Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aston21

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előttünk van az, amikor a srác felsorolja Magyarország hibáit a YouTube videón, majd a végén hozzáteszi: Magyarország, na én most leiszom magam? Anikóval is valami hasonló történhetett, amikor hazalátogatott Magyarországra, s rögtön meg is gyűlt a baja a MÁV-val. A Volt…..
Nigel Jones és Roger Moorhouse brit történészek, a Harmadik Birodalom felemelkedése és bukása címmel szerveznek németországi luxus Hitler-túrát. A nyolcnapos program keretében felkeresik az 1923-as sörpuccs helyszínét, a Sasfészket, Hitler szülővárosát,Braunaut és…..
 Na szevasztok elég sok minden történ a napokba velem de élek még.!:)Szóval egy nagyon furi és új dologgal áltam elő nektek csak azért mert olvasátok a blogomat és persze aki olvassa a blogok az néha melepetést kap!!!:)A meglepetésről csak annyit hogy ilyent én sem pipáltam…..
Nem rég keltem fel.A tegnapi nap elégé furi volt egy csomó mindent akartam csinálni és a végén csak egy dolgot sikerült elintéznem,de szerencsém van egy hét 7 napbol ál így egy héte sikerül elintéznem 7 dolgot.:)De ma már semmit nem csinálok azon kívűl ,hogy elmegyek dolgzni…..
Dutin Na szóval 2010.09.01 23:24:00
 Hirtelen nem is tudom mit kéne írni na de valamit majd csak össze hozok.Előbb azon gondolkoztam,hogy mi lenne ha leesne a kertbe egy meteor vagy maga az IT. Az nagyon űűber fasza lenne...
aston21 2010.09.02 10:08:57
Te mi leszel, ha nagy leszel? :)Ez egy fórumtéma :)http://forum.starcraft2.hu/viewtopic.php?f=10&t=360Úgy bizony, egy jó kis közösségépítő topic ahol a szarkraftbarátok mesélhetnek egymásnak az életükről felettébb jópofa, vicces formában :)OrcusÉn embör…..
aston21 2010.08.12 00:45:48
Taegeuk Jeonsa A 23 tigris 2010.06.03 03:27:00
Milyen a mi focink? Brazilos? Nem mondhatni. Roberto Carlos féle atombomba? Ááááá dehogy. Ázsiai foci a miénk. Más. Dél-Korea _nem_ tud olyan focit játszani, mint amit a spanyoloktól vagy a braziloktól elvársz. Idő kell ahhoz, hogy a foci szeretete annyira beleivódjon egy népbe,…..
aston21 2010.06.03 19:28:44
Folytatjuk a beszélgetést Bodó Árpád Zsolttal, a Sprint Consulting alapítójával. Az interjú első részében a Scrum szoftverfejlesztési modell működéséről és sajátosságairól esett szó. (Akik nem annyira jártasak a témában, mindenképpen olvassák el az interjú első…..
A Webisztán néhány olvasója kérte, hogy kicsit reklámozzam be itt a blogon, hogy szeretnének találkozni a londoni olvasók. Az esemény szervezését ebben a Facebook-topikban lehet követni. Szóval aki a brit fővárosban vagy annak környékén tartózkodik, és szeretne találkozni a…..
aston21 2010.04.13 16:01:41
Megint elérhetetlen a Google levelezője. A Gmail elérése globális szinten akadozik, mint az a twitteres reakciókból is nyilvánvaló. Ha már Twitter: a mostani Gmail-lehalás is magával rántotta a mikroblog szolgáltatást: a profiloldalakról levettek fícsöröket, úgyhogy…..
Mindig büszkeségre ad okot, ha egy nyugat-európai politikus Magyarországra hivatkozva kampányol. Még akkor is, ha ránk hivatkozva szeretne kilépni az Európai Unióból. Nem lehet minden nap gyereknap, egyébként meg aki a kicsit nem becsüli. A legfontosabb és gyakorlatilag egyetlen…..
Az őszinteség a legfontosabb dolog egy párkapcsolatban. Viszont vannak helyzetek, amikor könnyebb a tesót berántani, hogy oldja a meg a helyzetet. A szakításnak van egy olyan válfaja, mikor az egyik fél valamilyen okból kifolyólag nem akar önkezűleg véget vetni a kapcsolatának,…..
aston21 2009.02.04 22:50:18
„A magam részéről a mellékelt képpel szeretnék üzenni a közösségnek” – írta Ádám, és küldött egy hekkelt fejlécet. Ezt fel is tettem a következő pár hétre, mert a blog nemcsak a munkahelyi íróasztal előtt szenvedőké, hanem a kollégiumi szobákban tornyosuló…..
Na, ezt már szeretem. Kinézem a Now Boarding - Episode 1-et az Armorgamesen, hogy ez lesz a mai játék, és éppen ma reggelre küld be egyik visszaeső munkakerülőnk, toto92 róla egy leírást. Át is adom neki a szót: „Megint küldök egy játékot, mert a…..