Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kéká

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyári szóládi kiruccanás után, október utolsó hétvégéjén őrsünk Ceglédre látogatott, hogy végre kicsit együtt legyünk, pihenjünk és szórakozzunk.A ceglédi cserkészek csapatotthonában laktunk, és konstatáltuk, hogy nagyon jófejek és segítőkészek.( ...bővebb info az…..
Milán kérésére ide is megírom, az utolsó út részleteit, és ha már írok, kutatok még kicsit az emlékeimben. Első komolyabb emlékeim az Ivánci táborba való lemenetelről vannak. Enikővel és Petrával mentünk, és közben végig üvöltött a zene :), de legalább nem aludtam el,…..
kéká 2009.03.09 23:45:44
@eggiiie:vagy esetleg 2003 Pula? vhonnan, talán a Balcsiróll, vagy mittoménhonnan hazafele? egész falka+Cicka+Ömák...vagy csak álmodtam??
Hajmási Péter 46-os pokerstars 2009.03.08 14:27:00
Március 6-án, pénteken este megrendeztük az első 46-os póker estet. A rendezvényre a beugró egy zacskó süti, vagy egy üveg üdítő volt, így végül 15 játékos érkezett meg a toronyszobába. A magas díjazású verseny mindenkit izgalommal töltött el, így nagy várakozásokkal…..
Nép! Íme a Kaktusz őrs prominensei által küldött beszámoló.Kedves Kaktuszkedvelő Kompáia! :)Őrsünk nagyon nagyot portyázott november 14. és 16. között! Szeretett őrsvezetőnk, Ági Esztergomot (L) választotta helyszínül. Nem mentünk tehát messzire, de nem is baj, mert nehéz…..
kéká 2009.01.15 15:49:59
@Zsu®: hmm. tényleg...csak a végére nem kéne az a "sziasztok olvassátok továbbra is a HP-t" és akor egész olyan lenne mintha mi gyártottuk volna...:)))