Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzexIsten

2 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Krisztiánnak aláírt szerződése van, türelme már egyre kevesebb. Körülötte már jónéhány lakásba bevezette a T-Home az optikai kábelt, csak nála döntenek mindig úgy, hogy műszakilag nem lehetséges. 2008. decemberében a T-Home engedélyt kért, hogy társasházunkba bevezethesse…..
SzexIsten 2009.09.04 22:13:56
@rend-polgár-biztonsági-éjjeli- és markőr: Nem, nem. Piacra nem járok. Csak a T-Home az "én bulim"....
SzexIsten 2009.09.04 22:17:26
@Darren79: Adva van egy importőr cég, nevezzük HRP-nek. Ők tartottak tanfolyamot pár éve, ahol a mezei embereket megtanították az optikai kábel csiszolás/hegesztés/forrasztás.... a jó ég tudja micsodájára. Ott voltam, kipróbáltam. A kábel elvágása után igenis csiszoltuk a véget, hogy a köpeny és az alatta lévő üvegszál a hosszú szállal 90 fokot zárjon be. Lehet, hogy ez az őskorban volt, de én ilyesmikre emlékszem... Tán még megvan a "vizsgadarabom" is, amit ott a helyszínen kellett létrehozni.
SzexIsten 2009.09.04 22:23:27
@madsun: Köszi, ezen is túl vagyok. Ugyanis a szórólapos megoldásnál kézi macskakaparással volt egy emberke neve plusz egy 30-as mobilszám. Ő is felvette az adataim, kvázi vele is megkötöttem a telefonos szerződést. Ettől nekem nem lett jobb.
Köszi a lehetőséget, van ismerős a MATÁV-nál (Ő intézte anno a jelenlegi ADSL-em is, amit szintén nem akart létrehozni a nagy T, mert szerintük ADSL kapcsolat nem létesíthető az én címemen. Az se érdekelte őket hogy egy több éve meglévő Interware-es ADLS-ről váltanék hozzájuk....)
Mindenesetre ha nagyon eldurram az agyam, akkor van protekcióm. Hajt a perverz kíváncsiság, hogy egy "mezei user" mennyit szívhat....
Egyenlőre elég a 8 Mbit ADLS (na jó, 5,6 Mbit), a jövőrfe gondolva térnék át az optikára.
Türelem, türelem, és sok-sok ordítás....
SzexIsten Lakás ártámogatás 2009.04.08 12:56:00
Nejem nem egy hirtelen típus, április eleje ellenére még nem adtuk be az SZJA bevallásunkat. Hogy szavaival éljek :"Várjuk az OTP igazolást." Aki kedvezményes, államilag támogatott lakáshitelt vett fel, az tudja, hogy ez évi max. 120 000 Ft-ot jelent, melyet visszatérítenek…..
SzexIsten A kezdetek 2009.04.07 09:08:00
Na lássuk, mivel is kezdjem... Szabadkozással, hisz életem első blogja, s fogok vele/benne bénázni eleget. Vagy kezdjem a születésemmel, anyámék szexuális életével (hisz mégiscsak onnantól vagyok), vagy egyszerűen Ádám és Éva legyen a kiindulópont?Nem, azt hiszem, a könnyebbik…..
Klasszikus sztori eladott autóval, tilosban parkoló új tulajjal és jól megszívatott bácsival, igazi olajfestménytéma, amit Kathy megírt nekünk. A rémes az, hogy minket mondjuk direkt doppingolnak a szívózos lenyúlócégek, de nem mindenki ilyen. Az idős emberek például meglepően a…..
SzexIsten 2009.01.16 14:42:23
@helianthus:
Bár költői volt, de íme a válaszom:
Ifjoncként én is nőszerzésre használtam a netet, csetelgettem, randiztam. A freemailom abból az időből származik.
A többi már csak a lustaságom miatt van...
SzexIsten 2009.01.16 14:49:19
@ezittenkéremmagyarország:
Ismét árnyalnám kicsit a képet.
Pl: a fizetésed, az éves bevételed nyilvános az APEH felé, hisz ezen adatok alapján adózol. De igencsak morcos lennél, ha naponta megállítanának az utcán, hogy APEH ellenőrzés, nyissa ki a pénztárcáját.
A bevételi adatokat gondolom látja az Önkormányzat, látja az APEH, s mindenki, akit illet. A megfelelő formában és időpontban.
De lehet, hogy ezzel butaságot mondtam, ez szintén személyes elképzelés.
SzexIsten 2009.01.16 14:50:53
@kathyt:
Csak annyi lenne a kérdésem, hogy a bíróságon kik lesznek? Apósod és ki?
Ki a másik fél? A parkoló cég? A behajtó cég? Mindkettő?