Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daan

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kissé hosszúra nyúlt a Wikileaks és Julian Assange történetét bemutató cikksorozatunk – és még így sem mutattunk be szinte semmit. A több mint 250.000 diplomáciai iratnak alig 1%-a lett feldolgozva, de ez a mennyiség is bőven elég ahhoz, hogy elgondolkozzunk: miféle világban…..
Daan 2011.02.27 21:30:55
@Inlakesh: Szia Inlakesh! A kérdéseket Neked tettem fel, és a Te blogoddal(vilagossag) kapcsolatban, bocs hogy nem voltam egyértelmu.....
Daan 2011.03.06 15:11:24
@Inlakesh: Na már megint véletlenul nem neked címeztem...szóval akkor írd a blogodra légyszi. Koszi.
Őszíntén megmondva, nem is tudtam, hogy akarok-e írni a Wikileaks új kiszivárogtatásáról – hiszen már minden média ezzel foglalkozik. Elvégre mi voltunk az elsők Magyarországon, akik pl. az iraki „Collateral Murder” -ről tudósítottunk, és más írásainkban is…..
Daan 2011.01.06 02:16:56
@falconw: Teljesen jól látod a dolgokat, csak a vak nem veszi észre, hogy mi folyik itt!
www.youtube.com/watch?v=hphN6eB5AbU
Jelen videót kötelező megnéznie mindenkinek, aki kicsit is aggódik a saját, szerettei és az emberiség jövőjéért. Nem mondom, hogy felhőtlen szórakozás. De megígértük, hogy ezen a weblapon az IGAZSÁG-ot mutatjuk meg Neked, még akkor is, ha ez sokkoló vagy kellemetlen. Egyedül a…..
Az előző kimerítő post-ot remekül összefolglalja a Fox News riportja, melyet gyorsan feliratoztunk, hogy mindenki számára elérhető legyen. Ráadásul még szórakoztató is... szóval ajánlom mindenkinek megtekitésre. Aki bővebb információt szeretne az esettel kapcsolatban, az itt…..
Daan 2009.11.30 00:51:17
Arról hallottatok, hogy 30000 tudós pereli Al Gore-t a globális felmelegedés csalás miatt?
www.youtube.com/watch?v=FfHW7KR33IQ

A legújabb hír pedig az, hogy a Kelet-angliai Egyetem a hét végén jelentette be, hogy hackerek törtek be a klímakutató intézetének számítógépes rendszerébe és adatokat loptak el. A rendőrség megkezdte a vizsgálatot, ám azt még nem tudták megállapítani, hogy az interneten megjelentetett információk közül mi a valódi és mi nem.

A héten történt behatolás nyomán a brit és amerikai kutatók között több mint egy évtizede folyó levelezésből ezer e-mailt és háromezer dokumentumot tettek fel a világhálóra.
A klímaváltozást megkérdőjelezők és bloggerek az információkból azt a véleményt szűrték le, hogy a tudósok eltúlozták a globális felmelegedés nagyságát. Azt állítják, hogy a dokumentumok olyan bizonyítékot tartalmaznak, amely szerint néhány kutató megpróbálta manipulálni az adatokat.

A számítógépes támadást a klímakutató ellen alig néhány héttel a december 7-én kezdődő koppenhágai klímacsúcs előtt hajtották végre, ahol 192 ország képviselői próbálnak majd egyezségre jutni a kiotói egyezményt felváltó nemzetközi klímavédelmi megállapodásról.

Az egyik nyilvánossgára hozott elektronikus levélben Phil Jones, a központ igazgatója a múlt század klímastatisztikáinak grafikáiról ír kollégáinak. Hivatkozik egy kutató által használt technikára, amellyel leplezni lehet a csökkenést a globális hőmérséklet közelmúltbeli alakulásában. Néhány bizonyíték arra utal ugyanis, hogy leállt a globális hőmérsékletnövekedés 1960 óta. Ez azonban ellentmond más adatoknak arról, amelyek a növekedést támasztják alá.
www.youtube.com/watch?v=rupQLoONeFk
www.youtube.com/watch?v=EfekvMHIBeQ&feature=related
A kommentelők közül többen is kétségbe vonták az oltás „halálos” voltát. Azt hiszem, nem árt ezzel kapcsolatosan tisztázni egy dolgot... Fenti állítás nem azt jelenti, hogy ha beoltanak, biztosan meghalsz... de sajnos ez is benne van a pakliban. Az oltás veszélyes, mert…..