Regisztráció Blogot indítok
Adatok
muka

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétközi kupakudarcok után a bajnoki küzdelem legalább valamiféle sikerélmény lehetőségét sejtteti a spanyol csapatok előtt. Egymás ellen könnyebb lehet, mint olyan remek gárdák ellenében, mint a Bázel vagy az Aalborg. Persze a Villarreal és a Barcelona legalább nem…..
Igen erős Inter- és Real-sejt mozgolódik önök között, tisztelt olvasók. Nem mondhatjuk, hogy nem reális az eredmény, ami az év játékosainak szavazásának végére kifutott, de lenne azért néhány megjegyzésünk, melyben epésen duzzogunk egy sort többek között Palop, vagy…..
Erre vártunk? Nem hiszem. Könnyen előfordulhat, hogy a tavaszi hatgólos derbi után magasra tettük a lécet, de ez a mérkőzés kétségtelenül alacsonyabb színvonalúra sikeredett. Természetesen a Real Madrid szurkolóit ez csöppet sem érdekli, mert csapatuk már hét ponttal vezeti a…..
Subba Subba szív iWiW: Én 2007.09.28 15:11:00
Subba szív iWiW. A lakosság szolgálatában! Minőségi szórakozás hetente, klikk. - Én- Valakivel kitoltál, valaki kitolt veled- OLASZ ELVALT JOL SZITUALT OSZINTE VIDAM HIPERAKTIV- Jóska bá- Egyedül- Itthoni képek- Csak úgy- Beugrós egy filmben- Csajokat értékelek..
muka 2007.09.28 18:13:50
www.wiw.hu/pages/user/userdata.jsp?tab=images&userID=106832

érdekes, ez az ember majd' mindegyiknek ismerőse...