Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D.Dody

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1920-ban valakinek az az őrült ötlete támadt hogy, betiltsa a szeszt az Egyesült Államok területén. Ha tényleg azt hitte, hogy ezzel megold minden, a korra jellemző gondot az I. világháborúból hazatérő és beilleszkedni nem nagyon tudó katonáktól a gazdasági problémákon át a…..
Vannak olyan események az ember életében, amikről előre tudja, hogy egész életében emlékezni fog azokra. (Itt most nem a gyermekének születésére, esküvőjére gondolok.) Nekem olyan szerencsém volt, hogy egy ilyen élményt az egyetlen olyan emberrel oszthattam meg, aki megérti a…..
Szerb hírforrások szerint jelentős tömeg verődött össze a röszkei határátkelőhelyen. Egyelőre szerb oldalon kígyózik a sor, most érkeztek a határra annak a büntetőegységnek a csapatai, amely Enyingre tart cigányokat halomra ölni. Ilyenek ezek a szerbek. Erre bazmeg van…..
A hét elején került összetűzésbe két fiatal egy belgrádi panel lépcsőházában. Egyikük, egy mindössze 15 éves fiú a mellkasába kapott egy golyót a vita végén. A golyó a srác mellkasát átszakítva egy lakás szekrényében kötött ki. A tizenöt éves srác támadója éppen…..
D.Dody 2009.01.15 07:18:39