Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Isti_

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csokoládés mézespuszedli mindenkinek. Alig csordogált az idő a hétvégi meglepetések óta, és a 3 napos holiday során sem pihenő csapatok már adják is újra az ívet. Mivel frankóra nem csipázzuk, hogy nehéz kommenteket előcsullankodtatni a klaviatúráitokból, így tovább után…..
A másodosztály hétvégi párosításai éppen úgy néznek ki, mintha egyenes kieséses szakaszba ért volna a bajnokság… A listavezető az utolsót (az Ares B valójában az azonos pontszámmal álló Neumann B elleni veresége miatt utolsó, noha a legtöbb tabellán az 5.…..
_Isti_ 2009.11.16 01:32:25
@pavel61: :)
Újabban gyarapszanak a kommentek, de mi tovább ösztönöznénk az embereket a cseppet sem bonyolult regisztrációra, így most egy új rovatot indítanánk. A regisztráció gyorsan megvan, az indamail-es címet meg lehet használni „vegyen ön is csak most és iratkozzon fel a…..
Mivel 6 csapatot éppen 665280-szor kevesebb féleképpen lehet sorba rakni mint 12-t, így elemzéseink terén való tévedésünk lehetősége is radikálisan csökken. A teljesen véletlenszerű sorba állítást pedig már 3 forduló alapján is elvetjük, ugyanis – híven a cikk címéhez…..
_Isti_ 2009.11.01 09:12:02
@Floorballer: Egyszer azzal szekáltuk Kurdot, hogy tuti tudja, hogy mennyi volt a nyomás az egyik meccsen, mert mindenre emlékszik, ami történik; erre másnap belinkelte a fórumra, hogy mennyi volt:D Beszarás a gyerek:D
Az utóbbi idők legkonstruktívabb közgyűlése roppant inspirálóan hatott ránk, és a buzgó tettvágy a vizsgaidőszak utáni néhány napos üresjáratban egy első látásra roppant, másodikra megnézve csak eléggé terjedelmes dokumentum formájában csapódott le. Tovább után…..
_Isti_ 2009.02.05 14:57:32
Olyan régen írtunk összefoglalót, hogy már szinte azt sem tudjuk, hogy melyik könyvtárba szoktuk menteni azt. A hétvégén azonban ismét MK forduló virrad ránk, így elkerülhetetlen, hogy némiképp felfrissítsük emlékeinket a téli „adászünet” előtti történésekkel…..