Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akita

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindjárt itt a következő Nagy Nemzeti Ünnep, már csak órák kérdése és egy hatalmas bulira ébredhetünk. Nekem már péntek hajnalban egy remek koszorúzással elkezdődött a program, csak úgy mint a sok szerencsétlen iskolásnak, akik idén is századszorra meghallgathatták egy rém…..
akita 2009.03.14 12:45:35
@annacsek:
OK,legyen. Nincs fogalmam sem arról, miről beszélek. Bár ezt te igazán nem tudhatod.
Mindettől függetlenül mi a francért nem ünnepli velünk március 15-ét? Mit kell neki állandóan külföldre menni ilyenkor? Erre nekem senki nem fog értelmes magyarázatot adni.
Tényleg nem neki kell megmondani balhé esetén, hogy mit tegyen a rendőrség, de egy ilyen közjogi méltóság megnyilatkozása nagyon fontos lehet ám. Szerintem.
A következő olvasói levél egy olyan jelenségről szól, ami jogosan vált ki ellenérzéseket a hölgyekből: jó néhány párkapcsolatban tengődő férfi vadászik a netes társkeresőkön újabb áldozatok után. Egyik sem vallja be a kezdetek kezdetén, hogy nem főállású asszonyt…..
Nem tudom látták-e Sylvester Stallone szörnyűségét, a Demolition Man című filmet, amelyben a filmkészítők egy olyan világot álmodtak meg, valahol (valamikor) a jövőben, amelyben a leggyötrőbb bűncselekményeket graffitisek okozzák. Ez a film jutott az eszembe, amikor az…..
akita 2009.01.20 06:46:34
@bloodmn: Hálistennek itt vagy te, aki ért mindenhez. :-)
Zsarufika Szemtanú 2009.01.15 13:10:00
A minapi túszejtős-rablásnál előkerült egy idős asszony, aki utoljára látta a rablót, ám  hiába szólt a rendőröknek, nem figyeltek rá; ehelyett lezártak egy tömböt, több száz embert kényszerítve az utcára, a rablót meg hagyták meglógni.Rácz Jenőné Erzsike a Miklós…..
akita 2009.01.15 14:23:34
@Voyager: Az a vicc, hogy te ezt komolyan gondoltad. Megállítják és mit mondanak neki? Most magát azonnal börtönbe zárjuk mert állítólag majdnem leszorított valakit. Elhiszem, hogy megtörtént, de bemondásra sehol máshol sem indul be e gépezet. Csak gondolj bele. Valaki megharagszik rád és bemondja a telefonba a rendszámodat, meg hogy ezt-meg azt csináltad. Örülnél, ha hirtelen bilincsbe vernének? Azért ez nem így működik ám.