Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eposz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasók!  Egy nagyon rövid nyelvművelő korrepetálást olvashatsz most. Vajon melyik mondat a helyes?A TV-ben játszák a filmet . A  Tv-ben játsszák a filmet Játszák vagy játsszák? Akkor ,ha a toldalék hasonult j hangot is tartalmaz ,akkor hosszú sz-et kell írni a…..
eposz 2012.02.02 18:54:12
@reader613:
Viszont archaikus nyelvet nem használunk, és a jelenben élők 95% nem tudja, hogy a játszák múlt idő is lehet (volt). Úgyhogy maradjunk a játsszák mellett, hacsak nem írunk archaikus nyelvű verset/prózát. Azt meg nem nagyon...
Zenét szerkeszteni elméletileg minden hangkártyával tudunk. DE! Nem mindegy, hogy milyen, minőségben és mennyi kompromisszummal. Ahhoz, hogy tudjuk milyen hangkártyát, szeretnénk vásárolni, használni, el kell döntenünk, hogy mire fogjuk használni hosszútávon. HA nincs sok…..
eposz 2011.12.16 09:51:13
@Korpa: SZia, Biztos, hogy a 192 kHz mintavételi frekinél küszöb olyan kritikus? (Ld a 6. pont a listádban). A cikkedben fényképpel hivatkozott Focusrite nem gagyi és általában a max. mintavételi frekvenciája 96kHz. Jelent ez vmi hallható hátrányt?

Ld pl:
www.hs-online.com/hu/USB-hangkartya-364/Scarlett-8i6-4708.html
  Hiába kábít a jelenleg is zajló Detroiti Autószalon legtöbb kiállítója azzal, hogy szinte kész a működőképes elektromos autója, ez ordas hazugság. Vélemények az azonos című cikkünkről...
eposz 2009.01.15 01:32:37
@Dervenkál Egon:
Hacsak a technikai és üzleti innováció nem várt eredményekre vezet. Pl.: a DONG Energy egy dán villamosenergia-termelő vállalat. Pontosan a (náluk jelentős!) szélerőművi termelés tárolhatatlansága, és sokszor kényszerű olcsó exportja miatt kezdenek el gyártókkal egy elektromosautó-terjesztő kampányt és infrastruktúra fejlesztést, melyben mind akkumulátortöltő helyeket(plug-in, az autóban hagyva) és akkumulátorcserélő rendszereket telepítenek sűrűn Dánia szerte. A csere kevesebb időt vesz majd igénybe mint a benzintankolás.Várt hatótáv kb 150 km. Az akkumulátorcsere minőségi kockázatait csökkentendő az akku nem az autós tulajdona lesz.Ez néhány év múlva működni fog (2009-2010 tesztek,2011-től kommerciálisan!),projektcég felállt,döntések, szerződések megvannak. Hacsak a gazd válság miatt el nem halasztják.Ld pl.
www.respond-project.eu/ utána Events, 3rd workshop, Pedersen prezentációja ...WS3 07.