Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nora(h)

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Huszonötödikén összeszedtem egy szex mániás kis depis csajt. Azt mondta, hogy azért szeret dugni, mert akár fáj, akár jó, mindig azt érzi tőle, hogy legalább él. Ma reggelig volt itt, de annyi életet keféltem bele, hogy már nekem is fájt. Beszélgettünk, elég sok dolgot…..
Internetes Vetület DÜHÖNGŐ 2007.05.23 12:47:00
Erre az oldalra lehet (és kéne!) írni az olyan megjegyzéseket, hozzászólásokat, amelyek nem kapcsolódnak egyik témához sem.Használható chatszobának vagy aminek akarjátok, itt nem lesz senki kimoderálva!..
Nagy szerelem alakult, majd egy búcsúvacsora után a fiú törlődött. Sziasztok!Van egy érdekes történetem, amely Velem esett meg nem is oly régen. Címnek talán azt adnám: Csak egy cetli vagyok?Először is bemutatkozom: Gabi (30) vagyok, az ország déli megyéjének egy…..
Internetes Vetület Szóval szavaz 2009.06.16 19:11:00
Na akkor ideje szavazni, mostmár tényleg utoljára -- mindenki mondja meg szépen, mely napokon érne rá velencézni. Klikk a képre (ja és görgetősáv lesz, nem nemészrevenni!)...
Sziasztok!Nóri szavazást javasolt az időpontról.Ide lehet tehát irogatni,hogy kinek mikor jó.Ha van elég javaslat,rendezünk egy közvélemény-kutatást! Eddigi javaslatok időpontra: június 27.-i hétvége, július 4.-i…..
Tehát Marcsi és a ballagáson összefutottak ötletére szombaton, május 9-én nagy osztálytalálkozó a Majorkában (térkép), mindenki meg van hívva, és nincs kifogás, aki nem jön el, az élete végéig bánni fogja! Találkozó fél hétkor a Moszkva téren, a 61-es villamos…..
Kedves Mindenki!A válasz megérkezett. Nem mellékelem az egészet, de lássuk a lényeget:Lehet osztálykarácsony, mindig szívesen várnak az iskolában, a nehézség az, hogy aznap van a "friss" osztálynak is az osztálykarácsonya, így abban a teremben nem nagyon lesz hely. Milán…..