Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valaki más_1

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nagycsaládos anyuka sajátos nyomozói módszerről számolt be a Zugügyvédnek. Fenyegetőző rendőrök, szülő nélkül megtartott házkutatás, halálra rémisztett gyerekek. Mindez egy talált mobiltelefon miatt  Kedves Zugügyvéd! A következő tanulságos…..
comment:com Huligánhatározó 2006.06.07 12:14:00
Néztem tegnap este a Híradót (m1) nagy nyugodtan, mikor egyszer csak megjelent egy arc a képernyőn (Lapid Lajos, a budapesti rendőrfőkapitány közbiztonsági helyettese), és a hétvégi, ominózus fotósveréses dzsemborival kapcsolatban kijelentette: az intézkedő közeg nem…..
Valaki más_1 2006.06.12 12:50:37
Elmesélem egy kedves történetemet:

Állok a piros lámpánál, helyszín: Hungária - Üllői sarok, a felüljáró alatt. (gyk. Fradipálya és környéke)

Vonulnak ki a szurkolók, persze nem elvágólag és rendben, be-be szólogatva a rendőrnek. Ebből persze csetepaté kerekedik, rendőrök elkezdik kergetni a randalírozókat (tényleg meg is érdemelnének egy kiadós verést). Jönnek az autók felé, akik a pirosnál állnak. Odaérnek, ahogy sikerül, át a sorok között, pontosabban van aki között és van aki fölött. Tudni kell, itt villamosmegállók vannak az út közepén, ahol meg ugye mit sem sejtő emberek állnak, villamosra várva. Szóval töbeg, utána a rendőrök, mondanom sem kell, jelentősen lemaradva. Ők is át a sorok között és fölött. Majd amikor a megállóba érnek, elkezdték az ott állókat ütni, persze nem a huligánokat, azok már rég a túloldalon voltak.

Mióta én ezt láttam, nem nagyon hiszem el, hogy a rohamrendőr gondolkodásra képes állatfajta. Mindegy neki, hogy kit, csak üthessen. Mégha az 70 és a halál közötti bácsika vagy fotóriporter.

Én nem védtem volna meg a rendőrt, hülye volt, hibázott, irány a leves. Aki még ezek után megvédi, na még azt kéne elhajtanini nagyon gyorsan és nagyon messzire.

Én elvárom a rendőrtől, hogy gondolkozzon és figyeljen. A buszvezetőtől is elvárom, hogy ne menjen a fának, ha a buszon ülök és ne üssön el, ha épp előtte megyek a járdán. Aki pedig megmagyarázza, hogy a rendőrnek igaza volt, az egy büdös szót ne szóljon, ha átmegy rajta az úthenger, hiszen tudhatja, az úttest veszélyes hely...