Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tamasiot

288 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Március 26.-én 16:05-kor jelzés érkezett. A jelzés szerint Pacsmagon avar ég és egy tanyát veszélyeztet. A tűz következményeként a présház tetőszerkezete kismértékben károsodott. A tüzet eloltottuk. Beavatkozó egység: A csoport  ..
Március 26.-én 12:57-kor jelzés érkezett, miszerint Pincehely, Széchenyi utcában nagy területen avar ég. Kb. 1,5 hektáron égett az aljnövényzet. Gyorsbeavatkozóval és kéziszerszámokkal eloltottuk.Beavatkozó egység: A csoport  ..
Március 24.-én 18:58-kor riasztottak minket Pári, Nagy utcába, miszerint a domboldalon avar, gaz ég. A jelzett helyen kb. 0,5 hektár területen éget a száraz aljnövényzet. Kéziszerszámokkal eloltottuk. Beavatkozó egység: B csoport..
Március 24.-én 15:23-kor riasztást kaptunk Nagyszokoly, Kisfaludy utcába. A jelzés szerint egy családi ház udvarában trágya ég. Kiérkezéskor tapasztaltuk, hogy a trágya mintegy 100m2-en teljes terjedelmében ég. Egy sugárral és egy erőgép segítségével eloltottuk Beavatkozó…..
 Segítsen, hogy segíthessünk!   Ajánlja föl adója 1 százalékát a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület javára!  Fölajánlása megtérül, mert pénzét az önök biztonságára fordítjuk.   Kedvezményezett adószáma: 18850460-1-17 Kedvezményezett…..
A hosszú hétvége március 11.-től kezdődően jó néhány vonulást tartogatott számunkra. A hétvégi házakba és kertekbe munkálkodó tulajdonosok a legegyszerűbb módját választották a gazos területek felszámolásához. Sokan gyújtották meg a száraz, gazos aljnövényzetet nem…..
 Március 07.-én 19:19.-kor érkezett jelzés alapján Nagyszokoly, Damjanich út végén avar, gaz ég. Kiérkezéskor tapasztaltuk, hogy kb. 200m2-en ég a száraz aljnövényzet, de már kb. 2 hektár leégett mire értesítettek minket. Felügyelet nem volt a tűz mellett.…..
Március 04.-én kb. 19:45-kor megszületett kollégánk kisfia Dominik! Szép, fejlett, egészséges baba. Csak a mihez tartás végett. :) 52 centiméteres hosszal és 3420 grammal született a kis tűzoltó. Jó egészséget, sok boldogságot kívánunk a családnak!  ..
Február 21.-én 17:37-kor jelzést kaptunk a rendőrség ügyeletesétől, hogy az Újiregi összekötő úton egy autó felborult és egy fő beszorult. Kiérkezésünkre a sérült kiszabadult, könnyebben sérült. Az autót áramtalanítottuk és kihúztuk az árokból. Beavatkozó egység: A…..
Február 12.-én 10:36-kor jelzést kaptunk, miszerint Tamási, Szilvásban avar és gaz ég. Kiérkezéskor tapasztaltuk, hogy kb. 1 hektár területen ég a gaz. Kéziszerszámokkal és egy gyorsbeavatkozóval eloltottuk. Beavatkozó egység: A csoport..
Február 11.-én 15:55-kor jelzést kaptunk, miszerint Tamásiban a Szarkahegyen avar és gaz ég. Kiérkezéskor tapasztaltuk, hogy kb. 500m2 –en ég a gaz. Kéziszerszámokkal és egy gyorsbeavatkozóval eloltottuk. Beavatkozó egység: C csoport..
Február 08.-án 20:20-kor jelzést kaptunk, miszerint Tamásiban, egy sütödében 2 fő rosszul lett és szénmonoxid mérgezés gyanúja merült fel. Kiérkezve a helységet kiszellőztettük és gázszolgáltatót is értesítettük. A Prímagáz Zrt. szakértőjével méréseket végeztünk. A…..
Február 08.-án 12:21-kor jelzést kaptunk a Rendőrség ügyeletesétől, miszerint Tamásiban a gonozdi tavaknál egy kamion az árokba rohant. Műszaki mentést már elvégezték, de a nagymennyiségű sárfelhordás a forgalmat veszélyezteti. Személyi sérülés nem történt.Beavatkozó…..
február 04.-én 17:36-kor jelzést kaptunk a rendőrség ügyeletesétől, miszerint Tamási, Szemcse-pusztán egy autó árokba hajtott és 2 fő sérült a balesetben. Kiérkezéskor tapasztaltuk, hogy a Peugeot 206-os személygépkocsi, feltehetően nagy sebességgel hajtott Nagykónyi…..
Január 31.-én 10:56-kor érkezett jelzés szerint, Renault 5-ös típusú személygépkocsi motortere ég. A helyszín: Tamási Szabadság utca a temetővel szemben. A tüzet gyorsbeavatkozó sugárral eloltottuk.Beavatkozó egység: A csoport ..
Január 28.-án 12:59-kor Jelzést kaptunk, Tamási Tuskósban Bozótos ég. Kiérkezéskor tapasztaltuk, hogy kb.1 hektárnyi területen avar, gaz, bozótos ég. A tüzet kéziszerszámokkal eloltottuk. Beavatkozó egység: A csoport..
Január 23.-án 15:00-kor jelzés érkezett a rendőrség ügyeleteséről, hogy a Hunyadi út végén erdősávban szemét ég. Kiérkezéskor tapasztaltuk, hogy az erdősávban illegálisan lerakott szemét és gumiabroncsok égnek. A tüzet egy gyors-beavatkozó sugárral eloltottuk.…..
Január 07.-én 13:55-kor érkezett jelzés szerint, Tamási Szarkahegyen aljnövényzet ég. Kiérkezéskor tapasztaltuk, hogy kb. 3 hektáron ég a száraz aljnövényzet. A tüzet kéziszerszámokkal és gyors-beavatkozó sugárral eloltottuk. Beavatkozó egység: A csoport..
2011. január 04.-én 20:28-kor jelzés érkezett, Tamási Bethlen utcában kéménybe épített gerenda ég. Az izzó részeket kibontottuk, a tűz továbbterjedését megakadályoztuk. Beavatkozó egység: A csoport ..
December 29.-én 13:25-kor érkezett jelzés szerint egy családi ház pincéjében kb 40 cm víz áll. Búvárszivattyúval a vizet eltávolítottuk. Beavatkozó egység: A csoport..
 December 26.-án 01:24-kor érkezett a jelzés, miszerint Fornád pusztán Gumirakat ég. Kiérkezéskor tapasztaltuk, hogy kb. 300m3 gumi égett. A fokozat 2-es Kiemeltben lett meghatározva. A tüzet 2db C és 4db D sugárral oltottuk el.Beavatkozó egység: C csoport + (Dombóvár,…..
December 21.-én 13:40- kor kaptuk a jelzést Tamási, Hársfa utcába. Az épülő strand területén egy alagsori helységből szivattyúztunk ki kb. 150 m3 vizet 2 db Honda és 1db búvárszivattyúval. Beavatkozó egység: B csoport..
December 20.-án 13:10 kor érkezett a jelzés miszerint, egy Tamási nyaraló alagsorában víz áll. Az alagsorban kb. 7m3 vizet távolítottunk el búvárszivattyúval. Beavatkozó egység: A csoport..
December 10.-én 15:30-kor érkezett jelzés szerint kémény gyulladt ki Tamási, Szabadság utcában. Kiérkezéskor tapasztaltuk, hogy a kémény belsejében megtapadt korom égett. Beavatkozásra nem volt szükség.Vonuló egység: C csoport..