Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szloboda

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az akkreditáció intézménye a gyakorlatban – nálunk – a kilencvenes évek egyik legnagyobb bulija volt. Többé-kevésbé hozzáértő szervezetek, erős politikai lobbiháttérrel rátelepedtek egy-egy rendes szakmára és tanfolyamokat, vizsgákat kezdtek el nekik szervezni jó…..
szloboda 2009.01.15 11:58:07
Sziasztok!
Csak leírom én is:)
Dj vizsga:
1998. óta van nekem is vizsgám, de semmi értelmét nem láttam soha. Egyszer sem kérte egy tulaj se. Néhány évvel ezelőtt nálam volt megtartva a vizsga a stúdiómban Nyíregyházán. Kicsit beleláttam mi is folyik ott.
Igazából, mint minden ez is a pénzről szólt. Az oktatók elég szép összeget kaptak, de nem sajnáltam egy fillért se tőlük, nagyon szépen leadták az anyagot.(megdolgoztak érte)
Röviden, nem attól lesz valaki jó dj, hogy papírja van, de ezt Wallas, nagyon jól elmondta:)

Mahasz:
Én úgy tudom külföldön nem kell jogdíjat fizetni a dj.-knek, itt miért kell?
Nekem már több albumnyi zeném megjelent, rengeteg dj.-nek készítettem zenéket, de jogdíjat még nem nagyon láttam belőle. Pl. itt van a Szloboda – Listen to your faith című zeném.
Országszerte játszák a diszkókban rádiókban, de ha nem írják bele a top 10-be a bejelentéskor, akkor nem jár a jogdíj… , de igazából leszarnám, ha nekem se kellene fizetnem.
Általában a szerzők ugrálnak, hogy így jogdíj úgy jogdíj. Könyörgöm, hát nem azért csinálunk zenét hogy más élvezze? Én azért!

J.Zs.:
Személyes problémám csak annyi volt, hogy befizettem egész évre a jogdíjat múlt évben, és csak egy fél évi matricát, és számlát kaptam.
Válaszul csak annyit írtak, hogy legyen nálam a befizetési bizonylat, és azzal tudom igazolni….
Igazából 500ember x 100.000 Ft ez kb 50 milla nem tudom hova megy el… Szívesen néznék egy kimutatást.
Ja és nem tetszett az a hangnem, ahogy az e-maileket fogalmaztad.
Viszont amikor kör email-re kértelek azt szétküldted. Igaz 2 hónapos csúszással:), de azért megtörtént.
Üdv:
Szloboda Balázs
www.szloboda.hu