Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tekiteki

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még decemberben kezdtem el gyűjtögetni anyagot ehhez a poszthoz (ebből is látszik, hogy néha mennyire felülírják aktuális teendők a blogolást). A képek már rendelkezésre álltak, mikor egy nap úgy esett, hogy be kellett ugranom a bécsi SCS-be (Shopping City Süd) és mit látnak szemeim, hát ugyanazt a…..
tekiteki 2016.01.19 08:19:30
Subba Subba reklám: Apa bugyiban 2015.06.03 10:47:02
Örökre beégett emlék ez, apa bugyiban izzad a műbőr kanapetten, anya úgyszintén.Kifejezetten hálás voltam, hogy akkor még a muff ment, láttam volna csodát O.o Na de, régi korok izzadós emlékeit hozza vissza ez a fasza kis reklám: Amúgy meg le a nyárral B)..
Egy kínai tűzoltó egy egyedileg épített szolgálati Loncin LX250 motorkerékpáron a pekingi Tiananmen téren, a Kínai Népi Politikai Tanácskozó Testület ülésének helyet adó Nagy Népi Csarnok körül 2013. március 4-én. (MTI/EPA/Diego Azubel)..
Subba Kell! Gyros tolltartó 2012.09.03 13:22:02
tekiteki 2012.09.03 16:34:27
tekiteki 2012.09.04 08:18:56
@Júlianemakartaföldönjárni:
Nem nagy kaland. Fogj egy pászkát, varrj rá bőrszíjakat, rakd tele szerszámokkal, ecsettel,ilyenekkel, utána varrd rá a gyártó cimkéjét, és máris hajthatod össze.
Pedig milyen jó ötletnek tűnhetett a jéghideg irodából nézve ez az egész! PR-akciónak indult, rendőrségi ügy lett belőle: magyar huszárok lovagoltak Svédországig, de a lovak nem viselték jól az utat. Hólyagos paták, döbbent svéd rendőrök. Magyar huszárokat…..
Hajcsatok Káprázatos kézis gól 2012.04.19 11:57:00
Ilyet csak a franciák világbajnoka tud?A spanyol kézilabda bajnokság legutóbbi fordulójában az Atletico Madrid 42-27-re kiütötte a Guadalajarát, így Luc Abalonak volt lehetősége ilyen, nem mindennapi gólokat dobálni...
Érdekes helyszínre hívja fel a figyelmeteket Amatőr, ott árválkodik az út szélén a macisajt tábla, de vajon mire vonatkozik? Ha netán valaki forgalommal szemben érkezik és átvág a záróvonalon, akkor elsőbbséget kell neki adni? Egy újpesti kereszteződésben készítettem a…..
tekiteki 2011.08.05 14:06:47
Tudjuk jól, hogy elkapta a hév Petőfit március 15-én, még másnap is túl hosszú verset írt a történtekről, így le kellett rövidíteni azt a mostani állami ünnepségen. Egy hölgy kezdett bele hirtelen a 15-dik március, 1848-ba a Nemzeti Múzeumnál, de – ahogy azt a…..
Na ennyi volt. Eddig csak program volt, most a Jobbik valóban újra életre kelti a dicső hagyományú Magyar Királyi Csendőrséget.Magyarországon először a szabadságharcot leverő osztrák kormány hozott létre csendőrséget, akkor még "zsandárság" néven. Azt a…..
Öt ember őrizetbe vettek, az alaptalan hazugságokat azonnal cáfolták, a megemlékezésen gyülekező tizenöt újnácit pedig előállították. Úgy látszik, Pintér alatt valóban összekapta magát a rendőrség. (Fotó: vehir.hu) A West Balkánban történt tragédia kapcsán sokan…..
w Az irodalom visszavág 2010.12.09 08:15:00
Ha mostanában emberekkel találkozom, vagy akár csak felveszem a telefonomat, nem úszom meg, hogy el ne hangozzon: jaj, szegénykém, mi lesz most veled, hogy médiatörvény? A kérdés persze jogos. Magyarországon kialakult, és ma még éppen jelentős hadállásokkal bír az a fajta…..
Burzsuj Acélmackót a Rolexnek! 2010.11.30 13:00:00
Nem feltétlenül aranyrudakat, szupertitkos, még a WikiLeaks-en sem kiszivárogtatott dokumentumokat, vagy az egykori családi főellenség hulláját rejtik a széfek, hanem az esetek többségében ennél sokkal prózaibb dolgokat. Mondjuk egy órát. Mondom, egyet.Több ugyanis egyszerűen nem…..
tekiteki 2010.11.30 20:40:06
@phrascarica:
Nekem is volt, egyik éjjel tojásszelőt csináltak belőle a mackósok, azután még én fizettem, hogy a nagy halom vasat és betont, ami maradt belőle, kivigyék a szobából.

Ez a kis széf meg szebb, mint az óra, ami benne van.
Kellene csináltatni egy nagyobb ilyen széfet, amibe belefér ez a kicsi, nehogy elvigyék. És az sem lenne baj, ha mágneseződik...
Olvasóink újabb és újabb generációit döbbenti meg, hogy Ausztriában a lángos a kultúra része, így rendszeresen kapunk osztrák lángosos fotókat. Ha ennyire szeretik, hát tessék, ezt itt az Eisenstadt/kismartoni Merkur üzletben lőtte P. Éljenezni akkor fogunk, ha afrikai, ázsiai…..
Lali király megint böffentett egy avasszalonna-szagút. És még a kezét sem tette illedelmesen a szája elé. Igen, Boros Lajos, aki saját, külön bejáratú pr-osztályát csak kancelláriának hívja, és egy közepes poént erőltetve lassan tényleg azt hiszi, hogy ő itt a király, csak…..
w Vak ügetés 2010.11.17 06:50:00
A lendületes és kétségtelenül radikális kormányzás legfőbb vesztese a Jobbik. A választás óta hiába kepeszkednek, a lejtmenet egyértelmű.A két pofon elmaradt, de amit kaptak, annál fájdalmasabb: úgy ki lettek semmizve, mint az egyszeri magánnyugdíjas. Tavaly még reálisnak…..
tekiteki 2010.11.17 15:13:48
A videóból kiderül, hogy Tanita a TOROK, Jeszy azóta sem tudta kifújni az orrát, és Kozsó milyen régóta nem találja meg a hozzá passzoló hairstyle-t.    ..
Múlt héten a Tv2 egész jól teljesített a műbalhé-fronton, a Mokkában tortát hajigáló Pákó és káromkodó Jimmy-rokon hozta az olvasókat/nézőket, az RTL-nek is lépnie kellett hát valamit. S lőn, fogták a magyar popélet egyik legkínosabb pillanatát jelentő Anti-Fitness Club…..
„Csakhogy én tudok viselkedni ittasan, ő pedig rendszeresen csinál valami balesetet, már kétszer esett el lépcsőn, és számtalanszor esett le bárszékekről” – na, most aztán feldobták a labdát! A következő menetben a nő és az alkohol bizarr kapcsolatában fogunk…..
w A gömböc vége 2010.10.08 06:30:00
Magyarország most újra egységes, mondja a fékezhetetlen agyvelejű Semjén Zsolt, mellesleg az aradi vértanúk ürügyén; de a kottát nem ő írja, hanem a főnöke. Vele még messzebb ügetett a hintaló, Orbán egyenesen odáig jutott, hogy Budapest most lett a nemzet fővárosa. Eddig nem…..
Ildi azt írja, hogy ez itt "Mia, a skót lógófülű cicám, délutáni szieszta közben az ablakban", de mi nem látunk egyetlen fület sem. Mi lehet ennek a talánynak a hátterében?..