Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lujoba - www.blog.lujoba.hu

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem meggyógyult a csöpp. Ezt több tényező is alátámasztja. A vigyorfaktor egyre növekszik, a kaka tónusai a barna árnyalatait kezdik súrolni, és szagra is egyre „egészségesebbek”, és a tegnap délelőtti mozdulatlan bambulás helyett már marokra szorítja az egyik…..
Lujoba - www.blog.lujoba.hu 2010.01.25 10:01:13
Újabb gyönyörű napsütéses vasárnapra ébredtünk. Úticélunk ezúttal Málta délkeleti csücske volt, az egyetlen rész, ahol még sosem jártunk korábban. Birżebbuġa Málta egyik legiparosodottabb városa, szélén a nagy teherkikötő konténerdarui ágaskodnak. A város közepén van…..
Lujoba - www.blog.lujoba.hu 2009.12.15 13:13:08
Hétvégén strandolni voltunk, de csak itt a közelben a Moon-on (nem ez a neve, Jutkáék neveztek el így, mindenesetre találó:). Gyalog fél óra séta otthonról, tőlünk az irodából meg csak 5 perc:))) A víz már sokat melegedet a múlt heti strandolás óta, igaz itt már konstans 30…..
A dán rendőrök új fejezetet nyitottak a szerv és közúti bringások kapcsolatában. Most, hogy a magyar rendőrség épp felvette a jól büntethető közlekedési csoportok listájára a kerekezőket, tanulságos a szeretetakció. A youtube-on néhány napja jelent meg a videóban két…..
Idén is sajtótájékoztatót tartott a MÁV Start az Utazás kiállításon. Kozák Tamás vezérigazgató az elért eredményeket és a terveket vette sorba. Ezekről a Kötött pálya olvasói általában már értesülhettek (Az azért érdekes lehet, hogy a vezér a járműfejlesztési…..
kisfőnök kalandjai Az ok 2009.01.07 20:00:00
 Van az úgy néha, hogy az ember szaporodik. Okkal vagy véletlenül, lényeg a végeredmény, életet gyártunk. A 2008-as év gondolati szinten már nálunk (also starring: anyjuk - Szilvi, apjuk - Zoli) is felvetette az utódlás kérdését: eleinte csak elméletben - az aktus folyamatát már…..
A minap futottam bele egy írásba, ami a Workrave-et ajánlgatta azoknak, akik sok időt töltenek a számítógép előtt. Én is ajánlom, csak arra kell figyelni, hogy az ember ne a gyári időbeállításokkal használja, mert azok annyira rövidek, hogy a felhasználót igen hamar az…..