Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaiastones

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Kisautó, nem játék! 2009.12.12 19:45:00
Kisautó, nem játék! A Totalcar-ajándékzuhatag következő cseppje igencsak kövér: egy vadiúj, menetkész RC autómodell. Minden benne van, ami a játékhoz kell, csak az akkut kell feltölteni, és irány a parkoló, vagy a legközelebbi pálya. Ráadásul a HiMoto nem is a legegyszerűbb…..
gaiastones 2009.12.12 19:56:36
w Tribuszerné visszanéz 2009.10.02 02:20:00
A válságnak győztesei is vannak, és ezek között sokan olyanok, akik további áldozatokat szednek. Az elkeseredett, kétségbeesett embert el lehet csábítani könnyű álommal, és ezt nemcsak a kuruzslók, a fasiszták meg a kommunisták használják ki, hanem lehet, hogy éppen a…..
gaiastones 2009.10.02 16:32:31
Sziasztok!
Természetes, hogy van aki pro- és van a kontra szól hozzá az MLM kérdéséhez. Az egyik fent említett céget, az FLP-t kifejezetten ajánlom (akár csak a termék szempontjából) mindenkinek - Apám életét már kétszer mentették meg e termékek.Nehéz így nem hinni bennük! Miért lenne az is baj, hogy másoknak is - akár hasonlóan komoly betegségén segítve - te, az ajánlásodért cserébe olcsóbban juss a termékhez? Hiszen reklámoztad.... a cégnek haszna lett belőle, és tudja, neked kevesebbet kell fizetnie, és hatékonyabb általad mintha a TV-ben rádióban puffogtatná el reklámokra a pénzét! Üzleti érdekből tartják ezek a cégek fent a leghatékonyabb "reklámembereiket" , mindig kevesebbet adnak nekik mint a teljes hasznuk a dolgon. Csak egyedül ez esetben - ha ügyes vagy, rengeteg ember vásárlásából neked adott pici hasznok összeállhatnak baromi nagy összegekké. A kereskedelemben sokan ugyanekkora vagy nagyobb melót végezve hasonló elosztási rendszerrel még többet is kereshetnének -csak azoknak a cégeknek a vezetői fizetéssel szúrják ki a szemüket, még a legügyesebbeknek is. Sajnos az üzletkötőknek/tanácsadóknak maguknak kell megtalálni a potenciális piacot - azaz pl. az itt fanyalgókat, akik már csupán a termékkel jól járhatnának, de az előítéleteik miatt még ebből is kizárják magukat...Én tisztelem azokat az embereket, akik tenni akarnak magukért, de kérdem én - mit csináljanak ebben a tökéletes országban? Ráadásul az MLM cégek termékei jobb minőségűek mint a boltokban kaphatók, máskülönben a kutya sem venné őket...
Akinek nem útja, ne járjon rajta!
Kösz, hogy elolvastátok a véleményem!
Üdv:
gaiastones
Pásztor Tibor Gázai háború 2009.01.10 22:23:00
Egy réges régi barátom írta az alábbiakat. Tel Avivban él, rég volt katona, de a háború így is meghatározza az életét.The trurh is it's pretty scary. A lot of my friends are fighting over there, people from the south leaving their homes and going up north, the university in Beer-Sheva…..
gaiastones 2009.01.16 11:25:39
Sziasztok!
Ezt a cikket olvastátok már??
politaktika.hu/hirek/onvedelem_vagy_elnyomas
Igen érdekes - és ahogy látom, hozzá is lehet szólni
gaiastones