Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BacKYarD

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sorozat lezárásaként mi más is következhetne, mint az összesítés. Mint minden hasonló ceremónia előtt van egy rövidnek szánt, unalmas ömlengés, amit mindenki átgörget, mert az eredmények itt sorakoznak 2 scrollnyira. Ezért most formát bontunk, és előbb jön a sorrend, csak…..
A Császár elit erőinek elitje, a Démonvadászok pontjai következnek: Modellezés összesen : 8 pont (a 15-ből) Figura-ellátottság: a sereg birodalmi és SM kontingense köszöni szépen, jól megvan, és a pure GK figurák is meglehetősen nagy választékban jönnek. Műanyag figurák: A…..
Gondolom a Starcraft neve mindenkinek ismerősen cseng. A szerkesztőség ajánlata aStarcraft 2 - Tower Defensenevű flash játék, ahol tornyokat építve kell a bután masírozó népeket eliminálni - méghozzá úgy, hogy 40-nél többen ne hagyhassák el a pályát (ellenkező esetben Game…..
BacKYarD 2010.04.27 21:08:20
Rendes körülmények között eszembe sem jutna, hogy az eddigi legidiótább, Warhammerrel (pontosabban a 40k-val) foglalkozó írásnak publicitást adjak, még akkor sem, ha a Bell of Lost Souls reklámozza. Mindazonáltal nemrég lettetek megszavaztatva a család és hobbi viszonyáról, és…..
Jöjjön egy gyors battle report, méghozzá warmachine témában. A játék sava-borsa a különböző kombók kitalálása és megjátszása, ámbár faék-egyszerűségű játéktechnikával is simán lehet nyerni, ha az ellenfél sokat vállal, vagy csak egyszerűen rossz a kockajárása. Jóval…..
Warhammer & wargame blog Bót vót! 2009.03.10 05:56:00
Mostanában az én napjaimat is különböző marketing és logisztikai manőverek tették kalandossá, a sok sírás-rívás helyett ugyanis úgy döntöttem: új sereg építésébe kezdek. Dacolva a leépített közgazdászok borús fejcsóválásával rátettem a kezem egy nagyobb Ork hordára,…..
BacKYarD 2009.03.12 13:02:09
Gyűlölöm. Az. Ólom. Figurákat. (összerakni).   Én olyan ember vagyok, hogy ahogy megkapom a figuráimat, azonnal nekiállok, és összerakom őket. Hosszú évek óta nem szakadt meg az a hagyomány - egészen a mai napig. Konkrétan ma egy unitot (greylord ternion), két solot (koldun…..
Uraim, ha az égiek is úgy akarják, akkor néhányan valami olyasmit fogunk csinálni Warhammer témakörben, amire kis hazánkban még nem volt példa. Részletekről még korai lenne beszélni, én is csak ma csöppentem bele a dologba. Első hallásra hazai viszonyok között teljesen…..
Még a kezdetek kezdetén, amikor kis hazánkban megjelent a Magic: The Gathering kártyajáték, belekezdtünk a gyűjtögetésbe. Emlékszem, hosszú sorok kígyóztak a bolt előtt, és mindenki minimum kettesével-hármasával vette a paklikat, hihetetlen hamar elfogyott a lerendelt mennyiség.…..
Petrow kolléga értő SM ismertetője újabb csatajelentés megírására sarkallt, gyakorlatban is illusztrálva a Császár hű szolgáiról mondottakat. Tehát. Az egyik sarokban a szokásos kék-fehér, önkényuralmi jelképekkel és egyéb fasiszta vonásokkal operáló Űrlovagok, a…..
 Nos uraim, akkor aki szeretne heti egy délután erejéig közösen szerepjáccani, az tessen kommentbe' nyilatkozni az alábbiakról:mennyire gondolja a rendszeres részvételt komolyanmilyen napok lennének neki jókmilyen RPG-t szeretne játszani (alapvetően fantasy vonal van tervezve),…..