Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FocusPoint (törölt)

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma nagyon szép idő volt, és a fényképezőgépet  biztos ami biztos alapon betettem az autóba, hátha látok valami szépet vagy az ellenkezőjét. Nem kellett sokáig mennem, mert már régóta bántja a szememet egy ronda-rozsdás hírdetőtábla. Még mielőtt…..
Méghogy a Rába habzik? Na ne tessék viccelni. Nézzék meg a Rákos-patakról készült megrázó képeket, és sírjanak az egérpadra borulva. A Szálka pontszeme akkora habhegyeket szúrt ki ma késő délután valahol Isaszeg és Pécel között, amilyet még az amerikai iszap- és…..
Vannak esetek, amikor elmegyünk és meglátogatjuk hozzátartozóinkat, vagy barátainkat valamelyik egészségügyi intézményben. Nekivágunk az útnak, ki így-ki úgy...., hát akkor most induljunk el virtuálisan egy autóval.Célunk legyen például a szegedi Semmelweis utcában lévő…..
Nagyüzemben folyik a favágás szegeden, és ahogy azt a fotó mutatja elég keményen ráengedték a fűrészt szegény fákra! Nemtudom, hogy érinti-e valami üzleti érdek a sok fa kivágását, de reméljük nem! Azt hogy szakszerű-e vagy nem...? Hm..., nekem visszataszító a látvány!…..