Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Volvos

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
csak mesélek... Finom lett 2009.10.07 16:57:00
 Múlt pénteken megint főztem - és most is elfogyott az utolsó szemig! Megígérem nem lesz "gasztroblog" belőlem, de büszke vagyok a menüre. Őszies ételeket illesztegetem össze, persze fűszerekkel és gyümölcsökkel. Indítottunk a fűszeres körtepálinkával, és…..
Van egy biciklim - egy hölgybicikli. Amikor eldöntöttem hogy sem a 20 éves sokat megélt otthoni "montenbájkom' sem a Roberta nevű livornókék robogóm nem jön velem ebbe az új életbe, kárpótlásul megígértem magamnak, hogy itt lesz egy kétkerekűm. Nézegettem a kínálatot az…..
Őszinte. Ősz inte. Ő szinte. Játék a szavakkal ez minden amit tudok. Bár folyamatosan tanulom, és biztos megtanulom majd, hogy hogyan hallgassak. Szombaton lesz a tizedik éve, hogy leérettségiztem. 14 év telt el úgy, hogy ismerem azokat az embereket, akik közül a legjobb barátaim…..
Furcsa ez így. Nem titok, hogy egy hete itthon vagyunk. Ez az egy hét elég nagy rohanásban telt, így még nem számoltunk be a hazautazás körülményeiről, de most már erősen érzem a késztetést, hogy bepötyögjem.Bár hihetetlennek tűnik, de 5-én délelőtt végeztünk a vizsgákkal…..
csak mesélek... Mérnöklángos 2009.02.15 21:24:00
Újabb kaland a konyhában: Lángost sütöttem "megrendelésre". Az interneten talált receptek erdejében végül úgy vágtam ösvényt, hogy a legegyszerűbbnek titulált "kefíres lángos" mintegy 27 féle "biztos" és "bevált" receptjét hozzávalók…..
csak mesélek... "magyar" húsleves 2009.02.02 20:19:45
Pénteken átköltöztem egy másik lakásba. A "házibácsi" kedves, kissé szószátyár jólelkű svéd. Ennek köszönhetően a hétvége nagy része beszélgetéssel telt, erről arról - persze még csak angolul. A témák között a magyar konyha is felbukkant, így mire…..
Csak élni jöttem. Ide. Ma már azt sem tudom, hogy én döntöttem-e. De az már biztos, hogy innen megyek el. Nélkületek. A legtöbben még itt maradtok nélkülem. Furcsa látnom, hogy milyen nyomot hagytam bennetek. Hogy mennyien szerettetek meg egy pillanat alatt. Hogy ha csak egy pillanatra…..