Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KnightWarrior

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gratulálunk Miniszterelnök Úr, mindezt egy napon összehozni ... 1, A "jubileumi jutalomról":  Nézzük csak, milyen kreatívak az elvtársak, ha pénzt kell osztani - maguknak. "Jutalom", "céljuttatás", "különjuttatás",…..
Hogy is indulhatna jobban a hétfői nap, és vele az egész hét, mint egy kétoldalas Gyurcsány-interjúval a Hírszerzőn. Jellemző módon Orbánt többször említi benne, mint az MSZP-t. Hiába, mindenért Viktor a hibás, ahogy azt már Miskolcon is megmondta a Miniszterelnök Úr. A legjobb…..
KnightWarrior 2009.03.03 13:44:28
Gyurcsány Ferenc fórumot tartott a miskolci Avasi Gimnázium színháztermében "Válságkezelés és növekedés – Stratégia az erős Magyarországért" címmel (lol, micsoda cím, 4%-os GDP csökkenés mellett!), valamint körbeutazta BAZ megyét is. Gazdasági válság, a…..
A miskolci rendőrkapitány tartott egy sajtótájékoztatót péntek délelőtt. Este 22:30-kor pedig már nem rendőrkapitány. Mi is történt? Ezzel kezdte Pásztor Albert: "Azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy a közterületi rablások - ami ilyen erőszakos jellegű rablások -…..
KnightWarrior 2009.01.31 15:18:31
@Nyakravaló: már kint van kurucon amit írtál:)
A napokban kezdte meg működését a Zámbó Jimmy rajongói által alapított Halhatatlan Jimmyért Mozgalom (HAJ)(!), amely azért harcol, hogy a lehető legtöbb városban legyen Zámbó Jimmy utca, vagy amely településen ez törvényi akadályokba ütközik, ott legalább egy köztéri…..
Vastagbőr Eltűnhet a magyar tej 2009.01.26 11:01:00
Újabb rövid hír a katasztrófális helyzetben lévő mezőgazdaságunkról."Az alacsony felvásárlási árak miatt képtelen kigazdálkodni a nyereséget a Törökszentmiklósi Mezőgazdasági Zrt., ezért levágatja kétezer-kétszáz darabos szarvasmarha-állományát - írja a Magyar…..
KnightWarrior 2009.01.26 14:14:27
Ami nálunk az ORTT, az Romániában az Országos Audiovizuális Tanács (CNA). Az erdélyi Krónika című napilap számolt be arról, hogy a médiahatóság szankcionálta az egyik rajzfilmcsatorna által műsorra tűzött mesét, mert szerinte az sérti a gyermekek védelmére vonatkozó…..
KnightWarrior 2009.01.21 11:43:01
@Geza: hegyifranciáktól xD