Regisztráció Blogot indítok
Adatok
icedady

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
150 millió forintért vásárolta meg a zalaegerszegi jégcsarnokot az MKB Bank, tájékoztatta blogunkat Horváth Szilárd felszámolóbiztos. Mint korábban hírül adtuk, a létesítmény megvásárlására az építést is hitellel segítő pénzintézet, valamint egy fővárosi gazdasági…..
icedady 2009.01.15 07:54:16
Szóval Kercsó, szóval elit nevelés....
Megtette ezt már nálunk is, Dunaújvárosban is, most Zalaegerszegen.Úgy kezdi, hogy a gyerek mindenekelôtt, de valójában csak a saját hírneve és érdeke. Felnôtt férfit még nem láttam úgy, mint ahogy Kercsó gyerekeket alázott meg. Testileg, lelkileg.Neki köszönhetjük az A csapatot. Ha elég sokszor hallod a médiában, el is hiszed ! Ö csak 14-15 éves kórig foglalkozott közülük 1-2 emberrel, akikkel azóta azért neves edzôk dolgoztak még évekig. Az Ö munkájuk semmi? A csapat Kercsótól független tagjai senkik ???
Zalaegerszegen könnyû dolga volt, nem ismerték. Aztán meg már senki nem mert ellenszegülni, mert a kölök répült a csapatból. A mostani csapatából 7-8 idegenlégiós, akiket más edzô indított el az úton, aztán Egerszegre csábította Öket. A gólkirály Gallót kétszer hívta vissza, mert a szüleinek elege lett, elvitték. A kapusát már készen kapta, azóta a srác semmit nem fejlôdött. Erdélyi szülôk nem kis pénzt fizetnek neki zsebbe, hogy gyerekeik magyarországon játszhassanak, míg a srácok helyi szülôknél laknak ingyen, illetve azért, hogy a házigazda gyereke a csapatban maradhasson.
Hogy annyi a csapatnak? A sors igazságos: Az idény kezdéséhez 16 játékost kell nevezni. 2008 ôszén több olyan gyereket is felírt a listára, akik már fél éve abbahagyták a hokit. Arra kíváncsi vagyok, hogy az alkalmassági orvosi vizsgálata hogy történt, illetve a szülô aláírását ki hamisította oda a nevezésre???? EL SEM INDULHATTAK VOLNA !
A srácokat nem féltem, hisz a 8-10 idegenlégiós, a csapat magja simán talál új csapatot magának, a többi meg,- ha komolyan akarja,- szintén máshol folytathatja. Azt meg, hogy egy város létéért felelôs önkormányzat mire fordítja a borzasztóan szûkös anyagi hátterét, azt döntse el talán az önkormányzat.Ha kell a csarnok, meg a jég, adják össze a szülôk, meg a Kercsó!A horribilis fizetésébôl telne rá! Magyarországon, gyerekcsapat edzô havi millió felett...??????
icedady 2009.01.17 07:53:48
@kapusLaci: No problem :)
Hogy túlságosan tájékozott? Igyekszem az lenni, ha valamirôl vélemény formálok, tehát köszönöm a dícsérô jelzôt. :)Egyébiránt munkám miatt gyakran megfordulok Zegen, onnan az infó egy része. Tehát közvetlennek mondható.
-Egyetértek, hogy a jobbító, hokisportot elôrevivô véleményt ídjunk. Viszont én a vitaindító cikkre reagáltam, abban meg természetesen részes KÁ. Ha valakit zavar, elnézést, ezentúl nem írok olyat, ami az elfogult olvasó számára nem szimpatikus. :(
Annál is inkább, mert tegnap is lennt voltam, s persze hogy megkerestem ismerôsöm, akinek fia ott játszik. Semmi újat nem tudtam meg. Mégpedig a következô formában:
"Ne haragudj, de nem mondhatok innentôl semmit, mert bennt már keresik az ellenséget, aki szivárogtatja a negatív infókat. Ha kiderül, fiam legkevesebb repül."
Annyit azért még, hogy az önkormányzat eddig is segítette a csarnokot havonta 2 millióval,plussz évente kb 20-sszal. Ezután se zárkózik el elôle. Kissé pofátlan dolognak tartom, hogy ezt egyetlen FAN sem írta le, csak azt, hogy a szemetek nem vették meg a csarnokot a 60 gyerek, no és KÁ kedvéért ! Annak viszont tényleg örülök, hogy sikerült megállapodni a bankkal, és úgy néz ki, legalább a szezont biztosan befejezhetik a srácok. És az végképp tagadhatatlan, hogy a korosztály elittjét képezik! Errôl az eredményeik egyértelmûen tanuskodnak. Így, hogy az fizet, aki használja ( ha így van ...), teljesen igazságos. Ráadásul a bank tôle elképesztôen szokatlan gesztusként még bérleti díjat sem kér !!!
Hát most egy kalapemelést, sûrû köszönömöt szeretnék itt látni a hálás hozzászólóktól!