Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hallode

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utálom a városi legendákat, amelyek szinte alap nélkül terjednek szájról szájra, apáról fiúra. Amikor a Lada fűtése szóba került, heves vita robbant ki a szerkesztőségben. Szerintem a Lada jó fűtése csak egy sztereotípia, de most kiderül az igazság Kapcsolódó cikkünk…..
Hallode 2012.02.02 09:59:37
@közlekedési bűnöző: 13-15? szakember által beállítva? akkor azzal a szakemberrel valami nagyon nem stimmel, nekem 1500-as Formám van, tehát a legnagyobb motor a legnagyobb kasztnival, országúton 5.6-6.2(nagyon esős, havas, szeles időben max 6.5), városban(Debrecen) 8.0-8.7, téli hidegindítózással mínusz fokokban rövid távokra 9.0-9.7, amikor megvettem, nekem is 10-11-et evett mint gyorsan kiderült azért, mert a kipufogó szelepek el voltak repedve és ugye szökött rajta az üzemanyag a motorból, úgy emlékszek tizenezres összeg volt megcsinálni.
Ez már évekkel is aktuális volt, bár akkor még nem röpködtek a száz megabitek. Már a sima 8 megás adsllel is ki lehetett akasztani a forgalmi limitet, idén pedig bevezetik a 120 megás üvegszálas vonalat. Tényleg marad ez a 300 gigás forgalmi korlát, mert így azért ez elég…..
Hallode 2009.07.28 02:38:19
mindig próbálom magam visszafogni, de a poszt író (és egyes hozzászólók) annyira hülye('k) hogy nem tudom hogy sírjak vagy nevessek
1. nagyobb sávszél vs adatmennyiség:
példa: mehetsz mondjuk miskolcról pestre úton 90-nel és autópályán 130-cal, ha autópályán tudsz menni elmész tatabányáig pest helyett csak azért mert ugyanannyi idő alatt több kilómétert tudsz megtenni?
belőled kinézem, és részvétem.
tudod a nagyobb sávszél nem azért van hogy minél többet le tudj tölteni, hanem azért hogy ami neked kell azt minél hamarabb megkapd (nem mindenki megalomániás)

2. 300GB/hó:
az emberek javának talán épp hogy 1 250-320as winyó van a gépében vagy annyi se, ha leszámítjuk a rendszert stb. akkor alig több mint fél hónap alatt tele a winyó, aki kihasználja a havi 300at az tényleg extrém eset, ne panaszkodjon, hanem szedjen rá gyógyszert!
én megnéztem pár szolgáltatót, és az eredmény:
1. digi- valóban korlátlan, olcsó, de a nagy sávszél csak nagyon kevés helyen áll rendelkezésre, vagyis csak nagyvárosokban és CSAK emeletes házakban
2. upc- 300GB/hó, drágább de a sávszélhez és adatmennyiséghez képest nem véletlen a 2. emellett nagyvárosokban és a mellette lévő falukban elérhető kertes házakban is, vagyis ha ilyenben lax akkor neked az 1., tehát ha ezt is fikázod akkor a többihez mitszólnál baze???
3. té - egyes csomagokban jó sávszél, alapjában nem is túl drága, DE a legtöbb csomagjukban amit láttam volt forgalmi korlát, fél giga!!!!!! érted, fél és nem 300, ha túlléped, fizetsz, sokat... ezek a csomagok nevetségesek... láttam azonban vannak újabb csomagok amik nagyobb sávszél(kisebb mint a upc), korlátlan adatforgalom és relatíve kevés helyen van, jahh és ha a sávszél/árat nézzük drágább mint az upc ahogy számoltam, vagy ugyanannyi, összességében talán akár holtversenyben is lehetne az upc-vel de ahogy én utánanéztem, inkább mögötte liheg még 1 picivel, talán ha a félgiga korlátos és nevetséges sebesség/ár arányú csomagokat megszüntetnék, lehetnének 2.-ok...
4-től - rengeteg kisebb szolgáltató amiknél a max még ma is 8Mbit körül, van ahol csak 4... és a legtöbb még ezek közül is forgalmi korlátos,
szóval szerintem országos szinten a 2. legjobb szolgáltatót fikázzátok olyan határért, amit egy normális ember nem hogy el sem ér, de meg sem közelít!
3. ászf - természetesen szerződéskötéskor nem lehet mindent a szádba rágni, amúgyis belefáradnál... mielőtt szerződést kötsz nézz körül! ez a te feladatod, hiszen te(!) akarsz magadnak megfelelő előfizetést találni, ne a szolgáltatót hibáztasd azért mert lusta vagy olvasni! és nem kell minden oldalt az utolsó betűig, van tartalomjegyzék, ami érdekel, ki tudod keresni... legfeljebb átfutsz pár oldalt... az addig rendbe hogy a szolgáltató van érted, de figyi már! egyik szolg. se s***nyalást vállal! van 1 szolgáltatás amit nyújt, ha nem tetszik, ne vedd meg!

nem akarom védeni az upc-t meg egyiket se, de azér ne legyünk már énvagyokavilágközepe tahóparasztok! nézz szét itthon, nézz szét nyugaton és rájössz hogy ott se kapsz többet!
a szolgáltatók meg bizonyos szolgáltatást nyújtanak és nem az álmaidat valósítják meg, és nem a s***ed nyalják! szállj már le az álmaidból a földre, vagy lődd ki magad a marsra azt aztán amíg egyedül vagy, minden olyan lesz mint amilyennek te akarod...
Xer sorozatban szívott a UPC ügyfeleként, aztán a DIGI kevéért meg is szakította a sokéves viszonyt, ami nem ment könnyen, például azért, mert a két év hűségidő arrafelé a szokásosnál jóval tovább tart. Panaszáradat alant. A panelházunkba idén év elején bekötötték a…..
Hallode 2009.06.12 15:21:52
@Xer303: hidd csak el hogy lejár, ta telefonon kéred 90 nap után ha te változtatod akkor 1 év után, és persze hogy nem léphecc be lejárt jelszóval, gondolkozz ha más megtudja belép vele helyetted és megváltoztathatja...
Több felháborodott UPC ügyfél is írt nekünk, hogy hiába szeretnék megszüntetni ezt a boldogító státuszukat, a szolgáltató nem ad rá lehetőséget. A szerződéseket kizárólag telefonon lehet felmondani, de a várakozási idő vagy végtelen, vagy szétkapcsol. Attila a személyes…..
Hallode 2009.01.15 18:31:10
@nedecz: így van majd azt mondja neked, hogy nála csak fölfelé tudsz módosítani, a lefelé módosítás/lemondás egy másik osztály, ha kéred át tud kapcsolni... próbáld ki, így lesz