volt a bosszú? Lehet abban a korban picit elhamarkodottan döntünk? Döntsön a közösség. Az alábbi eseménysorozat akkor történt mikor még vidéken éltünk, jó  8-10 éve. Még 12 éves koromban kaptam egy gyönyörű kuvasz kiskutyát a szuleimtol. Eletem elso kutyája volt,…..
Nem baj, ha nem értitek a címet, Tboyka mindjárt elmagyarázza az összefüggést az újabb "Dögöljön meg a szomszéd tehene is!" esetünkről. Biztos a hormonok zavarták össze a szülés előtt álló kismama agyát. Ha mégsem a terhességtől volt, akkor előre sajnálom…..
Többször elhangzott már, hogy időnként az egyházon belül egy hazugságvizsgálatra is alkalmas eszközzel (E-méter) faggatják az embert a bűneiről. Tényleg van ilyen, ezt "konfessziónak" hívják arrafelé.   A "Hídon" ugye, ami a szcientológia…..
Tamás mindenkit végigkérdezett aki csak eszébe jutott és számított a szava, de senki nem adott igazat neki abban, miszerint nem az ő hibájából következett be az alább vázolt baleset. Rajtatok a sor, itt lesz aki igazat ad neki? A Pesti úton a következő eset történt meg velem.…..
Úgy látszik, hogy az FKF Zrt. dolgozói is a rendszeres olvasóink közé tartoznak, mert máris reagáltak a tegnapi, őket savazó posztra, amiben egyébként meglehetősen eltérő véleményeket olvashattunk a kommentelőktől is. Mi pedig csak örülünk, ha a múltkori Hummeres posztok után…..
Bizonyára félt a közterület-fenntartó, hogy elkopik a tolólap a hókotrókról, Dani legalábbis nehezményezte, hogy ha már odaköltözött melléjük, hogy ilyen esetben ne legyen probléma, akkor miért nem képesek a saját portájuk 3 méteres környezetén kívül is rendet csinálni,…..