Regisztráció Blogot indítok
Adatok
l3ssthanz3ro

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appleblog iPhone térerő nélkül 2008.09.01 07:57:00
A hét végére a Balatonra utaztam, úgyhogy több volt a szabadidő, jobban birtokba tudtam venni a 3G-s iPhone-om. Út közben folyamatosan vigyorogtam, hát hogy ne vigyorogtam volna, amikor 130-cal robogtunk az M7-esen, én meg a 3G-s hálózaton keresztül percenként töltöttem le az App…..
l3ssthanz3ro 2010.06.08 19:32:53
pm.sadtuna.org/2010/06/08/no-signal-pokol-az-iphone-3gs-el/ - kurvára hasonló jelenségeket tapasztalatok.
Ez volt az első gondolat, ami eszembe jutott, amikor megláttam pollner rekordhosszú bejegyzését és Doransky posztját.Mivel azonban hétfő reggel van, a melóval nincs semmi elmaradásom, ezért nincs jobb dolgom, mint a magyar web ún. 'megmondóembereinek' a kóstolgatása. Kétségtelenül…..
Kezdek határtalanul jól szórakozni, ez a milliókba kerülő önigazolás arról, hogy a pc azért jobb, mert olcsóbb, valami remek kísérleti projektnek tűnik. Főleg, amikor a videóvágó csaj azért nem vesz MacBook Prót, mert kétezer dollárért csak két gigabájt memóriát kap bele…..
Van úgy, hogy az ember elvéti a ritmust. Nagyon igyekszik lazának látszani, „hé haver, nagyon nyomom”, de közben csak arra figyel, hogy nehogy elrontsa a lépéseket. Ráadásul csak később szólnak neki, hogy már elmúlt 1934, és már rég nem szoktak szombat esténként…..
Akik csak a postok első mondatát szokták elolvasni, azoknak mondom gyorsan, hogy nem kell összeomlani fejben, a Last.fm továbbra sem lesz fizetős, csupán a rádiót dugják el a havi 3 euróba kerülő lakat mögé.Amúgy én eddig sem használtam a Last.fm rádióját. Az ember nem is azért…..
l3ssthanz3ro 2009.03.25 16:46:42
@zs.gothpunk: nem azt írja, hogy ugyanazért a cuccért ugyanannyit kell fizetni. Azt írja, hogy nem tehetsz különbséget az árban nemzetiségi, vagy területi alapon.

Ha bemennél egy szlovák shell kútra és azt mondanák, hogy te magyar vagy, neked a benzin többe kerül, bizonyára átéreznéd az elvi különbséget...

Ezt meg a last.fm wikin találod:

"If this happens to you, you probably live in the US, UK, or Germany. In these countries, we currently offer a service called Free On-Demand which allows you to listen to specific tracks up to 3 times on demand, in full length and for free.

Afterwards, these tracks will be played as 30 second previews for you. This doesn’t affect the radio – in radio stations, all tracks will always be played in full length, even if you’ve used up your 3 plays limit for Free On-Demand."

De mondok egy példát. Ha saját playlistet állítasz össze és a számok megvannak a last.fm katalógusban, akkor hirtelen lesz értelme ennek a featurenek is. Feltéve ha a fent említett országokban élsz, hiszen jelenleg a playlistjeidből, csak egy 30 másodperces privjút tudsz lejátszani, pont azért, mert nem vagy angol/amerikai/német.
l3ssthanz3ro 2009.03.25 16:01:57
@zs.gothpunk: Tudod volt idő, amikor még nem engedhettem meg magamnak, hogy előfizető legyek és akkor azért voltak hirdetések, amikre kattintottam... érdekes, nem?

Amúgy meg van négy EU-s alapjog, Four Freedomnak hívják, millió helyen megtalálható, Article 12 of the EC Treaty prohibits discrimination on the basis of nationality and is one of its fundamental provisions.

Azt hiszem elég érthető, nem hiszem, hogy sokat kéne magyarázni ezen, mégcsak jogásznak sem kell lenni ahhoz, hogy belásd ez alapjog.

De tényleg tök jó az, hogy te mint előfizető továbbra is fele annyit kapsz a pénzedért gothzsepi, mint a kedves G3-ak, biztosan nagyon jó ez így, de nekem valahogy olyan hülye érzésem van, mintha hülyének néznének.

Azért ha van kedved olvasgatni, akkor kezd mondjuk itt:
en.wikipedia.org/wiki/Four_Freedoms_(European_Union)
Valamilyen furcsa oknál fogva összeáll a Corrosion Of Conformity Blind-korszakbeli kétötöde. Egészen pontosan Reed Mullin dobos, és Karl Agell énekes fog egy olyan turnét nyomni, ahol a teljes 1991-es Blind lemezt előadják majd. Scott Little a Leadfootból, valamint Jason Browning,…..
Péntek óta kábé tízszer ültem neki ennek a postnak. De végül mindig úgy döntöttem, hogy nem írom meg. Az ok (amit amúgy egy kollégával kiveséztünk péntek este), hogy a kabátlopási ügyekkel kapcsolatban mindig az marad meg az emberekben a "kabátlopóval" kapcsolatban,…..
Webisztán Bemutatom a zenekaromat 2009.02.21 10:47:00
A recept a következő:  1. Kattints rá a Wikipedia "random article" linkjére. A szócikk címe lesz a zenekarod neve. 2. A "random quotation" oldalon válaszd ki a legutolsó idézet legutolsó 4-5 szavát. Ez lesz a zenekarod albumának címe. 3. Majd a Flickren az…..
A napokban adta le a CNBC tényfeltáró videóját az észak-kaliforniai "orvosi" kendertermesztés különböző momentumairól. A film egyebek közt bemutatja a helyi nagybani termesztőket és gerillakertészeket, körbefut Oaksterdamban és meginterjúvol egy excsempészt, aki több…..