Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zöldsas

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A serdülőknél a MAC nagyon elkapta a magabiztosan listavezető Bp. Sztárok SE-t, a kölyök korosztályban a jól hajrázó Kercsó-csapat gálázva nyerte az alapszakaszt, és bekezdett a rájátszásban is, itt a káposztásmegyeriek bajban vannak. Serdülők. Akik eddig úgy hitték, csak…..
zöldsas 2010.01.25 15:51:37
@Tillasz: Eljöttünk a Fradiból, de nem ocsároljuk a csapatot, az edzőt mert az lealacsonyitana minket is.
zöldsas 2010.01.25 11:41:19
@ztitans: Ugye ezt is Te írtad?
ztitans 2009.01.30 09:18:10
hát eddig tudtam türtőztetni magam!
1., nagyon magyaros ami itt folyik. elmegy egy ember aki tény hogy nem egyszerű. erre mi történik? köpködünk utánna!!!! miért?
2., ha vki ilyen szintem megosztó személyiség - vagy egekbe emelik, vagy sárba tiporják, de középút az nincs!- azért az vmit tudhat nem?????
3., az senkit sem érdekel hogy a hokibolond megfertőzött gyerekekkel mi lesz???
4.,én tegnap este a szülői értekezleten, ahol elbúcsuzott Árpi láttam kb 40 síró kisgyereket, 50-60 zokogó szülőt! és láttam egy embert aki a könnyeitől 5 percig megszólalni sem tudott!
ez az ember a vérszívó, vámpír stb....????????
(hozzáteszem ég mielőtt vki beírja hogy Jászai Mari díjat neki) ezt eljátszani nem lehet, őszinte volt.
5., ez az Ember mindenkitől - szülőtől gyerektől bocsánatot kért!!!

Na szóval röviden ennyit.
kérek mindenkit hogy innentől ezt hagyjuk abba.

értelmetlen dolog egy megváltoztathatlan tényen vitázni.

Buta és kicsinyes dolog egy megtört, hibáit belátó emberbe még belerúgni.

kedves hokis szülők! én senkinek sem kívánom azt a tegnap estét és az azt követő otthoni beszélgetést a gyerekkel! remélem soha nem lesz részetek benne!

Hajrá Titánok!

Csakazért is bajnok csapat lesz Zalaegerszegen!

További sportsikereket mindenkinek!
zöldsas 2010.01.25 14:56:17
@háromszög: @hokisok: @ztitans: @Tillasz: Ti mind Zalaegerszegiek vagytok? Sok sikert kivánunk nektek és a gyerekeknek a Hapy Hockey-hoz.
Azért képzeljétek bele magatokat a gyerekeitek helyébe amikor majd, mint nenő játékos véletlenül az Árpi neveltjeivel egy csapatban kell játszaniuk. A szüleik miatt sokat fog égni az arcuk.Az áldozatot nem az edzőknek kell meghozni, hanem a gyereknek, a szülőnek estleg a városnak.
Széthuzó, egymást fikázó emberek gyermekei inkább egyéni sportot válasszanak, a hoki csapatsport. Ide kellenek egyéniségek és őket támogató csapattársak. A siker a csapaté. Aki társait ocsárolja, tehetsége ellenére, az hamar a süllyesztőbe kerül. A közösség kiveti magából.
Az Árpinál csapatépités folyik, a gyerekek nagyon jól megvannak egymással. Két lány is játszik a csapatban. A fiúk biztos tüzbe mennének értük, de egymásért is. Ez a kis csapat, Kercsó Árpád mesteredző vezetésével, jeleneleg az egyik legösszetartobb,legjobban nevelt kolyok társaság az országban.
Irigyelhettek minket, de hagyjátok abba a fölösleges mocskolódást. Mi szurkolunk Nektek, örülünk a gyözelmeiteknek. Ezt várjuk el Töletek is. Hajrá Zalaegerszeg, hajrá Titánok!