Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kicsiatus

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az állami adóhatóság - a negyedévet követő 30 napon belül - közzéteszi azoknak az adózóknak a nevét, lakóhelyét/székhelyét, telephelyét, a megállapított adóhiány és jogkövetkezmény összegét, akiknek (amelyeknek) a terhére az előző negyedév során jogerőre…..
kicsiatus 2010.07.24 00:26:05
@veny: Mi az,hogy nincs miből?Az a csaló görény nem Trabanttal jár,nem a megállóban lakik!Talán ha előre meg hátra két rokonsági fokot vizsgálnának,mint egyes helyeken,és ami van,mindent elkoboznának,jobban meggondolná az a rokon is,hogy adja-e a nevét ezekhez!
Kedves BKV-figyelő! Tegnap (01. 28.) dél körül haladtam a Keresztúri úton a 97E járaton, amikor a busz nyeklett egyet, kicsit megdőlt majd félreállt. A sofőr egy mondattal zárta az esetet: "Ennek kampó." Aztán kicsit odébb gurult a felnin, hogy ne zavarja a forgalmat. Az…..
kicsiatus 2010.02.02 01:21:36
@BKV figyelő: Az látszik,hogy te nem vagy tisztában a fogalmakkal!Csak olyan gumikat futóznak,amikben az acél szerkezet hibátlan!Naponta sok levált futózást láthatunk az utakon,mégsem lesz belőle cikk sehol!A buszokon sem minden napos!
Olvasónk még mindig nem érti, hogy a 144-es busz vezetője miért szólt, és mutatott be neki vasárnap este, hisz semmi rosszat nem tett, csak figyelmes volt. Direkt ott nyitott ajtót, ahol nem ült senki, hogy az indulásig ne fázzanak az utastársai: Kedves BKV! Mindjárt a levelem…..
kicsiatus 2009.12.15 23:56:14
@Csepeli: Ne haragudj már,de miért köcsögözöd le a cinkotásokat?Gondolod,a Kilián garázsban külömb emberek vannak?