Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dettis

6 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Soha ilyen nehéz dolgom még nem volt hogyvolttal, mint ebben az esetben. A Gábor-Nóri ügy, amiről sem a TV2, sem senki nem gondolta, hogy az lesz belőle, eléggé felkavarta az állóvizet, ami a műsort egyébként övezi a sajtóban, és ez alól nem tudja kihúzni magát ez a blog sem,…..
Dettis 2015.04.28 11:19:30
@Mucsai2010: Tisztában vagyok vele, hogy ez játék és tétje van, de elvesztik a játék során az emberségüket. Loki megint átment görénybe, most hogy megmenekült a segge a kiválasztásnál. Én örömmel néztem volna végig, ha Bence lecsapja, mint vak a poharat. Ha az említett hármas marad a végjátékban, kiderül, hogy mekkora 'szövetségesek' is ők :)
Mikor elkezdtem ezt a blogot, azt hittem, hogy mindig lesz miről írnom, de most látom, hogy lassan egy hónapja nem volt bejegyzés. Ez persze betudható a lustaságomnak is, de nem is volt igazán túl nagy történés az életünkben az elmúlt hetekben. Hogy ez jó vagy sem, majd később…..
A terhességnek sokféle jele mutatkozik a nőkön, valamelyik kellemes, valamelyik nem, de mindegyiket el kell viselni, nem vitás. Mivel ez az első terhességem, számomra minden változás újdonságnak hat és a pillanatnyi állapotomtól függ, hogy éppen jókedvűen vagy nyűgösen fogom…..
Dettis 2009.02.17 10:35:29
@Ritus74: kép nem lesz, de íme a cipő leírása: egy Decathlonban vásárolt, túracipőnek titulált, általam mindenhova viselős, iszonyú kényelmes lábbeli, mindenkinek ajánlani tudom, akinek magas és széles a lábfeje :-)
Sokat olvasgatom, vagyis inkább csak olvasgattam kezdetben a netet, mit írnak a terhességről, a szülésről. Ma már csak a terhesség hétről-hétre infóit követem és bár tudom, hogy nem minden várandósság egyforma, akkor sem tudok azonosulni azzal, hogy a baba ebben a korban már…..
Hétvégi programunk a kórház megismerése volt. Mivel nincs szervezett szülésfelkészítő tanfolyam, ezért egyéni túrát tettünk, hogy képben legyünk mit, miért és hogyan, mikor elérkezik a nagy pillanat. Mindjárt egy negatív élménnyel indult a kaland (hozzáteszem nem a kórház…..
Üdvözlök mindenkit, aki erre a blogra tévedt. Ha lehetne, kitenném a táblát: ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel..., de nem célom elijeszteni bárkit is. A blogot a kollégák és barátok kedvéért indítom elsősorban, meg azért is, hogy a sok hülyeség, ami bennem lapul,…..
Dettis 2009.01.15 15:23:48
@eccpecckimehecc: Igyekszem képeket is feltolni, amint lesz miről.
Mivel szeretem a sorozatokat, ezért kicsit lopok tőlük és így kezdem a mai bejegyzést: ez történt az előző részben...Tegnap elindultam a boltba annak tudatában, hogy piros riadó vanaz országban a leesett ónos eső miatt (mindezt azért, mert előző nap nemvoltam annyira előrelátó,…..