Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bálint 14

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A célegyenesbe értünk, megvan a négy finalista, nem nagy meglepetésre négy férfi, bár ha a tehetséget és a hangot nézzük, akkor Nádor Dávid helyett inkább Nikát kellett volna a döntőbe bevinni. Hiába, a lebonyolítási rend kegyetlenebb, mint a fröccsöntő kisiparosra vadázó…..
Bálint 14 2013.01.19 18:51:10
@Liping: Valóban változnak és szerintem furcsa irányba. Persze nem tisztem ítélkezni.
Amit látok, hogy egy önmagát HANG-nak nevező műsorból kiestek a HANGok és a fél karomat, hogy egy fiatal, kékszemű, férfinek még nehezen, max fiúcskának mondható gyerek fog nyerni csak azért, mert a 40-50-es hölgyek örülnének, ha a kislányuknak ilyen rendes barátja lenne. Nem értem, majd egyszer talán megfogom.
Bálint 14 2013.01.20 02:19:42
@dare: férfi létemre mondom, hogy kapcsold be a Bartók rádiót, halassz egy párat. Csak amikor nagyapa hallgatta akkor kérted, hogy kapcsolja át a Roxyra.:) jó nem leszek szemét. Semmi baj nincs a hangjával. Még a cdjének is adnék egy esélyt, de a mezőnyhöz max a szeme erős... Bár akik bent maradtak...
Bálint 14 2013.01.19 18:39:49
@Liping: Félelmetes, hogy ma, 2013-ban jó pasi szinten Dénessel példálóznak a lányok.
1. Ez egy énekverseny, amiben full átlagos képességű. Veres Mónika - Pál Dénes 10%-90%?!
2. Azért anno a pasi ideál nem 55 kg és 170 cm volt. Nem csúnya gyerek, de na...
Bocsánat, ha sértő voltam. Semmi bajom a sráccal, de ijesztő, ami itt folyik.
Félpucér bulák (micsoda meglepetés) nem voltak a tegnapi Voice-ban, pedig a Tv2, pont úgy, mint a nagyok, remek műbalhét rendezett a harmadik élő adás előtt, döbbent énekessel, mentorral, hatalmas szilikoncsöcsöket morzsinkáló szőke táncosnővel. Az adást elnézve persze nem…..
Bálint 14 2013.01.05 19:53:14
@harcosDuke: Kedves Tőled, hogy időt szakítottál az eddigi kommentjeim számának kiderítésére. El kell ismernem bölcs dolog a kommentek számából azok minőségére következtetni.

Hozzátenném, hogy a kommentelőket és a bloggereket egyáltalán nem nézem le. Maximum azt, ha ilyen szinten dekadens cikkek jelennek meg folyamatosan, aztán meg mindenki sír, hogy milyen szar az élet. Én azt gondolom, hogy ezek és az ehhez hasonló színvonalas, pozitív gondolkodást segítő cikkek ehhez sikeresen hozzájárulnak.

A Voice-t, meg a hasonló műsorokat lehet szeretni és utálni, azt viszont nehezen hiszem el, hogy a tisztelt szerkesztő minden produkciót ilyen szinten szarnak tartott. Márpedig a cikkből ez sugárzik. Nekem ebből sajnos csak az jött le, hogy a műsort kis vonalas füzettel ült le megnézni és a dalok hallgatása helyett frappáns frázisokon gondolkozott, amik utána az Indexre könnyedén kipattinhatók.

De úgy látszik ma az a menő, ha mindenkit ronggyá fikázunk. Hála a jó Istennek, hogy mi annyira jók vagyunk. Az offért bocsánat, részemről lezárva.
Átvágó Újra itt az Átvágó! 2008.09.10 11:27:42
Kedves leendő játékosaim, nem is gondoljátok, hogy milyen boldog vagyok: végre hivatalosan is újraindítjuk az Index-szel kedvenc kvízjátékunkat. Az Átvágót készíteni nem volt rossz mulatság, de állítólag játszani is érdemes vele :) - legalábbis így tudom attól a rengeteg…..