Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Warrior

225 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Néhány napja hívott fel egy versenyszervező barátom! Elmondta, hogy nagyon szeretné, ha én lennék az idei Hanshi Kupa, Kempo Világkupa plakátjának arca! Beleegyezek –e? Tudjátok az ilyesmi mindig nagy megtiszteltetés! Mindig nagy öröm! Egyfajta elismerése a Kempos és Harcművészeti…..
Sziasztok!A mai gondolataim!Hamarosan verseny! Jön az Eger kupa! Ezen a versenyen eddig minden évben indultam! Idén sem lesz ez másképpen! Versenyezni fogok! Egy kis betegség hátráltatott a felkészülésben! Valószínűleg a kisebbik fiam hozott valamit haza az óvodából! Persze lehet, hogy máshonnan…..
Egy Harcos naplója Gondolataim! 1. 2021.11.29 22:10:50
Sziasztok Kedves Olvasók! Már elég régen jelentkeztem! Utoljára talán a vírus helyzet idején! Nagyon sok minden történt velem a vírus helyzet alatt is és utána is! Dehát úgy szép az élet ha zajlik! Igazság szerint nem is tudom, hogy mennyir népszerű a bolgom! Persze úgy nagyon nehéz népeszerűvé…..
Egy Harcos naplója 24. Nap 2020.04.06 20:29:04
24. Nap Én is úgy osztom be a napjaimat, mint az űrhajósok! Nektek is ezt javaslom! :)Scott Kelly űrhajós 340 napot töltött az űrben a Nemzetközi Űrállomáson. Azt mondta, hogy a NASA az első napjától az utolsóig beosztotta szinte minden percét. Tanácsai között van hobbi, naplóírás, a menetrend…..
Egy Harcos naplója 19. Nap 2020.04.06 20:26:11
  19. Nap Szokatlanul későn 7.15-kor keltem! Akkor hallottam meg, hogy a Bence már fent van. Furcsa is volt a későn kelés! Átvettem a nejemtől a babát, hogy tudjon pihenni! Levittem a nappaliba és játszottam vele. Hamarosan megjelent a nagyobbik fiam Márk és elkezdte a Minecraft „harcát! Én…..
Reggeli futás - utána babázás! Ma reggel elvittem a nagyobbik fiamat az iskolába. Hazamentem és elkészültem a szokásos reggeli futáshoz. Kint - 4 fok! Szó, ami szó nincs meleg kint! Ehhez kellett öltöznöm! Vastag melegítő nadrág, póló, rá egy vékonyabb hosszú ujjú, aztán egy vastagabb termo…..
Újra itt vagyok! Tisztában vagyok vele, hogy elég régen írtam, de ez változni fog! Főleg most, hogy újra elkezdtem a felkészülést a Portugáliában megrendezésre kerülő WAC (World All Style World Championship) Világbajnokságra! A versenyen úgy indulok, mint a Magyar Zen Bu Kan Kempo Válogatott tagja!…..
A ma reggeli futás. Sziasztok. Ma reggel felkeltem, hogy a szokásos reggeli futásomat elkezdjem. Egy héten általában három alakalommal futok. Az egyik a péntek szokott lenni. 6.00 és 6.30-között kelek és kb. fél óra negyven perc között futok. Olyan 5-6 km távot, sík terepen. A két másik alkalommal…..
  Mint tudjátok Szombaton (Június 9-én) indultam a Spartan Race Várgesztesi Super verseny futamán. Ha valaki nem tudná, mondanék néhány szót a versenyről és a távról.  Ez a középtáv. A Super verseny táv általában 13-16 km között van és több mint 25 akadályon kell átkelni. A terep, amin futni kell…..
Sziasztok! Mint a címben is írtam, most egy kicsit nehezebb időszak van az életemben! Ennek oka, hogy egy kicsit le betegedtem. Mint ha influenzás lennék. Köhögök, erősen folyik az orrom, enyhe hőemelkedés, végtag fájdalom stb. Ez van. Persze akik ismernek tudják, hogy nehezen viselem a…..
Egy Harcos naplója Év kezdés! 2016.09.18 19:15:09
Sziasztok! Itt van a  szeptember. Év kezdés. Ilyenkor egy kicsit sajnálom, hogy vége van a nyárnak, bár az időjárás azért még el kényeztet bennünket! Akadnak meleg napok, jóval 30 fok fölötti napsütéses órákkal. Szóval azért nem panaszkodhatunk. Végül is lehetne sokkal rosszabb időjárás is.…..
Egy Harcos naplója Nyaralás! 2016.08.23 11:49:46
Sziasztok! Lassan vége van a nyárnak és az elmúlt héten megtörtént a várva várt nyaralás. Az utóbbi pár évben szép hazánkban voltunk a családdal nyaralni! Talán mondanom sem kell, hogy a Balaton a kedvenc helyünk. Imádom a nagy melegben a vízpartot és a Balaton tökéletesen megfelel az igényeimnek.…..
Sziasztok! Már elég régen nem írtam! Persze mindig is mondtam, hogy fenntartom a jogot magamnak, hogy akkor írok, amikor kedvem, témám, időm van! :) Azért örülök, hogy még mindig van olyan, aki ellátogat a blogomra és olvasgatja a régi írásaimat. Nekik kedveskedek egy kicsit. És most hiába ígérném…..
Sziasztok! Gondoltam megint egyszerűbb elmondani a gondolataimat, mint leírni!  Üdv. ..
Itt vagyok és remélem  ragyogok. :) Érdekes címet választottam a blogom címének. Megélni mindent. Ez úgy belülről fakadt. A fiammal elég sokat vagyok, mostanában, aminek nagyon örülök. Óvodába csak szeptembertől megy így délelőttönként én vigyázok rá. Imádok minden…..
  Sziasztok! Újra itt vagyok és ezentúl igyekszem rendszeressé tenni az írást. Mert örömmel látom, hogy olvassátok a gondolataimat,  a filmes sikerek csúcsa felé vezető utamon. Egy a lényeg, hogy a sok vesszőt és az esetleges helysírási hibákat ne nézzétek. Bár használok,…..
Egy Harcos naplója Csak előre! 2015.06.01 13:51:28
Sziasztok!  Tudom, tudom, régen írtam. Nem nagyon volt idő. De látom azért hálás olvasók vagytok, mert folyamatosan olvassátok a régebbi bejegyzéseket is. Ez nagyon jó.  A filmes karrierem alakul. Lassan, de biztosan alakul. A jó munkához, amúgy is idő kell. Idő kell, amíg…..
Sziasztok! Újra itt. Régi ígéretem, hogy sűrűn írok. Ez nekem is jobb, mert nem esek ki a ritmusból, illetve nektek is, mert jobban követni tudjátok a filmes pályafutásomat.  Igyekszem tartani magam a sűrű írásokhoz. Azt is tudom, hogy nem mindig izgalmasak az irományaim. Mindig…..
Sziasztok! Ma reggel felkeltem és elmentem futni. Egy kicsit erőt kellett vennem magamon, mert, ahogy kinéztem láttam, hogy esik az eső. De hát ilyen apróságokkal nem foglalkozom. Felöltöztem aztán nyomás a Duna part. Kb. 5 km. Nagyon jól esett. Egy héten három alkalommal általában…..
Sziasztok!   Ma reggel terveztem egy futást. Valahogy azonban elmaradt. Elég későn aludtam el, így későn is keltem. Hát volt is lelki ismeretfurdalásom. Nem szeretem azt, amikor eltervezek valamit és valamilyen oknál fogva nem tudom végrehajtani. Főleg akkor vagyok dühös, amikor…..
Sziasztok! Az elmúlt szombaton érdekes felkérésnek tettem eleget. Műsort vezettem. Egy zenekar kért fel, hogy a koncertjükön én egyek a konferanszié. Ilyet még soha nem csináltam így természetesen elvállaltam. Egy kicsit nehezítette a dolgot, hogy a szöveget előtte egy nappal…..
Sziasztok! Először is Boldog Új Évet kívánok nektek. Amikor vége az évnek és jön a követező mindig számot vetek az elmúlt évvel. Mit sikerült elérnem és mit nem. És min kellene változtatnom a következőben, hogy elérjem, amit nem sikerült. Meghatározom a következő év…..
Egy Harcos naplója Diéta! :( 2014.11.18 15:50:08
Sziasztok! Belekezdtem a diétámba. Oka, hogy egyrészt December 5-én vizsgázok a 7. Danra, másrészt 2015 Márciusában indulok egy Világbajnokságon ami vagy Portugáliában, vagy Törökországban lesz. Mind a két alkalomra remek formába akarok lenni. Most 78 kg vagyok. De le akarok menni…..
Sziasztok!  Hát ahogy megígértem, itt van Vasárnap és itt van a bejegyzésem. Pedig elég késő van és kedvem, sem energiám nincs nagyon írni, de amit megígértem, azt megígértem. Ezentúl, ha csak keveset is de írok, minden másnap. Mindiig van miről írnom. Egy kicsit jobban…..