Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Makimayom

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
David Bowie - The Next Day(Columbia) Mit tehet az ember 66 évesen, amikor már nyilvánvalóan túl van élete azon a szakaszán, amikor minden tekintetben a csúcson volt? Nos, tervezheti, hogy a hátralévő éveket milyen nyugalomban szeretné leélni. Aztán megihat napi tíz nagyfröccsöt a…..
23:18 És Pál Dénes megnyerte, ahogy azt vártuk. Megérdemelte. Jóccakát. 23:16 Baszki, tartják az adásmenetet, 23:21-kor kell befejezni, be is fogják.  23:15 Nádor Dávid a harmadik, ez sem túl meglepő. Az sem, hogy nem túl boldog. 23: 12 Weisz Viktor a…..
Makimayom 2013.01.25 20:43:44
@Gyevi bíró: soha nem is streamelték. A backstage-ből megy hang nélkül kép az adás alatt, amikor pedig fogpasztát reklámoznak a tévében, interjúkat adnak a neten.
Makimayom 2013.01.25 20:54:23
@Gyevi bíró: Pár hete ért véget a hollandoknál az eredeti változat, ott is így csinálták a neten, csak ott backstage kép helyett "a reklámok alatt folytatjuk a showt" felirat volt kiírva hollandul, néha (gondolom a szünetekben) meg beszélgetések mentek. Ebből azt sejtem, hogy ez a licensz része lehet.
comment:com Meghalt Andy Whitfield 2011.09.12 06:29:00
39 éves korában meghalt a Spartacus: Blood and Sand (Vér és homok) című sorozat főszereplője, Andy Whitfield. A színész Walesben született 1972-ben, 1999-ben költözött Ausztráliába, ahol ezt követően élt. A Spartacus előtt ausztrál sorozatokban szerepelt, egy kisebb szerepe a…..
Egészen a 25. pályáig rajongva imádtam a Best Friends Forever 3 nevű csodát. Amikor elkezdtem vele játszani, a grafika fogott meg, aztán a kis táblácskák humora (lásd a mellékelt képet), valahol a közepe táján pedig felrémlett a Lost Vikings (emlékszik még rá valaki rajtam…..
Makimayom 2010.07.22 14:25:35
@Koshinae: Lvl 30-nál ugorj finoman jóval előrébbről.
Jöjjön hát délutánra is egy lista, mert bizony vannak komoly alapvetések, ami nélkül élni sem érdemes. Ilyen például az, hogy a listák jók, szóljanak bármiről is. A Mashable filmes összeállítását sem illethetem más szóval hát, mint príma. (Mert bár a…..
Érdekes játékot készített új reklámkampányához az Adidas, amelyben a német válogatott történelmi jelentőségű meccseit játszhatjuk újra. A jópofa ötletbe számunkra némi üröm vegyül, mivel a berni döntőben az Aranycsapat játékosait gonosz orkokként ábrázolják, akik el…..
Makimayom 2010.01.16 16:01:49
@Lawjer: Hónap kommentje! Grat!
Az AXN hamarosan bemutatja a So You Think You Can Dance című amerikai táncos-reality-t, azt, aminek egy vadhajtása már nálunk is ment Megatánc címmel a TV2 jóvoltából. A műsort az American Idolt (is) jegyző Simon Fuller készíti, és célja, hogy felfedezzenek olyan táncos…..