Regisztráció Blogot indítok
Adatok
essien

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Madarat tolláról, szélsőjobbos idiótát rádiójáról, fogalmazhatnánk át a klasszikus közmondást a Szent Korona Rádió honlapján megjelent hír, pontosabban annak megfogalmazása láttán. Hogy lehet valaki annyira gyökér, hogy a Nelson  Mandela feltételezett haláláról…..
essien 2013.06.28 01:41:48
@val: te biztosan úgy képzeled el az újságírást, hogy 20-as félkövér capital betűvel leírsz egy kijelentő mondatot, vagyis a cikk címét, majd a cím utáni kiemelésben ismét leírod ugyanazt a kijelentő mondatot 16-os félkövérrel, tényként..majd később az apró betűs részben gyakorlatilag cáfolod a fentieket.
ez a bulvárújságírás legalja..
A faszozás egy mindenki által űzhető, könnyű játékszabályokkal rendelkező és nagy közösségformáló erővel bíró játék, amely egyre népszerűbb a magyarországi munkahelyeken, legyen szó akár multinacionális vállalatról, kis- és középvállalkozásról, vagy a…..
A hülyeség sokféleképpen osztályozható (mint erre korábban már rámutattam), de amit most szeretett hazánk lakossága bemutat, az bármely kormánynak is becsületére válna. Minden drámában van valami személyes, így ebben is, hiszen úgy keveredtem bele a tegnapi havazásba, hogy…..
Na, akkor újra elkezdjük a blogolást itt, és ekkor. Mindenkit üdvözlünk, újakat és régieket is, szevasztok. A sablonunk egyelőre default, de majd lesz egyéni is, csak várjátok ki. Kezdetnek olvassátok el a tavalyi zenei évet szemből seggbeverő listánkat, és csettintsetek…..
essien 2013.02.09 00:36:34
Évek óta összegezzük az elmúlt 12 hónap tévés eseményeit, idén sincs másképpen. Volt miből mazsolázni, kezdjük az első negyedévvel, amiben volt pornó, Friderikusz faszozott, a köztévé nem talált egy komplett tüntetést és a Csillag születik levert minden…..
essien 2012.12.29 01:26:02
@vernal:
yeah..thanks bro!
Cool List 2011 30. Orbán Ráhel 2011.12.07 10:00:00
Gondoltátok volna, hogy a magyar miniszterelnök lánya nem egy karótnyelt, unalmas kékharisnya, hanem egy vagány, természetes és persze veszettül COOL csaj? Erre sokan csak akkor döbbentek rá, amikor nyáron az Európa Kemping főszervezőjeként összegyűjtötte Európa legkúlabb…..
Vastagbőr Nagy segítség 2011.09.09 18:01:00
A Fidesz-KDNP ugye most tartja az őszi ülésszak előtti 3 napos frakcióülését Hajdúszoboszlón.Ma a két közkedvelt figura, a Frakcióvezető úr és a Szóvivő úr állt ki tájékoztatni az itt végzett munkáról a nagyérdeműt.Rögtön az első mondatokkal belelőttek egy tárat a…..
essien 2011.09.10 00:01:20
ne szórakozzatok, attila már vasárnap feldobta a labdát a frizbiben:
www.youtube.com/watch?v=-HrwyrIimoA
akkor kezdtem el én is könnyezni, amikor attila elmesélte,hogy neki 50 millió tartozása van. akkor már bőgtem, amikor hajdú is kinyögte nagynehezen, hogy neki 30 millia nyomja a vállát. szegények.
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
essien 2010.07.16 12:44:14
@rizla: 3 szabálytalan gól volt annak a jólmenő szekérnek az üzemanyaga többek közt../nigéria,görög,mexiko/. ráadásul első gólok
essien 2010.07.16 13:28:17
@horas: murinnyo legalább ugyanekkora gyökér..hozzátéve persze, hogy edzőként ő már letett vmit.(maradona meg játékosként,persze a drogos multja minimum 50%kal elbizonytalanítja az embert..)
jah, hogy megnyerte nektek a bl-t és akkor elvan nézve minden?
3év alatt sikerült kiutáltatnia magát olaszból.
mindkét ember , M és M is tiszteletlen, nem igazi sportember.
az volt a legszebb,hogy vb alatt napi telefonos kapcsolatban álltak:)))
Hogy kicsoda ő? Hát a legendás svájci futballszakember, aki Svájci Retesz néven letette a catenaccio alapjait. Az Ausztriában született mester sajnos már nem láthatta, ahogy a verrou működésbe lép, és bekattan a Csoportelsőség feliratú ajtó előtt toporgó spanyolok orra előtt.…..
essien 2010.06.17 10:50:56
@mickeyknox: az isten mourinho.
amikor otto r. megcsinálja ugyanazt a görögökkel 2004ben, vagy épp most OH a spanyolok ellen az nem nagy skill.
sőt üldözendő.
a különbség csak annyi, h a svájci/görög csapat negyed - ötöd annyit ér a játékosok piaci értékét az interéhez viszonyítva. de ide sorolhatjuk a rangers 2-3évvel ezelőtti uefa cup menetelését is..
Kicsit amerikai focisra sikerült az idei BL, hiszen a szezonban legnagyobbat alkotó edzők vívhatták a döntőt, sőt egyiküknek még quarterbackje is akadt. Extra tétként a BL-szereplést érő negyedik helyért is megküzdöttek a csapatok – végül az Inter mindent megnyert…..
essien 2010.05.25 19:52:02
@Pályaelhagyó autóversenyző: akkor kihirdethetjük a következő versenyt: ki lesz az első interes, aki elismeri,hogy ez tizi volt?:)
/nota bene: én nem vitatom, h megérdemelte az inter a serleget, csak így már nem annyira egyértelmű, mivel más a játék, ha ők kapnak előbb gólt./
essien 2010.05.25 16:37:44
vicces ,h erről komoly párbeszéd de még nem komolytalan se folyt.
sportgeza.hu/sport/marodiaklistaja/2010/05/25/ha_a_biro_befujja_a_bayern_nyer/
az már más kérdés,h az indexnek is 3nap után esik le, h ilyen is volt a meccsen.
máskor kevésbé egyértelmű szabálytalanságok miatt is torokmetszés folyik itten :)
mondjuk az interesek passzívitása nem meglepő, a bayerneseké már érdekesebb.
a post 5* amúgy ,de ennek említését hiányoltam
essien 2010.05.25 16:40:15
@essien: "vicces ,h erről komoly párbeszéd de még nem komolytalan se folyt."
ez természetesen "NEM" nélkül értendő:)
Aki kétszer egymás után úgy el tudja bizonytalanítani a Barcelonát, hogy a címvédő jobban hajaz a Schalkéra, mint bármikor története során, annak a BL-döntőben a helye. Aki 90 percet lehoz úgy a Barcelona ellen, hogy a hat trófeát birtokló csúcsklubnak hazai pályán…..
léggitár Boksz bevonuló zenék 2009.01.31 14:25:00
Sok sport van, ami közel áll a szívemhez, de legjobban talán a profi boksz. Átlátható szabályrendszer, az egész világot behálózó világszövetség-háló, a férfias küzdelemben mindig a ringben dőlnek el a dolgok. Bírók, pontozók, külső körülmények, pénz által vezérelt…..
Még meg sem száradt a tinta az összefoglalón, még el sem érte csúcspontját a Pool-MU vita a kommentek között, máris robog tovább a Premier League. A 24. forduló érdekes meccseket ígér a táblázat elején és végén is. Kiemelkedik a Chelsea vendégjátáka az Anfield Roadon, de…..
essien 2009.02.01 23:18:43
@Yamamoto Isoroku:
antiszemita nem egyenlő antirasszista /amire te gondoltál/
bosingwa meg próbálkozhatna inkább a K1-ben,"this kind of man"a focitól inkább tartsa távol magát
Rooney szöglete egy kisebb háborút robbantott ki, melyben a központi hatalmakat a Manchester-Róma tengely, illetve az innovatív megoldásokat pártoló kommentelők jelentették, míg az entente elsősorban a Liverpool és a Chelsea szurkolóit, valamint a konzervatívabb felfogású…..
léggitár 2007 legjobb albuma 2008.10.29 15:45:00
A Wilhelm ScreamCareer Suicide2007Nitro A wilhelm scream azon kevés dolgok egyike, amit a világ technikailag fejlett részein mindenki hallott már legalább egyszer, vagy legalábbis azok, akik láttak legalább egy olyan filmet, ahol az egyik statiszta látványos erőszakos halált szenved. A…..