Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R.T.

0 bejegyzést írt és 253 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A győri VPOP sajátos működésébe tekinthetünk bele hazatelepülő ügyfél leveléből. Az 50%-os regadó-kedvezmény szerintük csak érvényes külföldi műszaki vizsgával adható meg, a friss törvény pedig nem átgondolt, ezért nem is érvényes. Hát már Schmitt Pál kézjegye sem…..
R.T. 2011.09.06 19:42:46
Két bankártyás mókát is kaptunk, az elsőnél a fenti adatlapon egy konferencia szervezői kérték el a résztvevők minden kártyaadatát, a másodikban viszont maga a Microsoft próbálta megtudni Tibortól a titkos azonosítóját. Az ilyen megoldásokkal a bankok sem értenek egyet és…..
Eszter szombaton a Dunakeszi Auchan automatájánál tankolt, mint 2 nappal később kiderült, gázolajat benzinüzemű autójába a 95-ös pisztollyal. A móka 43 ezer forintjába került: Február 20-án a Dunakeszi Auchan automata benzinkútjánál 95-ös oktánszámú zöld színű…..
R.T. 2010.02.24 10:17:13
@Kulics: Nem annyit fogyaszt, hanem annyi üzemanyagot mozgat meg az AC pumpa!!! Lényeges különbség van a fogyasztás és a megmozgatott üzemanyag mennyisége között!!! Az motorhoz érkező üzemanyagnak van visszafolyó ága is. Elárulom neked, hogy a motorhoz érkező üzemanyag kb 1/10-ét fogyasztja el a motor és a többi visszajut az üzemanyagtartályba.
R.T. 2010.02.24 10:19:10
@Silver12: Úgy már többe kerülne a leves, mint a hús. Reméljük nem szívatnak és kártalanítanak. :)
R.T. 2010.02.24 16:26:42
@Kulics:
Szerinted egy átlagosan 3 Bar nyomással működő AC Kb 5mm átmérőjű csövön mennyi üzemanyagot mozgat meg? Egyszer bontsd meg a visszafolyó ágat és meglátod, hogy kb 2-3 perc alatt legalább 5 L üzemanyag fog lejönni. Ez minden elektromos AC-val működő autónál igaz!!! Nem igazán vagy jártas a témában ami a hozzászólásodból elég jól szembetűnik. Így megkérlek, hogy ne próbálj meg kioktatni!
Sajátos megoldást választott fizetős ügyfelei elriasztására a legnagyobb ingatlanhirdetési oldal. Az Ingatlan.com az összes meghirdetett lakás első fotója helyére beszúrt egy animált reklámot, amit Ágnes szerint írásos felszólításra sem hajlandóak eltávolítani:Az…..
R.T. 2010.02.24 13:45:23
Már a könyökünkön jön ki a feltöltőkártyás csalás, de amit és V. és L. végigcsinált, azt mindenkinek hallania kell. Hosszasan szívatták a két idiótát, akik félelmetes alapossággal próbálták elhitetni a hülye picsát játszó csajjal, hogy ők a T-mobile emberei és még azt…..
Idős embert csúnyán megvezetni és szarul végzett munkáért horror összegre lehúzni különösen ízléstelen dolog. A lenti levél szerint így járt alkotasu apja, akitől egy új boiler árát kérték el a tisztításért, amit ráadásul szakszerűtlenül is végzett el Gázcsőmester,…..
R.T. 2010.02.16 10:19:03
Úgy látszik, magyar hipermarketbetegség, hogy kiírnak egy árat, aztán, amikor rájönnek, hogy az túl alacsony, nem akarják annyiért adni az árut. Richy0609-vel majdnem ugyanaz történt, mint hétfői, Vásárlóval verekedett a Auchan biztonsági őre című posztunk hősével. Csak vele…..
Gyula az NFH-hoz küldte el a következő levelet, miután a kistarcsai Auchanban a biztonsági őr nem hagyta, hogy túrórudit vegyen. Az ipari kémkedéssel is megvádolt, kishíján megfojtott, igencsak tudatos vásároló beszámolója következik. A konfliktus egyébként azon robbant ki, hogy…..
A klassz nevet viselő Debreceni Csoport Húsipari Kft. a jelek szerint méltó emléket akart állítani a jól ismert csabais-gyulais hahotás viccnek. Sikerült nekik, ezúton is köszönjük, illetve CernaGezának a fotót...
R.T. 2010.02.15 09:40:05
Az oké, hogy a sarokban ülő taplót Józsinak hívták, de az nem derült ki Humbino számára sem, hogy a kutasok haverjáról vagy esetleg egy kollégáról volt szó. A kút vásárolóit inzultáló Józsit mindenesetre a kutasok csak éppenhogy csitítgatták, amikor megfenyegette a fizető…..
Közeleg a Torkos Csütörtök, úgyhogy az ilyenkor szokásos leleményekre melegítünk Náncsi néni 30. évi jubileumi akciójával. Az ételeket 30 évvel ezelőtti árakon adták, amit az italárakkal kompenzáltak: Megint bedőltünk....és még mindig Magyarországon, Budapesten vagyunk a…..
A.-nak elrepedt a bokája, utána meg megbüntették, így olvasónk elkerülhetetlenül feltette a Nagy Téli Homárkérdést: miért büntetnek szabálytalan parkolásért a közterületfenntartók olyan helyeken, ahol az autósok éppen azért kénytelenek tilosba állni, mert a szakemberek…..
A Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft az EME Zrt felelősségére hivatkozva nem akarja visszafizetni a saját vizsgálatuk szerint is feleslegesen kivetett fantombírságot. Naiv ügyfél telefonon fizette a parkolást, aztán a bírságot is befizette, aztán most nézhet: 2010.01.27-én a…..
A szervizhelyzet fokozódik. Az Asus-szerviz munkatársainak a jelek szerint tényleg problémáik vannak ügyfeleik cinikus hangvételével. "A monogramok mögött emberek állnak, nem érzéketlen gépek." Tessenek már visszavenni az arcokból, vagy elkallódik a számítógépük…..
R.T. 2010.02.11 10:17:33
Mindenki nézzen magába és döntsön, hogy akkor most érdemes-e hipermarketekbe járni avagy sem:Ezt a gyöngyszemet sajnos, csak akkor sikerült lekapni, amikor már felállt, mert addig GUGGOLT!!! Képzelhetitek...Üdvszmut..
R.T. 2010.02.10 11:50:46
Hazudtak a centrumosok, kettőt is, nem is kicsit, de szerencsére nem kerülhették el a Homár büntető ollóit. A sztori köznapi budapesti (=a pitiánerségében felháborító). Péter a Csengery utcában parkolt, de nem tudott fizetni, mert a környéken minden parkolóautomata rossz volt,…..
A legtöbb Homár-olvasó talán látta az Indexen a vonatkozó cikket, de aki nem, annak innen üzenjük: a Gazdasági Versenyhivatal szerint Schobert Norbert sorozatban megtévesztette a fogyasztókat és tisztességtelen módon reklámozta az Update péksüteményeket, ezért megbüntették 3…..
Következő sorozatunkban a Lehet Más a Politika országos listáján lévő személyeket mutatják be maguk. A legfiatalabb 23 éves a legidősebb 51 éves, a lista egyharmada nő, a többség vidéki. Van köztük volt parlamenti képviselő, közgazdász, és tanár. De kik ők?   Vágó…..
Helfrici megértő - "a műanyag viszont kicsit cipős lesz, de ahol fát vágnak, ott hullik a forgács" - mi viszont egy kicsit azért összevonjuk a homlokpáncélunkat. Tudjuk persze, hogy kajára állni önmagában nem bűn, New York-i galériákban ilyesmikből életművet lehet…..
András dolgozott már élelmiszerboltban, de talán más is kiszúrta volna, hogy péntek délután nem pénztárosok álltak a kipufogógázról ismert, Allee-beli szupermarketben a kasszák mögött. Mondjuk sajnos nem politológusok, csak eladók, de a szervezés akkor is punkos hangulatú az…..
R.T. 2010.02.08 11:15:12
Kihalóban lévő szolgáltatást igénybe venni annyira sem méznyalás, mint sima Naiv Ügyfélnek lenni. Gy. analóg kábeltévé előfizető a UPC-nél, és azért lázadozik, mert egyre kevesebb csatornát kap ugyanannyi pénzért. A szolgáltató, nem titkoltan, a digitális csomagok felé…..
Ez igen! Az Ogylvy reklámügynökség és a Pannon szakítanak, amit előbbi ezzel a filmmel ünnepel meg. Úgy látszik, a magyar reklámszakembereket hülye helyzetbe kell hozni, és rögtön képesek valami épkézláb alakításra. Érdemes egyébként megfigyelni, hogy a hazaireklámszpotokban…..
Belsőség Mini, mikro, nano 2010.02.05 09:00:00
A nanotechnológia már az utcán van, ez kétségtelen. Nem kell hozzá sok idő és apró robotok százai nyüzsögnek majd bennünk, pusztítják a rákos sejteket, stimulálják idegeinket és ki tudja még mit.  Alig várom már, hogy megjelenjenek az első nanorobot-chiptuningolók és…..
Mivel a Jégteraszon egy sorban intézhető a ruhatár, a korik bérlése illetve visszaadása, Erikáéknak a 30 perces várakozás miatt ki kellett fizetniük a koribérlet következő óráját is. Vásárlók könyve nincs, ráadásul a jég minősége is pocsék, amit az üzemeltetők…..
Először azt hittük, hogy az unásig ismételt feltöltőkártyás balhéról lesz szó, de nem, Kirsztiánnál igazi kemény fiúk próbálkoztak. A sokmilliós álnyereményhez ugyanis a banszámla adatait próbálták elkérni, hozzáférési kódokkal együtt. Majd amikor erre a szerencsés…..