Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aetherius

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Agyhugykő Egy exkluzív hír 2009.08.25 14:33:53
Egy hatalmas előrelépés történt a történelemtudományban! Megtalálták az utolsó élő viking lányt! A hihetetlen hírt itt olvashatjátok először. Ha szeretnétek több infót megtudni a vikingekről, itt megtehetitek. Most pedig bemutatom…..
Agyhugykő A nagy kérdés 2009.08.18 11:01:56
Elérkezett az az időszak hogy feltegyem nektek a nagy kérdést, mi legyen a blog sorsa? Szeptembertől logikusan én nem írhatom tovább mostmár tényleg. Meg elegem is lett abból hogy már minden voltam, állatgyűlölő, paraszt, buta, tudatlan stb... pedig csak úgy írtam ahogy ti hallani…..
"A londoni visszatérése által kiváltott stressz okozta a Michael Jackson halálát - mondta a csütörtökön tragikus hirtelenséggel elhunyt popsztár barátja, Uri Geller." Én tudom hogy Uri mit tud. Londonnak semmi köze nincs ehhez. Dzsekónak már nem állt fel rendesen,…..
Agyhugykő Dzsekó meghótta magát 2009.06.26 08:39:59
Hát tartottunk tóle hogy eljön ez a pillanat is és ugye nem mondhatunk semmi morbidat... Komolyan mondom amikor megtudtam sírtam mint egy kisgyerek akit elkapott egy pedofil, folyton csöng a telefonom hogy meghalt a király. Mondom Elvis? ja nem... akkor Jimmy? már az sem... Na akkor a 3…..
Tudom ez nem olyan mint a pudingevés hogy kicsit eszünk vagy kicsit nem, mert nem lehet valakit csak kicsit megdugni, vagy kicsit nem. Szóval belépünk, mit lépünk futunk rohanunk a romlottság kapuján. Lesz itt Geronazzo, greontofilia, nekrofilia meg fikaevés mint az állat. Csak azért…..
Agyhugykő Rémálom 2009.06.12 16:02:57
Tudom hogy régi, meg hog ismeritek sokan meg hogy sok lesz a videó már, de aki szóváteszi hogy puruttyásodunk, annak azt üzenem hogy nem, csak végre megtanultam hogy kell videót beszúrni és most ezen élvezkedek.   Aki meg kötexik az vegye bel a bal bokámat :P..
Agyhugykő Szerettek? 2009.06.10 19:41:36
Üdv néktek bloglakók! A kérdésem a következő: Szerettek engem, vagy menjek inkább a picsába?..
Agyhugykő A jó szopás titka 2009.06.10 22:04:00
NE FOGAZZ meg ne bagózz közben... illetve mégegy apróság: a fa*z jó végén állj :PAkinek még van ötlete ossza meg! :D Várjuk szeretettel kinek mi a jó :P..
Agyhugykő Gyerekek kérdezzetek! 2009.05.21 18:52:00
Honnan tudom hogy tetszem egy 13 éves lánynak? Én 14 vagyok... NH: Sokat van melletted a homokozóban, sőt néha elkéri a körteformáidat meg esetleg a répa alakú ásódat!bazsiahegyrol: Ha meghúzza a hajadat az jó jel... Tényleg van olyan, aki ki tudja nyalni saját magát? NH: Persze…..
Igen hölgyeim és uraim... ha reggel felkelek és ezt tudom inkább nem kelek fel. Az egy dolog hogy a kocsinkat a rendőrök segítenek eltolni a benzinkútig, aztán a panelrengeteg közepén majdnem lelegeli rólam a zakót egy őz... de hogy Tankcsapda klippben szerepeljek? :P Nagy nehezen…..
Agyhugykő Életjel? 2009.04.21 22:09:10
Hej cudar világ! Milyen hely lettél mióta nem ment a blog... Kitört egy válság, leváltottak miniszterelnököket. A Ku Klux Klán még mindig nem vett be a tagjai közé és világuralomra sem sem törtem egyenlőre. Amióta nem írtam agysejtjeim jelentősen lehaltak a sok Hal a tortánnak…..
Békés keretek között zajlott le a szombati felvonulása a Magyar Gárdának. A közel száz tagú menetet hasonló mennyiségű rendőr kísérte. Feltehetőleg teljes páncélzatában vonultak fel a rend őrei, pajzsal az oldalukon, büszkén, akár a Fekete Sereg. Várták ők is a balhét; a…..
Aetherius 2009.02.03 20:31:42
@herold:

támogatom az elöttem szólót!
Agyhugykő Beteg a Föld 2009.02.03 19:38:06
A napokban böngészve a youtub-ot, hogy valami értelmeset találjak, egy furcsa címre lettem figyelmes: Apa-lánya szex. Áhhh...gondoltam valami jó nagy baromság amin lehet röhögni. Tévedtem. Egy középkorú teljesen átlagos férfi harmincezer forintért a lányával létesít szexuális…..
Mivel megéheztem gondoltam elmegyek a közeli éjjal-nappaliba és veszek némi elemózsiát magamnak. Hát végülis sikerült... Rögtön az első 10 lépésben két rendőrbe botlottam akik kivittek egy cigány illetőt a váróból, azt hiszem ő sem kap majd segélyt mostanában. Megyek…..
Agyhugykő Emo-s gumibaba 2009.01.20 09:34:40
Hát igen, eljött ez a pillanat is. Ezt is megéltük valahogy. De minek? Meg miért? És ki tette ezt? :D Hosszas tanulmányt lehetne írni arról hogy épelméjű e kedves tervező uraság/hölgyemény, de nem teszem. Csak közlöm szerény véleményem, ém lehet hogy nem a legmegfelelőbb…..
Ha most nagy csöcsöket akartál lengeni látni akkor közlöm hogy rábasztál mellényúltál. Ez egy távoli ország TV sorozata, azaz Messzikói. A film ismertetése: "Egy egyedülálló történet, amilyenre még nem volt példa a televíziózás történetében. Egy világsikerű sztori…..
Aetherius 2009.01.20 22:41:41
@Bazsiahegyről:

na jó bevallom :D
csakis a melleket akartam látni, csakis azokaaat...:
Agyhugykő Kiadták az utamat... 2009.01.14 18:44:54
Úgy biza... Ma mondták meg hogy nem kívánnak velem szerződést hosszabíbtani a munkahelyemen. Innen is üzenem hogy kapják be, lesz új munkám nemsokára :P A másik felhívás hozzátok szól:Szóval szerintetek mi van olyna egy irodában ami nincs leltárba véve, nem tűnne fel senkinek…..