Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gejzabá2

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tartalmas életem során, egy pornófilmforgatás és egy bérgyilkosság között, már vettem részt színházigazgatói pályázat elbírálásában (e két tapasztalat egyébként feltétel is volt szakmailag). Ez az élmény pont olyan, mintha az ember a fekáliakészítés folyamatát…..
   Meglep, hogy a magyar sajtó nem szentel különösebb figyelmet annak, hogy a parlament emberi jogi bizottságának 2002 és 2010 közötti jogsértéseket vizsgáló albizottságának tevékenysége milyen tanulságos következtetésekre látszik vezetni. Nem vagyok híve…..
   A mocskos kommunista tömeggyilkosok és a magyar „rendszerváltás” érdekes sajátsága, hogy olyan huszadrangú férgek, mint biszku elvtárs például, aki egyébként bizonyára példás családapa és kiváló nagypapa, belepofázhatnak abba, hogy hogyan, ki és mikor…..
Paranoid Android Új uraink 2010.06.07 11:47:35
     Hát persze, hogy mindenki jobban ismeri a magyar költségvetés állapotát, mint a magyar kormány. Hát persze, hogy minden a legnagyobb rendben van, hiszen megaszondták a brüsszeli demokraták, hogy a magyar költségvetés idei hiánya annyi és ezt az nem írja felül,…..
Görögök, görögök! Most álljak be a sorba, azok közé, akik csóválják a fejüket? Ugyanmár, ez lerágott csont, másrészt egy magyar ne pampogjon, mi pont ugyanazt csináltuk mint a görögök, csak visszafogottabb méretekben. Mégsem tudom megállni, hogy egy két gondolatot a netre ne…..
gejzabá2 2010.05.06 18:04:04
@Gazz: Amúgy honnan tudod, hogy kik és miért kiabálnak. Akiknek azt mondták, hogy pajtás eddig 100 ért dolgoztál, de ezentúl már csak 80 ért fogsz? Én is kiabálnék. Kussolni és hálásnak lenni: ezt általában mindig mástól vájuk.
Az eleje meg amúgy zsír szoci duma: "Átmeneti életszínvonalcsökkenés." Amióta a zeszemet tudom mindig ezt hallom a "lakosság" áldozatvállalásáról. ...és mi a baj a sztrájkkal? Teljesen legitim dolog, csak a cucilizmusban nem volt sztrájk. Emberek akiknek vannak érdekeik és vannak törvényes eszközeik az érdekeik érvényesítésére és még élnek is vele. Hűha. Én se örülnék ha csökkene az életszínvonalam (átmenetileg se, mert ugye azt senki sem tudja, hogy az pontosan mennyi) és ha tudnék tenni ellene tennék is. Amúgy ki az ingyenélők akik hazudoznak?
gejzabá2 2010.05.07 19:54:23
@Gazz: Én is elővenném ezt a kispolgári dumát, ha a te életszínvonaladról volna szó. A te álláspontod alapvetően naív. Ez a megszorítósdi mindig abból indul ki, hogy majd kevesebbet osztunk - már akik osztanak kevesebbet osztnak másoknak - és attól majd jobb lesz. A 13, 14 fizetés a kispolgároknak megy, akik elköltik azt. Ez esetben Görögországban. (Nem Cipruson teszik be offshorba stb.) Sztem ez jó a görög gazdaságnak. Még akkor is ha esetleg számla nélkül költik el, mert ezzel is megmenthetnek munkahelyeket.
Másfelől óriási apparátus dolgozik az EU-ban, az Európai Központi Bankban stb. Hogyan lehetett őket becsapni? Ráadásul éveken át. Akkor minek vannak ők ottan? Minden nagyobb szervezetben van kontrolling. Amikor ferenc testvér megbróbálta átverni az EU-t az is kiderült. Más kérdés, hogy a szoci haver az Almúnmia megdícsérte őtet ezért (Ovit hasonlóért minimum tarkón lőtte volna.) - de kiderült. A görögöknél miért nem derült ki?
Sztem ez jóval bonyolultabb történet és a magyar sajtó elég egyoldalúan tárgyalja. A te álláspontod megfelel a magyar mainstream álláspontnak - sztem ezért kár volt posztolni, mert ez nem gazdagítja a valóságról alkotott ismereteinket. Maximum annyi értelme van, hogy ha valaki ebből a blogból tájékozódik a világ dolgairól, akkor megtudja a hivatalos álláspontot a görög válsággal kapcsolatban.
gejzabá2 2010.05.07 23:34:09
@Gazz: Ja persze, ha állambácsi beruház az nagyon szuper. Abból épülnek a völgyidak a síkságon és az alagutak a löszben. Beruházni a vállalkozónak kell és nem az államnak, mert abból semmi jó nem származik. Ezekben a ppp-kben és négyes metrókban fulladoznak még a gyerekeink is. A görögök a kölcsönt nem beruházásra kapják, hanem arra, hogy a korábban felvett hiteleiket törleszteni tudják belőle. És ez plazmatévé megint egy jókora hülyeség. Mintha a görög nyugdíjas a luxuscikkekre költené a nyugdíját. Valószínűleg kaját vesz belőle meg gyógyszert és fizeti a rezsit. Finanszírozza az ottani CBA-t meg patikát, meg ELMŰ-t stb. Tehát ez "az inaktív rétegeket támogattuk belőle" duma is méretes ostobaság. A másik: hol lehet kapni pénzt Mo-n a Világbank hiteléből plazmatévé vásárlásra? Szóljál ha tudod, mert megyek oda én - "a kispolgár" - is.
   Újabb BKV-és interjúval kedveskedtek nekünk szombat reggel, évek óta először fordult elő, hogy volt némi kompetíció a sajtótermékért a reggelizőasztalnál. Antal Attila abban a sztájlban adja elő magát, amit még Balogh Zsolt szerettetett meg velünk. Drámáját jól…..
   Még mindig kihívás a magyar közélet számára, hogy megértse a gyurcsány jelenséget, és értékén kezelje azt az embert, akinek személyisége meghatározta az elmúlt két parlamenti ciklus történéseinek meghatározó részét. A baloldali és liberális értelmiség…..
2009. október 22.: "Idén nem lehet kifizetni jutalmat az állami vezetőknek, céljuttatást a minisztereknek és államtitkároknak, a vezető beosztású köztisztviselők esetében pedig a kormány harmadára csökkenti a legnagyobb adható jutalom összegét - közölte a…..
Paranoid Android Bokrosértékelő 2010.02.07 18:15:16
   A magyar baloldal kevés számú sikeres akciója közül az egyik legnagyobb kötődik a bokros lajához. Ez egy jellegzetes magyar balos siker. Ebben az egyben jók talán igazán. Az mszp 1994-es választási győzelme után a Horn Gyula, bizonyos objektív, hazafias okokból,…..
gejzabá2 2010.02.07 23:44:29
@rfe: Azt nem értem, hogy más országokban, ahol nem engedtek ekkora zseniket a kormányrúd közelébe, miért magasabbak a bérek és a nyugdíj. Miért magasabb színvonalú az egészségügy?Miért alacsonyabb az árszínvonal ? Olyan országokra gondolok, mint Szlovénia vagy Horvátország ahol nemrég még háború volt. Még csak nem is olyanra, hogy Ausztria vagy Németország.
gejzabá2 2010.02.08 09:28:30
@Paranoid Android2: sztem ha egy atombomba robbant volna Mo. közepén és csak egy nagy lyuk maradt volna az országból Fletó működésének köszönhetően, ő akkor is állna a gödör szélén és meggyőződésből mondaná, hogy "Gyerünk, tovább, mindent bele!"
Amúgy más nyilvánvalóan alkalmatlan politikusok sem látták be tévedéseiket, mint pl. Károlyi.
gejzabá2 2010.02.08 09:43:38
@Gazz: Sztem inkább foglalkozz továbbra is a kozmológiával, asztat biztos jobban meg tudod ítélni...
A web kimeríthetetlen tárházát nyújtja a tomboló hülyeségnek és így nem nehéz napról napra újabb és újabb rémálmokat turizni, sőt az a legszebb, hogy nem is kell mélyre nyúlni érte.Vásárhelyi Mária egy olyan emblematikus alakja ennek a műfajnak, hogy már a boldogult…..
Paranoid Android Adóhalál 2010.01.27 00:00:00
 Az Alkotmánybíróság eltörölte...........Haha.Szeretném tisztelettel megkérdezni, hogy bárki, aki elolvasta ezt a jogszabályt, komolyan vehetőnek találta-e?Volt-e bárki, aki ezt a jelenlegi formájában csak marhaságnak nevezhető, törvénynek csúfolt ötletelést, nem az…..
Paranoid Android A Pécsi Csata II. 2009.10.05 13:12:07
Ez speciel a VÍZÉRT.   Volt persze első is, de annak halottait már betemette rég a szoci-szadesz koalíció által hátrahagyott számtalan akna robbanása által felvert por. A város eladott buszai, vagy a talajvizsgálat hiányából adódó 4-500 milliós plusz költség az egyik…..
Paranoid Android Hosszú hétvége 2009.08.28 11:49:22
    Úgy látszik kezdek blogfüggővé válni, a szokásos két-három hét helyett két-három naponta írogatok. Pocsékok is az írások, de hát aki minőségi újságírók értelmiségi csúcsteljesítményei helyett blogokat olvas, mint az közismert egyébként, sikeres ember…..
    A Reakció sokat megélt levelezőlistáján nagy vitát kavart Orbán Viktor tegnap esti, Polgárok Háza-beli beszéde, ahol a temetésről megérkezve egy lendülettel méltatta Cseh Tamást, egyúttal harcias metaforákkal írta le a művész lényegét. „Ő a mi katonánk, a…..
gejzabá2 2009.08.28 22:53:25
@Tehetetlen Dodó:

Amúgy hallottam vele egy beszélgetést amelyben Dinnyés Józsefet, mint barátját említi. Meg amúgy a féldecis kormányzatok meg a valóság nagybátyám stb. azért sokkal poltikusabb, mint mondjuk, hogy a mikor a vörös kakas kiáll a nap eltűnik az égről és hasonló hülyeségek.
gejzabá2 2009.08.28 22:56:53
@Tehetetlen Dodó: A kis csintalan
A tegnapelőtti bejegyzés megírásakor bukkantam rá a kapcsolat.hun Török Zsolt ars poétizáló videójára: A stílusa leginkább a kereskedelmi tévék pénznyerős betelefonálós műsorainak műsorvezetőire emlékeztet, igaz, jóval szelídebb kivitelben. Török Zsolttal együtt…..
gejzabá2 2009.01.15 17:10:12