Regisztráció Blogot indítok
Adatok
danten

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megéri manapság Orbán kedvenc bunkó borászának, Rubovszky György lányának vagy Budai "Elszámoltató" Gyulának lenni, mert a mi pénzünkből jól megfizeti őket a kormány a semmiért. Lázár lehúzta volna a pénzüket, de aztán korrigálták a rendszerhibát. Rendes ez a Fideszes…..
danten 2015.10.03 22:39:22
@pamut: A poszt mellett szólsz, vitázol, én viszont nem a politikai érveidre, csak a matematikai bukfencedre reagáltam.
danten 2015.10.03 22:46:02
@Pipas: "Ha sorsod éppen egy kormányablakba szólít", majd elhiszed. De akár hétfőn reggel 7-től meggyőződhetsz róla. Az egészséges kételkedés könnyen dühbe fordul, meglátod.
danten 2015.10.03 23:04:53
@pamut: "csak a matematikai bukfencedre reagáltam". Ha a taggyűlés ekkora bonyodalmat okoz, felejtsd el. Vagy keress rá a guglin.
Tudtad? Az első szavazó 2010.04.11 09:02:00
A mai nap abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy én ellenőrizhettem a szavazatokat gyűjtő doboz lezárását. Sokan talán nem tudják, hogy kerül oda, így néhány szót ejtek róla.Ha elmész szavazni, láthatod a dobozt, amibe be kell dobni a borítékot. Ha jól megfigyeled, ez egy…..
danten 2010.04.11 16:23:52
@hpiros: Válassz: hülye pics@ vagy f@szfej vagy. Egyébként bízhatsz abban , hogy lesz itt elég nyomorult civil, jobbikos, keresztény-fideszes vagy fidesz-keresztényes, lehetmásos, emdéefes-eszdéeszes vagy eszdéeszes-mdéfefes, munkáspárti, szocdem és akiket még kihagytam, szóval, leszünk itt, akik érvényessé tegyük a mai választást. Javaslom, hogy a pápánál reklamálj és követeld, hogy a hazai választások előtt nehogy már Húsvét legyen:-)
Akik - hozzám hasonlóan - már nagyon várják a vasárnap estét, amikor végre elindul az adatok özöne, és értelmét veszti minden korábbi ködszurkálás, azok számára a napközbeni részvételi jelentések is értékes információnak számítanak. Önmagukban azonban ezek a…..
Menjen fel a páternoszterrel a negyedikre - mondták állítólag ifjú korában a nagynénémnek, aki vagy félórát várt, hogy a különös tisztségű úr megérkezzék és felkísérje. Lehet, hogy ezt a sztorit mindenki a saját nagynénjével ismeri, de nem is ez a lényeg. A páternoszter…..