Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakapicci

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár az NHL-konferenciadöntők végeredménye elég simán kialakult, előtte jó sok izgalmat kínált a playoff, és nem várható kevesebb feszültség a fináléban sem. A legjobb két csapat közé ugyanazok kerültek, amelyek tavaly is, nagyon masszív Detroit Red Wings áll szemben a…..
csakapicci 2009.05.29 16:19:41
Már meg is van az OB I.-döntő első mérkőzésének összefoglalója több mint tíz percben, gólok, helyzetek, öröm, bánat, tessenek élvezkedni, szurkolni, vitatkozni, kinek mi esik jól most éppen. Bónusz: az NZ-Stars–Dab.Docler bronzmérkőzés videója a Sportside-on. ..
csakapicci 2009.03.15 09:03:20
@facsipesz: Nagyképű nyilatkozat, mongyuk 30 éve az...
A magyar válogatott csütörtökön belekezd története leghosszabb és legkeményebb tétmeccssorozatába. Legalább kilenc hatalmas csata vár ránk, három az olimpián, hat az A csoportos világbajnokságon. Ha hozzávesszük, hogy felkészülésileg a finnekkel, a norvégokkal és az…..
csakapicci 2009.02.04 19:44:38
@M.Lac: Maximálisan egyetértek, a cikk írója ért a jégkoronghoz. Ennyi.
Két csatár marad le a rigai olimpiai selejtezőkről, tudtuk meg Énekes Lajostól, a válogatott edzőjétől: az újpesti Berta Ákos és a káposztásmegyeri Gröschl Tamás nem tarthat a többiekkel. Mint korábban megírtuk, Berta csak hétfőn került be a keretbe, miután a dunaújvárosi…..
csakapicci 2009.02.03 21:11:23
@Fradi-Mate: És melyik védekezik jobban, mint Majoross ?
Pat Cortina szövetségi kapitány kijelölte a februári olimpiai selejtezőre készülő 36 fős bő keretét, tájékoztatta a jégkorongblogot Imre Lajos csapatvezető. A budapesti előselejtező 38 fős bő keretéhez képest az alábbi változások történtek: a védelemben Erdélyi Péter…..