Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laza60

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Város Mindenkié csoport delegált egy éve a tapasztalati szakértő képzésre, hogy fejlesszem a képességeimet. A terepgyakorlatra az AVM-es ismeretségem révén jutottam be a minisztériumba, ahol azt mondták, hogy egy komoly középtávú stratégia kidolgozásában számítanak a tapasztalataimra.…..
Egy dolog tartozni valakinek, másik dolog hogy miből adjuk meg. Ha kölcsönkérünk és berakjuk a bankba, akkor bár tartozunk, nincs miért aggódnunk, mert van miből megadni, kamatostul. Amikor más kér kölcsön helyettünk, aki helyett majd nekünk kell fizetni, akkor bár nem tartozunk,…..
laza60 2011.06.23 17:40:55
@usernev: Ráadásul az első oRBÁNkormány hozta olyan helyzetbe a MOL-t, hogy az osztrákok felvásárolhatták a részvényeket, melyeket búsás haszonnal tudtak továbbadni az oroszoknak! Az oRBÁN, pedig tetszeleg az ország megmentőjének szerepében! Undorító!
ProgBlog Hol a határ? 2011.04.23 13:57:00
Der Balkan beginnt in Wien, am Rennweg“ („A Balkán Bécsben, a Rennwegnél kezdődik”) Metternich   Van egy nép, amely hosszú-hosszú évszázadok óta itt él közöttünk. Itt, Európa szívében. Annak idején mi befogadtuk őket, amikor hosszú-hosszú kóborlás után ideérkeztek.…..
Ritkán nevez Naiv Ügyfél bárkit is "bűzös borz"-nak, nem is nagyon emlékszem precedensre, hajdúsági olvasónk, Kekecke,  viszont igazi indulattal borzozik, ugyanis egy biztonsági őr ordított vele, karon ragadta és ráncigálta, amiért motoros felszerelésben akart pénzt…..